A+ A A-

За мен – Галя Йосифова и методологията ми на работа като Консултант по психология

  • Посещения: 256

За мен – Галя Йосифова

и

методологията ми на работа

като

Консултант по психология / Персонален коуч-ментор / Житейски съветник 

За мен е чест и радост да представя дейността си пред вас, мили хора, които посещавате моята интернет страница, профил и групи във фейсбук, в ютуб. Отдадена съм изцяло, с посвещение, към хората, в помощ и подкрепа към всекиго, който ме потърси за работа с мен и моята методология, с всичко, което мога, знам, умея, да съм в ролята на провокатор-мотиватор, като житейски съветник за казуса ви, който е труден за вас, сами да се справите с него, за който ви е необходима помощ, насоки, съвети, подкрепа, независимо от какъв характер е той (личностен, здравословен, житейски, духовен, всякакъв вид). За всичко има решение.

На разположение съм за вас, да съм до вас, да вървя за известно време до вас по пътя ви, да станете по-уверени, можещи, успяващи. Вашата радост и успехи са и мои, съпричастна съм към трудностите ви и към радостите ви.

Пишете ми: на е-майл или на лично съобщение във фейсбук, в скайп. Ще се радвам да работим заедно за внасяне на положителни промени в живота ви и за вас лично като личност-творец-същност, в лична среща или дистанционно в писмена форма или в разговор по скайп, по телефон. Не ползвам вайбър и уотсап.

Благодаря ви за доверието към мен!

 

Галя Йосифова

Консултант по психология / Персонален коуч-ментор / Житейски съветник  

София

Е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Скайп: galja_61    Галя Йосифова - София

Фейсбук: Galja Josifova

www.galjajosifova.com