A+ A A-

Какво се случва, когато някой не знае какво трябва да прави в живота?

  • Посещения: 423

Какво се случва, когато някой не знае какво трябва да прави в живота?

С’вар’уу де Ерра е извънземна жена от планетата Ерра, принадлежаща към слънчевата система Тайгета (TAYGETA), една от 7-те звезди, съставляващи системата Плеяди (Седемте сестри) (Pléyades). Установила е контакт и  общуване с Гошия, на английски език. С’вар’уу отговаря на въпроси и предава информация - полезно познание за тези, които биха искали да научат нещо по-различно...

Гошия: Какво се случва, когато някой не знае какво трябва да прави в живота? Не знае защо е тук и чувства, че семейството му или произходът му не са оттук. Системата го разочарова много, защото знае, че не е естествена и го боли, и му тежи на сърцето. Какво да направи, за да си поема дъх всеки ден и да не се обезкуражи в този сгъстен, квадратен и ограничен живот?

С’вар’уу: Трябва да осъзнае кой е той, трябва да се информира, колкото се може повече. Първо трябва напълно да разбереш кой си, дори ако не можеш точно да определиш звездния си произход. Това не е толкова важно, колкото кой си сега и кой ще бъдеш утре. Приеми, че не можеш да знаеш със сигурност никакви подробности за това - кой си, а само това, че не си от Земята. Приеми го и прегърни вътрешното си познание и интуиция. Ако чувстваш, че нещо е реално и резонира с теб, тогава е истинско. Защо си там? Отговорът е толкова прост, че не можеш да видиш очевидното. Там си, за да живееш живота, за да чувстваш и да се учиш от преживяването, да бъдеш човешко същество, да бъдеш Звездно Семенце, да бъдеш Същество от Светлина в човешка форма. Ако се чувстваш изгубен, мислиш, че трябва да правиш повече и че само си губиш времето или каквото и да е друго извинение. Трябва да знаеш, че единственото нещо, което трябва да запомниш е, че твоята мисия е да живееш живота си!

Живей с радост и прави това, което те прави истински и искрено щастлив! Това е твоята мисия там и също - по естествен начин ще увеличи честотата ти. Всичко това ще те накара да влезеш в една положителна спирала, където постепенно ще бъдеш все по- и по-щастлив. Когато вече не можеш да устоиш на системата, с всички тези ужасни неща, които се случват около теб, трябва да знаеш, че всичко това не си ти. Системата се опитва да те повали, да те отдалечи от твоята радост и твоята мисия. Ти влезе на това място без никакъв страх, знаейки, че ще имаш успех, че ще си припомниш есенцията за това, което си, знаейки, че ще преодолееш пречките на живота. Нищо не може да те нарани там. Ще оцелееш на всичко, дори когато тялото, твоето тяло, вече не може.

Направи каквото можеш, за да помогнеш на другите, особено на нуждаещите се и на тези, които не са хора - животните, но помни, че има лимит за това, което можеш да направиш. Приеми тези ограничения. Бъди достатъчно силен, за да издържиш на болката - да си там. По-късно ще бъде много задоволително. Преди да влезеш знаеше как ще бъде и доброволно го прие. Спомни си, че си там, за да играеш една роля, но не си само тази роля, която играеш - винаги си много повече от това. Ти си звездно същество! Помни, че не можеш да контролираш другите и също, че въпреки, че искаш да помогнеш и трябва да помогнеш, като част от ролята ти там, в определен момент има само някои неща, които можеш да направиш.

Помни, че си много ценен и че преди всичко трябва да се грижиш добре за себе си, да обслужиш твоите нужди. Всичко материално накрая ще те разочарова, защото е временно и в някакъв момент - ще го загубиш. Това, което си, това, което научаваш и преживяваш, винаги ще те придружава, защото е за твоята Душа. Ти създаваш собствената си Душа, докато напредваш и преди всичко - следвай това, което те прави истински щастлив! Това е твоята мисия - да имаш живот! Ако смяташ, че трябва да направиш нещо повече и то резонира с теб, това е твоят път, дори ако другите ти казват, че не е логично. Следвай и се довери на интуицията и на инстинкта си. Те са мъдри и никога не си сам, тъй като през цялото време имаш духовни водачи, които те придружават.

Ти си Източникът!

Източник: https://www.svaruu.com/blog/categories/bulgarian