A+ A A-

Ключова дума – мисъл-форма – елемент от картина-визуализация като провокатор-мотиватор

  • Посещения: 248

Ключова дума – мисъл-форма – елемент от картина-визуализация

като провокатор-мотиватор за отприщване на буен поток информация

идващ от миналото и/или от бъдещето

Провокирана и подтикната съм да споделя с вас случай, който е показателен като ярък пример за това, как работи клетъчната памет, как духът прави астрална телепортация и носи информация и от бъдещето, като посланик подсказващ-насочващ към осъзнаване на важна информация, отнасяща се към приемащия я, касаеща неговия живот и/или засягаща-касаеща много хора и техния живот. Този пример споделям, за да се замисли всеки за вида на изживяванията си, които премълчава, които не смее да сподели, за да не го освидетелстват в психиатрия, да не срине живота му и да го поведе в нежелана посока, за която не знае как да се справя, с всичко ново случващо се, което е огромна неизвестност.

Случаят е на жена, малко над четиридесетте, с медицинско образование и професионална ангажираност. Произхожда от семейство на образовани, ерудирани, интелигентни хора. Притежава изключителен талант да пее, свири на пиано, танцува, твори с ръцете си. Има широкоспектърен поглед за нещата от живота, занимаваща се със себеразвитие, себеусъвършенстване, с духовно осъзнаване и растеж. Обича много хората, животните, дърветата, цветята, планините, природата като цяло.

Преди една година съпругът й (също медицинско лице) си тръгва от Живота. Успява да се сбогува с него по начин, в който всичко важно изказват помежду си. От много години в сън получава послания, знаменателни събития, които предстоят да се случват в Живота на Земята, да получава конкретна информация за себе си, как да продължи развитието си, в каква насока да концентрира способностите си, усилията, знанията, уменията, посвещението си в отдаденост към хората. Зарядът любов в нея е огромен. Сияе като слънце лъчезарна, в енергия, с която прегръща всекиго, с когото общува. Усетът и възприеманата информация й помагат да е добре организирана, да знае какво конкретно желае, към какво се стреми.

В разговор на различна тематика чува думата “убежище”, която й повлиява по начин, за който не е предполагала, че ще й се случи да изживее. В нея се отприщват спомени от минал/и живот/и, в които думата “убежище” е била много важна, за процеси-събития, в които е имала пряко участие, когато е трябвало много бързо да се намери убежище за много хора, за да бъдат спасени.

Когато заговори клетъчната памет, човек влиза в спомените и ги изживява по същия начин, така, както някога са се случили. Навлиза в образа на човека (ролята-превъплъщение), който някога е бил в отминалата План-Програма-Живот. Сливат се двете времеви линии в една – състояние, в което човек не може да направи разлика, кое е настоящето и кое са събудените спомени, да направи разлика. За него всичко е случващо се тук и сега. Събудената в емоционалната памет травма, че не е успяла да помогне на тези хора (в миналия живот) да оцелеят, че не е успяла да се справи, да намери за всички тях убежище, изплува на повърхността в съзнанието й.

Ключовата дума “убежище” отваря вратата на спомените и те я завладяват, отново. Но защо? По каква причина? Защо сега?

Мисъл-формите, картините-визуализации, сънищата, приетата информация за катаклизмите, които все по-силно и осезаемо повлияват на планетата, многото души, които си тръгват от Живота, много от тях внезапно и неочаквано, защото не съумяват да се справят в случващите се събития, с трудностите и изпитанията в тях.

В тази жена те отприщват и потока информация идващ от бъдещето. За нея става по-все по-трудно да прави разлика кое е настоящето, кое е миналото, кое е бъдещето. Трите потока обилна информация я сриват, всякак (психически, емоционално, енергийно, душевно). Думата “убежище” за нея става все по-актуална, най-важната и значимата, което я тласка към организационно мислене, какво да предприема, да съставя планове за спасение на повече хора, които трудно биха успели сами да направят нужното за себе си, за да оцелеят и продължат живота си. На това се посвещава с целия си плам-устрем-отдаденост. Говори на хората за предстоящите събития. Желае да бъде чута-разбрана, да последват действия, които да ги накарат да се подготвят за тях.

Не среща такова разбиране. Сестра й е загрижена за нея. Надделява с настояване да я заведе на психиатър. Поставят й диагноза “завишена маниакалност”. Слагат й инжекции, дават й хапчета, които силно потискат жизнените и умствените функции. Спира да ходи на работа. Усеща, че тази медицинска интервенция само усложнява състоянието й. Потокът информация пробива, продължава, но не може да реагира на него, защото е омаломощена и неспособна да се противопостави. Търси решение как да си помогне в създалата се ситуация, да се стабилизира, да раздели потоците информация, да се заземи, да се върне само в настоящето, осмисляйки-осъзнавайки миналото, само с мъдростта и поуките от него да оформя плановете си за бъдещето и действията си занапред. Сама е трудно да се справи. Намира хора, който я разбират, които й вярват и й помагат да премине през тези събития, разтърсили я до основи.

Споделям тази информация, защото всеки човек преминава през различни ситуации, в които ключова дума, аромат, мелодия, песен, елемент от картина, визуализация, мисъл-форма, изиграват ролята на ключ отключващ ключалката на информационен поток, който залива човека и желае да бъде прието посланието му, да го накара да се замисли, какво да прави с тази информация. Сложно е, когато нямаш представа, когато не си наясно.

Колебанието идва от нерешителността, дали да споделиш с някого или да замълчиш, да потиснеш случващото се надълбоко вътре в теб, което е толкова трудно. Натрупва се, след време ескалира, търси решение.

Замислете се над всичко това. Не натрупвайте в себе си премълчавания. Търсете подкрепа отстрани, където имате усета, че ще бъдете изслушани, разбрани, където ще ви помогнат със съвети, с насоки, ако на вас ви е трудно сами да го сторите.

Времето, в което живеем, все по-често ще предразполага към такива изживявания. По тази причина споделям всичко това с вас - за да сте подготвени, да търсите решения, за да се задействате за намиране на най-добрия за вас вариант, който да ви помага да се справяте и да продължавате напред, въпреки всичко и въпреки всички.

Галя Йосифова