A+ A A-

Благословия към някого

  • Посещения: 350

Благословия към някого

https://www.youtube.com/watch?v=1_G5xhrg32M&t=30s

Когато човек истински, искрено и чисто обича – благославя от сърце и душа, с цялото си съзнание! Моята обич към теб е такава, затова те благославям!

Бъди благословен, мили ..., да си жив и здрав, невредим и целокупен, където и да се намираш, каквото и да правиш, каквото и да се случва с теб и около теб!

Бъди благословен, мили ..., твоите невидими спътници-помощници в Живота от духовния свят и от по-висшите извисени светове, които са в твоя помощ и подкрепа за всичко в живота, да са във всеки един миг заедно с теб, във всяка една твоя стъпка-крачка напред и нагоре по Пътя, който следваш, за който душата ти те е призовала да си тук, на Земята, в тялото на мъжа, който си, в личността-твореца, който си, да правиш нужното за нея, да следваш нейните необходимости, за да следва тя своя път на еволюция-възход. Бъди способен да възприемаш с усета си, със сензитивностите си техните послания, насоки, знания, мъдрост, за да успяваш с лекота, радост, удовлетворение, ползотворност във всичките твои дела, мечти, стремежи, начинания, с благодарност и признателност към всички тях заедно и към всекиго от тях поотделно, да споделяш успехите и радостите си с тях, защото ги постигаш заедно с тях.

Бъди благословен, мили ..., да си жизнен, жизнерадостен, позитивен, обичащ всичко-всекиго около теб, с чиста, искрена любов-обич, преливаща в душата и в сърцето ти и колкото по-вече даваш от себе си, толкова повече мултиплицирано да се връща към теб, да те захранва с живителна енергия Живот!

Бъди благословен, мили ..., да си дръзновен, смел, уверен в себе си, уповаващ се на всичките свои качества и характеристики на личността, с опитността и мъдростта на духа ти, с любовта в душата ти да успяваш с лекота да правиш желания, мечти, стремежи реалност, във всички области, аспекти, сфери, направления на живота и във всеки един миг от него да се усещаш щастлив радостен човек!

Бъди благословен, мили ..., да живееш живота си с детето вътре в теб в пълна свобода, да се изявява, да се радва, да проявява всичко онова, с което прави живота ти пълноценен, стойностен, разнообразен от постижения, резултати, успехи, щастливи мигове, чувства и усещания, които обогатяват душата ти!

Бъди благословен, мили ..., да си винаги свободен, за всичко и във всичко, да следваш свободната си воля, да правиш своите свободни избори, да вземаш сам своите решения, да ги следваш уверено и  чрез тях да правиш реалност всичко онова, което те прави щастлив човек съзерцаващ живота!

Бъди благословен, мили ..., да си подпомаган и подкрепян всячески от финансовата енергия, която като твой най-добър приятел да идва при теб от всевъзможни източници, от всевъзможни посоки, по всевъзможни начини, под всевъзможни форми, във всякакви активни валути, прииждащи в ръцете ти, в дома ти, в банковите ти сметки, в достатъчност, като магнит привличани от теб, с радост да ти помагат да правиш реалност всичко онова, от което се нуждаеш в материалния свят на Земята, което ти носи полезности, комфорт, радост, уют, красота, прави живота ти спокоен и щастлив всеки ден.

Бъди благословен, мили ..., да разгръщаш разностранно, всеобхватно всички твои дадености, дарби,  таланти, способности, умения, които подпомагат разгръщането на твореца в теб, така, че да получаваш радост, забавление, комфорт в душата, да правят живота ти весел, разнообразен, щастлив, забавен.

Бъди благословен, мили ..., да преминаваш с лекота през живота, не го вземай твърде насериозно, а се радвай на всеки негов миг! Животът е празник! Празнувай го всеки ден! Виждай позитивното с него!

Бъди благословен, мили ..., да обичаш и да си обичан с взаимност, в споделеност, в разбирателство, хармония, единомислие, благост, радост, в доверие, в открити честни взаимоотношения един към друг.

Бъди благословен, мили ..., да успяваш да засияваш все повече и по-ярко в твоята индивидуална светлина, с която да се сливаш в едно единно цяло със светлината и любовта на Отеца Създател, да се усещаш едно единно цяло с Него, в Него, да пребъдваш в Светлината и в любовта Му, омиротворен!

Бъди благословен, мили ..., да си в хармония и разбирателство вътре в себе си, между дух и душа, ум и тяло, между мъжка и женска енергия, духът и умът ти заедно в съгласие да водят душата ти напред в Живота, чрез тях да го живееш така, че да се усещаш щастлив и реализиращ себе си цялостно!

Така да бъде! Амин.