A+ A A-

Ахариша – плеядинка - послание до хората

  • Посещения: 501

Земетресения, вулкани, урагани, циклони, торнадо, наводнения... Земята се чисти, а хората си отиват от Живота, щом по тези места като присъствие озовали са се. Психически, емоционално, енергийно хората все повече не издържат, сриват се. Търсят помощ – отстрани очакват някой за тях нещо да направи, а не те самите за себе си, сами да се справят. Човеците на Земята все по-малко остават, тези, които в себе си силна духовна сила носят и стълбове непоклатими са. Те са го изработили по пътя на еволюцията си, затова подготвени са в тези процеси да устояват със силно присъствие и с вътрешна сила-стоицизъм, докато другите “капят като круши” и лесно си тръгват от Живота.

Други пък остават в страдание, защото жертви и храна за други сили са се озовали и в робство стоят – използвани като тела и ум, потиснали в затвор духа и душата. За тези хора е най-трудно, защото те – дори да си тръгнат от Живота не могат, защото други сили ги управляват и от тях се възползват – от човешката им обвивка и от податливия манипулируем ум. Така се получава за тези хора, които не са в хармония-баланс между духа-душата-ума-тялото-интелекта-вътрешното дете. Повлияват се лесно от красиви хипнотизиращи приказки на омайващите ги, лесно стават храна-плячка. На такива хора как да се помогне?

Сложно е, защото няма такава концепция-модел, който в употреба да влезе и на мнозинството работата им, личната, за тях да свърши, защото всеки сам за делата си отговаря и сам следствията си от тях носи. Тъжно е, да, често се случва, но няма как да се измести свободната воля-избор на индивидуалността. Дали ще ги отнемат – парализирайки ги или сами от тях ще се откажат, доброволно, е отговорност на всекиго, към себе си. Такива хора не осъзнават последствията от делата си и как чрез тях негативно повлияват на Общото Колективно Съзнание. Затова се получава рязък контраст, без средно положение: много души-индивиди с извисена мъдрост и много потънали в тъмнина, в непоносим мрак, поробени души, арестувани духове, намиращи се в капан.

Те не са изоставени, не са пренебрегнати. Има загриженост за тях, но това са процеси, за които по-висши светове помагат, как това да се случва, те подкрепа и помощ да получат, без да се отмята тяхната свободна воля-избор. Те грижа голяма са, защото товари тежки и тъмнина в себе си носят, а те са техен личен, собствен дълг, не са отговорност на Общото Колективно Съзнание.  Затова няма средно положение. Затова много души по пътя на озарението-любовта-мъдростта-благостта вървят, себе си да развиват, за да подпомагат с личния си принос еволюцията на Общото Колективно Съзнание. И на тях не им е лесно, но дерзаят и смело усета в себе си следват, своята индивидуалност да развият-реализират-утвърдят, така съпричастни да са със своя принос към Общността.

На тези души много се помага. На тях се залага еволюцията да продължат. За тези души, които в тъмнината и страданието стоят, помощ се търси - отвън, защото мащабите са големи и спецификата е сложна. За тях място се търси, къде възможност да получат в нови прояви да влизат в плътни тела, където с помощта на по-висшите сили и светове енергетиката им да се изчисти, да се обновят, като рестарт, от което пречистени към другите да се присъединят, еволюцията да следват. Затова има голямо разграничение, което на Земята за хората силно се усеща, извисените водачи да стават, на който е готов да помагат.

Хората си мислят, че хубави приказки са говоренето за преминаването към по-високи измерения. Обличат се във фалшива светлина, самозалъгващи се, а когато на практика призвани са в делата си себе си да проявят-докажат, разбират какво сами на себе си са сторили, обличайки се във фалшивост. Опаковката им сияйна има гнило съдържание. Под невзрачната опаковка се виждат истинност, мъдрост, осъзнаване, обаяние. Е, вие решете кое за вас е по-важно – опаковката или съдържанието. Робувате на какви ли не модели за крива изкуствена външност, защото не се харесвате такива, каквито сте, за околен свят от какви ли не придобивки, а в същото време храната, въздухът, водата, енергетиката около вас са замърсени, близостта между вас – отчуждена, моралът – принизен, душевността-индивидуалността-вътрешната красота и всичко друго свързано с тях, почти унищожени.

Как успявате така да живеете?! Нима живи сте или само в опаковка съществувате?! Защо чакате друг за вас вместо вас да работи, сякаш сте мързеливци? Към висшите светове се стремите, а готови ли сте за тях? Кой там в този вид-съдържание ще ви допусне и смятате ли, че с тази енергетика, с която сте, дотам ще стигнете? По пътя тя ще се разпилее, ще се разтопите и от опаковката ви-илюзия нищо няма да остане. Къде тогава ще се озовете? Навън е пълно с паразити, които само това чакат, плячка да се появи, да я сграбчат и с нея доволни да се хранят. Това е нужно да прозрете и дано го можете, за да си помогнете сами.

Усърдие полагайте! Търпеливи бъдете! Не отлагайте! Забелязва се устремът, който ви води. Той подкрепа към вас привлича да следвате пътя си все по-осъзнато, с безграничен всеобхватен поглед, в дълбочина и в същина. Такива бъдете – дръзновени, устремени, дълбочинни, търпеливи, безотказни. Така помощ към себе си привличате и на успехи, възход и обновление обричате. Дълго мълчах и вас наблюдавах. наистина трудно е ням свидетел да си на това, през което преминавате. Ние готови сме да помагаме. И го правим. не сте сами в тези процеси, но - активни бъдете и ще разберете колко много можете, когато сами пред себе си в пълния си блясък се разкриете и себеопознаете.

Вярвайте в това! 

Ахариша – плеядинка

прието чрез мен - Галя Йосифова

15.07.2019 

София