A+ A A-

Кармата

  • Посещения: 672

Кармата

С’вар’уу де Ерра е извънземна жена от планетата Ерра, принадлежаща към слънчевата система Тайгета (TAYGETA), една от 7-те звезди, съставляващи системата Плеяди (Седемте сестри) (Pléyades). Установила е контакт и  общуване с Гошия, на английски език. С’вар’уу отговаря на въпроси и предава информация - полезно познание за тези, които биха искали да научат нещо по-различно...

Гошия: Добър вечер С’вар’уу! Радвам се, че отново съм тук с теб и се радвам, че можем да се заемем с въпроса за Кармата. Това е важно. Нека навлезем по-дълбоко в тази тема, моля.

С’вар’уу: Добър вечер, Гошия! Да! Това е една от най-важните точки за споделяне. Карма като в преплитане или генериране на връзка с нещо: действие, човек, мисъл. За мен Карма е част от играта на Матрицата, независимо дали е Матрицата 3D или по-голямата Матрица 5D, е едно и също. Това е като пари от игра, като когато играеш използваш фалшиви пари, но това е само валидно, докато си в играта. Ако спреш да играеш играта, парите вече не са валидни.

Гошия: Чувствам същото, винаги съм го чувствала по този начин.

С’вар’уу: От моя гледна точка, тук сме в нашата собствена Матрица, по-голяма, защото включва много и безброй планети, но е Матрица. Границите на тази разширена или първична Матрица биха били тези, които можем да наречем физичност, където имаш биологично тяло, което също наричаме 5D. Тогава за мен Кармата е част от споразуменията, ограниченията и характеристиките на първичната Матрица, но те са валидни само в Матрицата. Ти и само ти управляваш това, което се случва със самия теб. Концепцията да приемеш съществуването на Кармата, да откриеш начина, по който тя работи и да заплатиш за нея, е просто избор, който правиш ти! Както казах преди, това е като парите от играта Монополи - имат стойност само докато играеш. Нямат стойност извън играта. Решението като Душа, че трябва да се преродиш, защото дължиш Карма на някого, на нещо или на каквото и да било, е като да играеш на Монополи и когато приключиш играта, да дължиш изплащане на някого. Искаш да продължиш да играеш играта Монополи, докато всичко бъде платено, но никога няма да можеш. Винаги ще има нещо ново. Това, което искам да кажа е, че необходимостта да изплатиш Кармата, да чувстваш вина, е просто решение, което правиш. За да се отървеш от цялата Карма, трябва първо да разбереш горе изказаното, после трябва да я оставиш да си отиде. Прости на другите и преди всичко прости на себе си, ако това е намерението ти, да не се върнеш, да не се въплътиш отново на Земята. Също така, за да разбереш това, трябва да видиш, че няма лошо или добро - само са нещата, които правиш. Отново е избор, но всички концепции се основават на твоите собствени гледни точки и преживявания. Концепцията за добро и зло е относителна по отношение на наблюдателя. Няма добро или зло като такова. Във всеки случай е контрапозиция на интереси. Това е всичко и отново се свежда до дуалността. Резюмирайки, за да избягаш от Матрицата, трябва да надмогнеш дуалността.

Гошия: Значи причината, поради която Душите продължат да се връщат е, че мислят, че все още трябва да разрешат нещо, така ли?

С’вар’уу: Защото вярваме, че не сме направили нещо правилно и искаме да се върнем, за да се опитаме да го направим добре следващия път. Това е свързано с Кармата и че трябва да платим за нея. Трябва да преодолеем тази система от вярвания, за да продължим напред. Трябва да разберем, че дори и да полагаме всички наши усилия, никога няма да го постигнем напълно добре. Трябва да достигнем до точката на разбиране, че трябва да простим на другите и което е по-важно, трябва да простим на нас самите. Всички трябва да положим най-добрите усилия в живота, да не се придържаме към злопаметност за неща, които после трябва да поправим или да опитаме отново. Не можем да го направим за никого друг. Това е индивидуален процес. Можеш да вдъхновиш, можеш да бъдеш пример за подражание, но всяко Съзнание, всеки човек, трябва да направи тази работа самостоятелно в 3D Матрицата. В противен случай ще се върне отново.

Гошия: Колелото на Кармата е силен умствен капан.

С’вар’уу: Казах, че Кармата е като фалшиви пари или като пари от игра, като когато плащаш играейки на Монополи. Валидни са само в играта (въплътен живот), само трябва да платиш Карма, докато играеш играта. Пусни я да си отиде!

С’вар’уу: Всеки човек е пълен с идеи, които Матрицата и животът там, им налагат. Цялата вина, всички неща, които мислят, че трябва да изплатят, всичко това е Матрица, защото хората са Матрица. Така че има още Матрица от другата страна на смъртта, защото хората я пренасят със своето Съзнание, когато умрат. Така че не виждам необходимостта да се прилага капан или да се постави там “полицейска сила”, за да се попречи на Душите да избягат, защото всяка Душа ще вземе всички необходими концепти, за да предизвика своето собствено прераждане. Контролирани сте ментално и пренасяте този умствен контрол от другата страна. Не виждам никаква мрежа, не виждам никаква арконична сила, налагаща нещо на Душите, защото не могат да направят това - противоречи на Първичния Закон за Свободната Воля. Справят се, защото ако хората, които умират, са с промити мозъци, ще искат да се върнат. Не е нужно нищо повече от самото промиване на съзнание, което винаги са правили.

Гошия: Добре, това има много смисъл.

С’вар’уу: Ако погледнеш Закона на Привличането, ще забележиш, че някой, който живее ужасен живот, пълен с тъга и страдание, като дете, живеещо в мизерия, приемайки, че е реално, ще види само ужасни неща около себе си. Тогава ще привлече повече от тези неща (Закон на Привличането). Това също се случва, в не толкова драматичен живот. Ако в по-голямата част си на по-малко от 50% от добрия живот, например 48% добро, е повече от лошото, така че ще донесе повече от същото за теб. Това е капанът! Обаче ​​изразяваш тази валидна гледна точка за Кармата, видяна в рамките на играта, но концепцията, която ти дадох по-горе, е концепция за по-висши измерения на теб самата, как да гледаме надолу, върху първичната Матрица, Кармата като проблем за прераждането и това се случва извън Матрицата. Искам да кажа, беше разширена концепция за Кармата, видяна от или почти от Източника. Сега, дори и в рамките на играта, също имаш какво да кажеш за Кармата. Имаш силата за да избереш.

Гошия: Можем да избираме и вътре от играта?

С’вар’уу: Това не е фиксиран закон. Не е нужно да умреш или да бъдеш в по-високите нива, за да имаш достъп до силата на избор, като да не приемеш тежестта на една Карма, само защото си все още в играта. Ти, докато живееш, можеш да решиш: “Достатъчно ли е, достатъчно е. Стига вече!” и решаваш да прекратиш твоята Карма.

Гошия: Докато я прекратяваш, отказваш да я изпълниш. Тук ли е, когато спираш да се превъплъщаваш и отиваш в други плътности?

С’вар’уу: Бих казала, че това е основната причина, за да престанем да се превъплъщаваме, защото е свързана с много неща, които трябва да бъдат направени и разбрани, за да се елиминира/прекрати успешно Кармата. Искам да кажа: наистина за да може да се прекрати Кармата. Трябва да се извърши достатъчно духовна работа, “работа със сянката”, за да превъзмогнеш дуалността за себе си и това трябва да се направи от тази страна, в превъплътената страна.

Гошия: Да спреш да се прераждаш на Земята или да се превъплъщаваш като цяло, включително 5D?

С’вар’уу: И двете, но особено да се прераждаш на Земята, защото Кармата се използва като оръжие, за да убеди/принуди хората да се върнат, "Защото имат много да плащат".

Гошия: Защо трябва да се направи откъм превъплътената страна?

С’вар’уу: Тъй като има твърде много разсейване от другата страна. Прекалено щастлив си и си доволен от чувството за освобождение от физическото тяло, за да се притесняваш дори за Кармата. Въпреки това се връщаш по много причини, защото в случая със Земята, когато умираш и нямаш ясни идеи в ума си, за да не кажа главата (вече нямаш такава), лесно можеш да бъдеш убеден да се върнеш. Когато умреш, все още си ти, твоите идеи и ценности продължават да си ти. Има и Матрица от другата страна и имам предвид на това, което наричаме 3D Матрица, така, че си само на по-високо ниво, но твоите фалшиви пари от Карма, продължават да са валидни там в “между-животите”, защото дори мъртви все още играеш играта. Така че трябва да имаш много ясно намерение, преди да умреш и да кажеш: “Няма да играя твоята игра”, независимо дали искаш да се върнеш към Източника или искаш да играеш друга игра, но имайки много ясно в Съзнанието си това, което искаш. Трябва да се наложиш на когото и да срещнеш, като пазач от другата страна и който иска да те принуди да се върнеш обратно. Трябва да заявиш, че си Източника, че не приемаш Кармата, тъй като никога не можеш да я изплатиш, че си свободен, защото си Източника, имаш Свободна Воля и ще бъдеш свободен. Когато навлизаш в между-животите от въплътено състояние си пълен с идеи и ценности от Матрицата, които все още са там или биха могли да те ограничат. Само идеите те ограничават. Когато умреш все още имаш твои идеи, за това, кой си като ЕГО, преди да се освободиш и да се превърнеш в АЗ. Освободи се от въплътената страна и винаги ще бъдеш свободен. Естеството на играта е да намериш пътя за У Дома, въпреки ограниченията. Ако почувстваш нещо, което дори да намирисва на дуалност, тогава все още си в Матрицата. Когато си във въплътената страна, винаги ще имаш някакви идеи. Вярно е, но поне сведи ги до минимум или разбери, че трябва да имаш, един вид шизофрения, с която да можеш да мислиш, като същество на Светлина от по-висшите сфери и в същото време да функционираш като въплътен човек, с всички полагащи му се роли и т.н.

Гошия: Да се каже, че нещо е старо и остаряло, означава, че понятията са в движение за теб. Има ли константи, що се отнася до понятията?

С’вар’уу: Точно така. Всичко се променя, всичко е динамично и единствената константа е промяната. Тук имам предвид, че докато всички се развиваме и анализираме какво можем да продължим да включваме в нашия космо-мироглед, след хиляди години въплъщения и прераждания. Тогава новата концепция е нашето заключение. Носиш Карма, защото избираш да я носиш. Остави я да си отиде!

Гошия: Преди казах, че концепцията за Кармата е много по-проста за теб. Само като мисли и привързаност, които се носят както движенията по кредитна карта. Можеш ли да обясниш малко повече?

С’вар’уу: Представи си, че докато вървиш през живота си, всичко, което правиш, всичко, в което вярваш, е написано. Освен това, Maтрицата 3D и 5D ще прочете твоите движения и намерения, докато напредваш в ежедневието си, по начин, които да отрази онова, което искаш, в зависимост от това, къде се намират вниманието и фокусът ти. Това са движенията, твоите действия, твоите решения и също погледнато като Причина и Ефект, тъй като с това движение-решение, което си направила, ще предизвикаш този друг резултат. Може да има толкова начини да дефинираме Кармата, че онова, което е истинско за един, може да не го бъде за друг. Като Причина и Ефект, в този смисъл, е реално. Това е, което движи Матрицата: как те чете и отразява това, в което се фокусираш.

Гошия: Ако Кармата е само вълни на нашите действия, можем ли да премахнем тези вълни - ефекта на причината? Разтворими ли са вълните?

С’вар’уу: Тези вълни са в разума ти. Да, можеш да ги разтвориш и да ги контролираш, по желание.

Госия: Защото каза, че Кармата, като Причина и Ефект, е реална. Това ме накара да мисля, че вълните не могат да бъдат премахнати, че всяко действие винаги има верижна реакция. "Законът".

С’вар’уу: Да. Това, което наистина се опитвам да изразя днес за Кармата, е: Достатъчно от тази игра. Върни се У Дома или поне се въплъти като нещо различно, да не бъде едно и също, отново и отново. 100% съвършен живот никога не може да се постигне! Това е Капан! Никога не може да се направи всичко, както трябва. Остави нещата да си отидат. Прости на другите и преди всичко, прости на себе си! И го казвам много сериозно!

Гошия Благодаря С’вар’уу, ще направим всичко възможно от тук. Благодаря!

С’вар’уу: Благодаря Гошия!

Източник: https://www.svaruu.com/blog/categories/bulgarian