A+ A A-

Интервю от извънземна комуникация - Какво мислите за Земята и хората като цяло?

  • Посещения: 986

Anéeka de Temmer

Интервю от извънземна комуникация - Тайгета – Плеяди - 21 май 2020 г. 

Anéeka е част от тайгейския екипаж, който понастоящем е на орбита на Земята

Какво мислите за Земята и за хората като цяло?

Anéeka - Много сложен отговор. Това е, че човечеството не може да бъде определено като цяло, защото ако ме попитат, трябва да приема, че виждам само пълно бедствие, но този отговор не е честен, тук има много хуманитарни науки, много различни групи и само по себе си виждам и разбирам на много позитивни хора. Разбирам през какво преминават и разбирам защо, но като цяло обективно и това е истината за моето мнение, да, чувствам, че им липсва много време за еволюция по отношение на етиката, ценностите и съвестта като цяло. Но това е обобщаващо, защото както казах по-горе, не може да бъде обобщено, нито в социалните групи, нито по-малко при хората. Намерих много красиви хора там, съжалявам, че нямам повече време да бъда с приятелите си, но истината е, че тези компютри и компютри са силно токсични за нас или за нас тук. Чувствам, че е непрактично да се опитваме да преплитаме компютърната технология на Тайгета с примитивните човешки устройства. В сравнение с обикновения човек, който използва компютър на Земята, трябва да предадете няколко големи енциклопедии на друго население или култура, като използвате само телеграф. Истината е, че искам или не, това са правилата за контакт. Строго само от клавиатурата. Не правя правилата, това идва дори отгоре от командния и контролен екипаж на кораба, те са директиви на федерацията и те са причина. Лично аз не съм съгласен, защото те обобщават много, не трябва да е така с всички, но е така. И това е, което имаме за по-добро или за по-лошо. Просто оценявам, че можете да пишете много бързо, но аз лично не съм съгласен с тези правила за контакт.

Gosia - И ако беше вашето решение, как бихте подходили към хората, какъв би бил вашият контакт? Директно слизане с корабите или може би имате предвид видео връзката?

Anéeka - Разбирам напълно причината за тези ограничения и частично приемам, че те са логични, но това, което бих променила, би било да мога да се свържа с малка и контролирана група от хора, които вече са повече от готови да имат по-пряк контакт. Въпреки че все още не е възможно да сте лице в лице, може би, но с използването на цялостни видео разговори, изображение и звук. Само по себе си това би било следващата стъпка, да продължа с вече отменената програма за първи контакт, която вече е отменена, но тя продължава в малък мащаб. Защото в момента има по-малко от 20 души от Тайгета, които наистина могат да разговарят или да разговарят с някой от Земята, тъй като действителната контактна група може да се преброи на пръстите на ръцете. Искам да кажа, че видео връзката, изтеглянето е опасно за нас.

Gosia - Добре, бих искал да ви попитам, какво харесвате най-много в културата на Земята?

Anéeka - Неговото изкуство и неговата музика.

Gosia - Можете ли да бъдете по-конкретни, моля? Какъв вид изкуство и музика ви харесва най-много? Дайте ни няколко примера. Какво открихте наскоро?

Anéeka - Тази, която може да борави с различни видове музика еднакво, тази, която е креативна със звуците по този начин. Изкуството повече от всичко е това, което най-много ме привлича от човечеството. Силата му да създава картини и скулптури. Но виждам изкуство във всичко, което правят - от кола с точни форми и линии, до домашен дизайн и архитектура изобщо. Че могат да вземат нещо, боклук може би и да го направят красив, достоен за музей.

Госия - Да, това също харесвам много от хората тук, но под това искаш да кажеш, че в Тайгета има по-малко изкуство или може би е по-еднообразно, защото това е просто състезание, а тук има смеси?

Anéeka - По-равномерно е в Тайгета, на Земята има много контрасти, защото е смесица от много раси. Да, има повече разнообразие на Земята, разнообразие от всичко.

превод от испански - гугъл

https://www.facebook.com/groups/1212334248933444/?ref=group_header