A+ A A-

Интервю с хипнотерапевта Алисън Коу за Възнесението и Новата Земя

  • Посещения: 1285

ИНТЕРВЮ С ХИПНОТЕРАПЕВТА АЛИСЪН КОУ ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕТО И НОВАТА ЗЕМЯ

Американският хипнотерапевт Алисън Коу провежда терапевтични сесии QHHT, което означава Квантова Лечебна Хипнозна Терапия. Това е лечебен метод, при който пациентът получава достъп до своето свръхсъзнание (висше АЗ) и може да се започне основно изцеление, което е много ефективен и безопасен метод. QHHT методът (в моята практика аз го наричам ПОЛЕТ НА ДУХА) ни позволява да работим директно с източника на всички знания, с по-високата сила, която е в състояние да осигури незабавно изцеление на тялото. Тя е най-голямата сила във Вселената, абсолютна любов, сила и знание. Мнозина го наричат ​​висшето Аз, свръхсъзнанието или също източникът, божественото съзнание или универсалното съзнание. Тази сила е на разположение за нас.

НЕЗЕМНО СЪБИТИЕ ЩЕ УДАРИ ЗЕМЯТА, ЩЕ НИ ПОДГОТВИ ЗА ИЗКАЧВАНЕ. ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК ЩЕ БЪДЕ ЗАСЕГНАТ. ЦЯЛАТА ЗЕМЯ И ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НАПОЕНИ В ТАЗИ ЕНЕРГИЧНА ВЪЛНА И ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПОВИШАВАНЕ НА ВИБРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ НАС.

Скоро ще преживеем прехода към Новата Земя. В много сесии с клиенти получих множество указания как ще се проведе този преход и как ще го преживеем. Не само аз, но и много други QHHT терапевти от цял ​​свят получават информация по тази тема в своите терапевтични сесии. Когато говорят за Новата Земя и какво да очакваме, много източници казват, че Земята ще бъде като първоначалната, ранна Земя, че някои ще отидат на тази Нова Земя, а други ще се изкачат до по-високи измерения. Според тези по-високи АЗ може да се окаже, че ще има различни Земи намиращи се в различни измерения. Тоест, един човек ще се издигне до по-високо измерение, а друг ще бъде на тази Нова Земя с нова вибрация. Едни вече няма да имат (3D) физическо тяло след изкачването, други ще запазят физически си тела. Зависи от това, какви са преживяванията и вибрационните честоти на индивида. 

Това е много вълнуваща тема. Всичко е много сложно, с различни срокове, с различни размери и е трудно да свържете всичко в едно. Всеки човек е уникален и съответно неговият висш Аз му показва индивидуална картина, какъв ще бъде животът на Нова Земя (за него). Ако това, което им се показва като Нова Земя, е по-физическо, те го наричат ​​5D Земя или това е вид Райска градина. Изглежда там ще има по-малко население, живеещо в групи по целия свят. Хората там имат връзки и комуникация със същества, които наричат ​​небесни хора, тоест с извънземни, на които учат и които помагат на човешката раса да се издигне до нивото на тези неземни цивилизации. Те ще ни учат, защото в момента сме заобиколени от хора и условия, в които сме манипулирани, което ни пречи да имаме достъп до всички учения, които бихме могли да знаем и защо сме оставени да сме толкова назад. 

В много сесии чух, че хората, които ще отидат на тази Нова Земя, все още има какво да научат. Тези, идващи от небето, бавно ще ни влачат по пътеката, докато не се впишем малко по-добре в галактическата общност. Ние сме само в предучилищното училище. Изглежда, че този преход към Нова Земя ще бъде постепенен. Много е вълнуващо, че информацията за Нова Земя варира значително, докато информацията за събитието е описана много точно и последователно.

Събитието ще бъде неземно, което ще засегне всички нас. Земята ще ни подготви за Възнесението, тъй като трябва да сме подготвени за това изкачване. Нашата вибрация трябва да бъде повдигната масово, за да можем да достигнем следващото ниво, за да можем да направим изкачването. Светлината, която ще идва от централното галактическо слънце на Земята понякога се описва като многоцветна, оцветена в дъгата, но може да бъде и в лилаво. Всички ние, без изключение, ще преживеем едновременно това преживяване. Земята ще бъде наситена с тази енергия, която ще повиши вибрацията. 

Хората, които са неподготвени, които не работят със себе си, ще бъдат много объркани, ще се нуждаят от тези лечители, които са разпространени по целия свят. С всичките си сетива ще преживеем всичко различно, по нов начин. Сякаш Земята просто ще бъде много по-ярка, блестяща, нова и искряща, ще видим всичко с много по-голяма яснота. Нищо вече не може да бъде скрито. Всички грешни неща, които в момента ни заобикалят, вече няма да са възможни. Объркването ще бъде, че трябва да приведем живота си в истина, яснота и автентичност, че взаимодействията с околната среда ще се осъществят на ново ниво. 

Всичко това трябва да се случи преди изкачването. Всеки човек ще изживее събитието едновременно с другите. Никой няма да се нарани. Онези, които ще изпаднат в много деликатни ситуации, се отстраняват за кратко време и след това, по-късно, когато прахът се утаи, се връщат обратно в телата им. Те ще се въвеждат в горната атмосфера, на кораби. Всичко това е толкова завладяващо, все едно цялата галактика ни наблюдава. Тази масивна енергия идва, тя е на път. Най-голямата концентрация и сила е в центъра на тази енергийна вълна, но неговите връхчета, подножията й вече докосват Земята, те вече достигат Земята и вече можем да усетим ефекта му. Все повече хора се пробуждат. Решено е, че идва тази вълна. Можете да видите ефекта от това навсякъде.

Имах клиентка, която, когато хипнотизирах, влезе в огромна, гигантска енергия, горе в небето. Тя описа колко мощна се чувства, наелектризирана, че го усеща във физическото си тяло и сякаш я разнася широко с ръце и прегръща цялата планета, и я пренася с енергията си, като голяма братска прегръдка. Не беше като майчинска прегръдка, а като огромна братска, защитна прегръдка. Беше като да събудиш планетата и всички същества на планетата, защото те трябва да се издигнат, защото трябва да увеличат вибрацията си. Тя описа тази енергия като прекрасен, красив лилав цвят. Отидохме при висшето й АЗ и то потвърди, че тази енергия с красивия си лилав цвят е на път да достигне, обгърне и накисне Земята, отвън навътре. Това ще видят някои хора, тази голяма, красива лилава вълна от енергия в небето.

Седмица по-късно това беше потвърдено при среща с друг човек в хипнотичен сеанс. Това е, което всеки казва, по същия начин, че идва тази вълна, че вероятно ще я видим, че тя ще насити Земята с нейната енергия, че след това Земята вече няма да бъде както преди, че по същество ще събуди хората. Онези системи, които причиняват хаоса, в който сме били досега, ще бъдат разбити. Те трябва да се сринат. Хаосът ще продължи и ще се ускорява, засега. Но това са неща, които просто не могат да работят, за които хората знаят, че не могат да продължат да работят. Хората са готови да оставят старата система да изгори и да построят нова.

Ако искате да ускорите темпото за пристигането на тази енергия и ако искате да се подготвите за тази енергия или искате да помогнете на други хора да се подготвят, трябва да медитирате, почти всички казват това. Ако бяхте попитали някого преди година какво да направите, за да помогнете на човечеството, той щеше да каже това или онова, различно в зависимост от човека, защото не, че всеки човек трябва да медитира. Но сега, във всички сесии трябва да медитираме, че това е начинът да помогнете не само на себе си, на семейството си, но и на всички, по целия свят. Медитирайте и се подгответе за тази постъпваща енергия.

Понякога се впускам в медитация с намерението да направя нещо съвсем различно, като например да помагам на други хора или да пусна нещо, с което в момента се занимавам, или задържам светлината (за едно или за други хора или за Земята) или да оставим любовта да се разпространява или да сваля енергия. Това може да отнеме по-малко или малко повече време и дори да отнеме час или повече, мога да почувствам, че не мога да го направя достатъчно добре. Колкото повече хора правят това, свалят и задържат светлинната енергия, толкова повече тази светлина ще се разпространява и променя всичко. Важно е да правим това.

На въпроса колко време (след събитието) ще отнеме, за да станете, няма задоволителен отговор, защото всичко това е толкова индивидуално, толкова различно, от човек на човек. Получавате повече отговор на това, което клиентът може да очаква поотделно от Новата Земя. Ние просто знаем, че Земята ще се промени значително за кратко време и е невероятно вълнуващо да бъдеш тук и да "гледаш шоуто" в този момент. Как точно трябва да си представите този процес на преход? Ще се събудиш един ден и ще бъдеш на съвсем различно място ли? Остават обичайните неща. Ще продължите да носите шортите си и ще държите чашата си с кафе в ръцете си.

Хората ще бъдат много объркани. За онези, които са си представяли тази Нова Земя по дух и са я носили в сърцата си, ще се случи, че изведнъж се събуждат и мечтата, която са имали от години, се сбъдва. Ето защо се препоръчва хората да започнат да си отделят време за медиация или преди да заспят вечер, или просто си представете да мечтаете какво ще бъде да бъдете на това невероятно ново място, където вече не се страхувате да сте, няма да трябва и не трябва да плаща сметки, защото няма да има парична система. Ще сте свързани с Галактическото братство и сестринство, с наистина независим живот като суверенно същество. 

Визуализирайте какво ще бъде да се събудите и да бъдете на това приказно място, с всички тези умения, за които знаем, че са вродени: да бъдете телепатични, да овладеете телекинезата, да плавате или да можете да телепортирате тялото си. Представете си, че сте в среда, която ви подкрепя, представете си, че можете да общувате с околната среда, с животните и енергиите в растенията и минералите около вас. Това е толкова увлекателно. 

Тялото ще има съвсем различен набор от правила и ние трябва да научим как умът и духът ни могат да се справят с него, как можем да го приемем. Трябва да се върнем на училище. Децата ще могат да научат това по-бързо от възрастните, които ще имат нужда от още малко. Ще бъде толкова вълнуващо да изследвате района с тези нови възможности, да можете да разговаряте с дърветата и всички тези неща. Някои хора я описват като 3D Земя, наслагвана върху 5D Земя. Когато погледнем през прозореца (сега) виждаме всички тези 3D неща, оградата, съседната къща и т.н., но не и това, което е подплатено в другото измерение. След прехода вече няма да възприемаме тези 3D аспекти, сякаш вече ще ги няма.

Ще променим и мисленето си за това, от какво се нуждаем, какво е важно за нас и ще можем да изградим, без да се налага да изсичаме много дървета. Околната среда лесно ще ни даде това, от което се нуждаем, независимо дали е храна или защита. Хората вече няма да трябва да се притесняват за храна. Ще има хора, които ще решат да не ядат и телата им ще са наред. Няма да е нужно да се хранят, за да оцелеят. Това, което чуваме, е, че в преходен период, независимо дали предпочитате чисто диета на растителна основа, трябва да приемате храната от източник, който е възможно най-близък до основното, което ядете, непреработена, възможно най-прясна храна. Не се казва, че всички определено трябва да са вегани. Поне така казват висшите АЗ на хората в моите сесии. Можете да имате висока вибрация, ако ядете морски дарове и колкото се може повече плодове и зеленчуци, и само няколко млечни продукти. Всички тела са индивидуални, не всички изискват едно и също нещо.

Като подготовка за този преход, като приспособяване към Новата Земя, дръжте всичко това в сърцето си. Бъдете готови. Опитайте се да живеете в естествена среда, където е възможно, където не е нужно да се страхувате, където можете да помогнете на другите да увеличат вибрациите си. Запазете колкото се може повече от тези аспекти в себе си.  Има толкова много неща, които можем да направим, за да се подготвим. Задръжте визията, изпращайте любов, медитирайте, станете съпричастни, почистете се по отношение на храната си, гледайте с нетърпение какво предстои и не позволявайте да се влияете от всички грешни неща, които се случват в момента (което, разбира се, е трудно за тези, които вече са станали много съпричастни и чувствителни.

Казано е, че всички хора ще преживеят това едновременно, че ще бъде много шокиращо за много хора. Хората, които знаят за това събитие и които са научили алтернативни лечебни методи, трябва да бъдат от помощ и светлина на тези хора в тяхното объркване и тъмна несигурност. Тези ярко блестящи светлини се използват за осигуряване на стабилност. Новата Земя, която най-накрая ще достигнете, в известен смисъл ще съответства на вашата собствена вибрация. И хората, които са имали достатъчно да бъдат във физическо тяло, ще дойдат на тази Земя с по-високо измерение. Това ще бъде възможно за много хора, ако го изберат по този начин. Някои сведения казват, че последните остатъци от човешкото тяло са в седмо измерение, че вече няма „плътско“ тяло, че има кристално или светло тяло. Тук вече можете да имате определен процент от кристални и леки тела, но колкото по-високо е измерението, в което влизате, толкова повече плътната част ще изчезне и кристалната част и светлината ще се увеличават, и средата ще се регулира съответно.

Ако влезем в 5D Земя, може просто да останем там за кратко, преди да преминем към друго измерение. Където и да отидем, това няма да е крайната точка. Подобно на превръщането от гъсеница в пеперуда, новото тяло ще изплува от старото, но ще бъде различно.  Новата среда, новото тяло ще отговарят един на друг. Тялото ще бъде почистено, ще бъде „най-добрата версия на себе си“. Независимо дали това е 25-годишна версия на себе си или 30-годишна версия, вие сами ще изберете. Ще запазим тялото толкова дълго, колкото искаме. Физическото заболяване вече няма да съществува, тялото ще бъде младо и в отлично състояние. Що се отнася до семейството и приятелите в този преход, интересно е да се знае, че символът на мрежа се използва отново и отново в информацията. 

На въпроса към висшето АЗ, как да доведем семейство, скъпи приятели или домашни любимци, препоръчително е да ги обхванем с мрежа от любов. Това ми дава право, в моя собствен процес, ако мога да променя мисленето си, така че не е задължително да искам да постигна нещо с волята си, че искам те да дойдат с мен, но просто изпращам любов за всеки момент, че всички трябва просто да ги увием в палто на любовта. Целта в този момент е също така да започнем да помагаме на себе си и на другите да излезем малко по-лесно и по-бързо в състояние, което е естествено и съответства на новата вибрация, където няма конкуренция, няма дребнавост, няма ревност и няма кавги. Ние също получаваме подкрепа от хора, от същества отвсякъде, от всички измерения, пространства и времена, за да можем да направим този скок. 

Много хора в хипнотичните сеанси казват, че след събитието цялата финансова система ще бъде обърната с главата надолу, че ще премахнем старата система, че ще се извърши преоценка. Това обаче ще се случи само след събитието, в което всички твърдения са съгласни. Вече има много хора, които вършат цялата работа по нулирането, които вече се опитват да променят системата. Толкова много се случва зад кулисите. Но това все още не може да се случи, защото енергията просто не пасва. Трябва да изчакаме след събитието новата енергия, която подкрепя тези усилия и помага да се премахне старата парична система. Само тогава енергийната среда ще бъде подходяща. Има хора, които искат да знаят дали да си купят къща или да продадат къщата си за пари, които искат съвет по всякакви финансови въпроси за нещо важно за тях. Всеки път получават отговор от висшето си АЗ, че това изобщо няма значение, защото цялата финансова система ще се промени. И накрая, интересно нещо за сроковете, които се появиха в една от моите сесии. 

Една жена изпитваше физическа болка. Попитахме висшето й  АЗ за болката, откъде идва, какво трябва да направи, за да се освободи от нея. Висшето АЗ каза, че това е свързано с паметта, която има. Тя си спомня нещо и всеки път, когато прави това, тя изпитва тази болка. По същество я преживява отново. Тази болка съществува в енергично в тялото й и се връща всеки път, когато отново преживява този спомен. Въпросът беше дали може да се отърве от тази болка, ако изтрие паметта. Отговорът дойде като намек, че ако тя промени паметта, замества старата памет с нова, създавайки нова времева линия, новият спомен минава през главата й отново и отново, така, че болката след това изчезва. 

Допълнение от мен: висшият АЗ = Съзнание = Дух, са синоними. По тази причина назовавам хипнотичните сеанси, котио провеждам ПОЛЕТ НА ДУХА. В много сесии различни хора говореха за тези събития, описваха ги по начини, сходни с тези от практиката на Алисън Коу. 

източник: https://transinformation.net