A+ A A-

Енергийна визуализация за пречистване на клетките на тялото

  • Посещения: 629

Енергийна визуализация за пречистване на клетките на тялото

За да може сексуалната енергия да се движи тантрично в тялото ви, вашите клетки трябва да могат, да са в състояние да приемат тази енергия. Когато клетките са достатъчно чисти, за да позволят на тантричната енергия да тече свободно през тях, тогава честотата и вибрациите на тялото постепенно, но постоянно нарастват. Ако тя е достигнала това ниво, на което вашият дух и енергията Ка могат постоянно да пребивават в тялото ви, по време на будните часове, това означава, че вашите клетки се пречистват, до такава степен, че те вече се въртят по посока на часовниковата стрелка, синхронно с орбитите на планетите и на слънцето. Това е предпоставка и необходимо условие за просветлението и възнесението на цялото тяло. В този случай, целта на възнесението е пълен и окончателен изход от физическото тяло, при което излизате извън предела, извън границите на физическия свят. Целта е пълно клетъчно въплъщение на вашия Висш Аз, за да се усещате потопени в Христовото съзнание на Земята. Още по-голямата цел е да се повиши вибрацията на вашето тяло и на целия физически свят, до нивото, на което третото измерение престава да бъде синоним на ограничението.

Представете си, че сте станали Учител, също като Христос, като същевременно с това, все пак, отчитате ограниченията на третото измерение, неговите страхове и полагате усилия да ги избягвате. Докато успеете наистина да станете Учител или за да сте потопени в Христовото съзнание на Земята, ще трябва да преодолеете всички страхове, всички ограничаващи мисли и обстоятелства, да няма какво да избягвате. Почистването на клетките е още една стъпка, която ускорява придвижването към тази цел. Тантрическата сексуална енергия протича между клетките, а също и заедно с кундалини, нагоре по гръбначния канал, преминавайки през чакрите (жизнените енергийни центрове). Това е чистата енергия на творчеството. Тя се състои от космическата субстанция “възторг и екстаз”, и се явява една от енергиите, които са били най-много увредени и изкривени в ползването им на Земята.  Преходът към невинност, към спонтанност, към любящо сексуално поведение, е неразделна част от духовната еволюция и пълното въплъщение на духа.

Заземете се. Представете си холограмния образ на вашата аура, която ви обгръща. Вижте какви са цветовете в нея. Обгърнете ги с любов във виолетов пламък. Помолете вашето Висше светлинно "Аз" да активира сребърната нишка, свързана с върха на главата ви. Изпълнете я със светлинна енергия и с любов, които насочвате към вашия Висш "Аз". Помолете вашия Висш Аз да остане активно с вас по време на сеанса. Призовете Вашите невидими енергийни спътници от висшите еволюирали светове да се присъединят, да ви подпомагат в сеанса с тяхната лечебна, подпомагаща, пречистваща, трансформираща енергия, светлина, знания, мъдрост, любов. Кажете им мисловно, че възнамерявате да извършите клетъчно пречистване и изцеление на тялото. Помолете ги да завихрят над вас Пространствен конус от светлина. Помолете ги да ви поставят в Светлинната камера за клетъчно енергийно пречистване, в която да останете през целия сеанс. Това създава безопасни граници за вас, подпомага клетките ви да възприемат процеса с лекота, позволява им да ви помогнат в работата, която извършвате за себе си.

За да се отпусне напълно тялото ви, за да достигате по-дълбоки нива на осъзнаване, дишайте дълбоко и бавно. Вдишвайте в посока надолу, към пръстите на ходилата, като разширявате кожата на пръстите с дълбоко вдишване и издишване. Изпратете им мисъл да се отпуснат. Дишайте, разтягайки и двете ходила, приканвайки ги напълно да се отпуснат. Дишайте, разширявайте ходилата си, помагайки им да се отпуснат. Повторете това упражнение с разширение за цялото тяло, приканвайки всяка негова част напълно да се отпусне: глезените, прасците, коленете, бедрата, задните части, кръстът, тазът, слънчевият сплит, долната част на гърба, ребрата, гърдите, плешките, гръбначният стълб по цялата дължина, раменете, ръцете, дланите и пръстите, вратът, гърлото, лицето, скалпът, очите. Представете си себе си в умален вид в центъра на главата си.

Дайте цялото си съзнание на това малко ваше аз. Помолете вашия Висш Аз и висшите сили от най-висш порядък да Ви заведат в Камерата за увеличаване размера на клетките. Визуализирайте пред себе си врата с надпис: “Камера за увеличаване размера на клетките“. Влезте през вратата в Камерата. Там виждате много клетки, имащи размер приблизително колкото вашето тяло. Виждате и пътека, по която тръгвате, движейки се през Камерата. Оглеждайте клетките. Сравнявайте ги  една с друга. Потърсете общи участъци за клетките, които трябва да бъдат пречистени. Когато откриете нещо, с конкретни характеристики, което трябва да изчистите, обединете тези клетки в един блок. Внимателно почистете клетките от негативния товар, който са наслоили в своята клетъчна памет. За целта използвайте светлинно-енергийни фотонни гъбички. Висшите сили от най-висш порядък ще ви подпомагат в тези процеси със своята лечебна енергия, светлина, знания, мъдрост, любов.

Продължавайте да преглеждате клетките, да ги обединявате в блокове с общи или със сходни характеристики на наслоения в тях негативен товар-бреме. Пречиствайте ги със светлинно-енергийни фотонни гъбички, подпомагащи ви в този процес. Правете това, докато не се изчистите всичко, което ви се показва и е нужно за вас да пречистите в клетъчната памет на клетките на вашето тяло. Когато приключите, излезте от Камерата, преминете през вратата към центъра на главата ви. Дишайте дълбоко, разширявайте съзнанието си, като движите дъха си до основата на гърба; после до ръцете и китките; след това надолу към краката и ходилата си. Освободете се от образа на умаления ваш аз в главата си. Разширете вашето осъзнаване за живота и за съзнанието на цялото тяло. Ако усещате необходимост, отново се заземете.

Съхранете усещането си за сияйните пречистени цветове на вашата аура, обгръщащи жизнените ви енергийни центрове и целия вас. Чувствайте се леки, спокойни. Отворете очи, усмихнете се, огледайте се наоколо. Вижте колко е красив светът около вас. Продължете напред в живота дръзновени, уверени, вярващи в себе си. Ако след сеанса се чувствате емоционално превъзбудени или дезориентирани, вземете си гореща вана с морска сол или с мента, или с аромат от лавандула и розмарин. Това ще ви помогне в процеса на по-нататъшното освобождаване от негативните наслоявания в паметта на клетките на тялото ви. Преминавайте през този процес веднъж месечно, за да можете да завършите напълно процеса на регенериране, възраждане, обновление.