A+ A A-

QHHT СЕСИЯ (регресия) ЗА ВЪТРЕШНАТА И НОВАТА ЗЕМЯ

  • Посещения: 1050

ПРОНИЦАТЕЛЕН QHHT СЕСИЯ (РЕГРЕСИЯ) ЗА ВЪТРЕШНАТА И НОВАТА ЗЕМЯ 

с водеща сеанса Алисън Коу

- Харесва ми нещо, но е като да стоиш в мъглата. Има синкава светлина, но не виждам откъде идва. Но е някак замъглено, мъгливо. Долу на пода повече от горе. Това е като бяла светлина. Това е като сияние. Сияйно сияние.

- И усещате ли някаква топлина от това сияние? Температура ли произтича от този блясък?

- Не, имаше топлина. 

- Това е добро усещане. 

- Това е като синкав цвят навсякъде, като синя, светлосиня светлина. Идва от... Не знам откъде идва, добре е да си тук.

- И какво виждате или чувствате на това място?

- Имам чувството... аз съм някъде във Вътрешната земя. Синият блясък - синкаво-бял блясък - свети навсякъде тук. Аз съм някъде. Но все пак тази бяла светлина свети навсякъде. През цялото време. Той идва от огромна топка - кристал, който е там. Това е кристална топка, плаваща във въздуха.

- Можете ли да кажете дали тази кристална топка има интелигентност? Или има съзнание или не?

- Тя има Божията любов, която излъчва всичко. Това е като малки частици, които излъчва, това е храната му, лека е, топла е, лекува, за всичко се грижи там.

- Можете ли да общувате с нея, ако искате?

- Е, всички са част от него. Аз съм част от него. Това е част от мен Просто е така.

- Принадлежи ли на това място по естествен начин?

- Естествено е. Това е начинът, по който беше направено при формирането на Земята. Тя беше отведена там. Съществата, които са направили Земята, са я направили. Имаше един отвън и един отвътре. Външната беше унищожена, а вътрешната - тя все още работи.

- Какво друго прави тя? Така помага за подхранване и поддържане на живота. Ами интелигентността или осъзнаването? Има ли някакво влияние върху това?

- Това е съзнание, то излъчва съзнание. Изпраща съзнанието на Бог за това, което е Бог. Той е свързан с всичко. Всичко е в осъзнаването.

- Така ли хората, които са изложени на енергията на тази сфера, по някакъв начин се настройват в тяхното съзнание?

- Когато стигнат дотам, това е просто добро усещане. Просто искате да сте там. Никога не искаш да си отидеш отново. Но понякога знаеш, че трябва да отидеш.

- Защо трябва да ходите понякога?

- Да, те трябва да отидат, за да отидат във външната Земя, защото те са едно и също, вътрешната и външната страна са едно. И така, отивате във Вътрешната Земя, за да се подмладите, отивате на Външната Земя, за да свършите своята работа, за да изцелите Външната Земя, така че всички ние да станем едно цяло отново.

- ДОБРЕ. Така че сроковете между двете: Ако някой отива във Вътрешната Земя и след това отива във Външната Земя, как се прави това? Трябва ли да направят преход или това е просто състояние на съзнанието - или е физическо?

- Това е просто мисъл.

- Просто се чудя как бихте го изпитали? Би ли било по-скоро като астрално пътешествие там? Или е по време на транс или по време на сън или като физическо пътуване?

- О, това е като медитация; трябва да правите медитацията. Мисълта ви може да ви отведе във Вътрешната Земя, където след това можете да се подмладите чрез медитация.

- Изглеждате като вашето човешко Аз, но по-добра версия на него, ако искате, или по-здрава, по-свободна версия.

- Да. По-добра версия, защото няма заболяване. Всичко е знание. Става въпрос за това да знаете всичко. Няма скрити сили, които се опитват да манипулират вашето съзнание. Това е безопасно място за отиване.

- Защо повече хора не отидат там?

- Не знаете как. Това беше преди, но когато се изкачиха на външната Земя, силите започнаха да ги манипулират. Забравили са как да се свързват напред и назад.

- Как можем да го научим отново, когато това е важно?

- Случва се, когато отворите ума си. Отвори съзнанието си. Свържете мислите си с Вътрешната Земя, с кристалната топка. Свържете се с кристалната топка.

- Ако хората започнаха, каква разлика биха забелязали в живота си?

- Ставаш по-здрав, ставаш състрадателен, обичащ, приятелски настроен. Чувствам се по-добре. Ще изглеждате по-млади. Не е нужно да остарявате, всичко това е подмладяване на тялото, душата и духа.

- Значи го забравяте или външните сили ви подкрепят да забравите това вътрешно земно място, до което трябва да пътувате по-често?

- Да, силите, които контролират външната Земя, не искат да се върнете във вътрешната.  Манипулация. Това е манипулация на ума. Вие контролирате умовете си. Когато отидете на Вътрешна Земя, те не могат да контролират ума ви.

- Колко често хората трябва да ходят там?

- Някои хора просто трябва да живеят там, да останат там. Други хора, които помагат да лекуват външната Земя, трябва да се върнат, да се подмладят, те могат да се движат напред и назад. Свързани сте. Това е почти като да имаш две тела, едно отвън и едно отвътре. Няма тела. Призраци. Свързани сте. Ти си такъв.  Можете да внесете един отвътре навън. Той подмладява външната страна. Вие извеждате вътрешността навън.

- Какви са стъпките за това?

- За да направите това, трябва да се свържете с Вътрешна Земя. Тогава оставете ума и енергията ви да се подмладят, след което се върнете навън. Когато сте готови, можете да го усетите. Той се чувства добре. Чувстваш се освежен. Чувстваш се отново млад. Имате чувството, че сте родени отново.

- Правят ли го всички същества или само хора?

- Само хората, защото природата вече е свързана. Природата не трябва да прави това, защото връзката винаги е там, тя винаги тече напред-назад. Просто хорат са загубили връзката. Много от тях са забравили как да се свържат. Свързвате се с Вътрешната Земя, точно както се свързвате със светлината. Можете да усетите светлината на космическото слънце на цялата вселена. След това се свързвате с галактическото слънце - централното слънце на нашата галактика. След това се свързвате със слънцето на нашата слънчева система. След това се свързвате с човешкото си тяло чрез златисто бял лъч, който се влива през вашата коронна чакра, след това през гръбначния ви мозък надолу във Вътрешната Земя към сферата. Връзката работи в двете посоки. Когато приключите с подмладяването във Вътрешната Земя, отново се свързвате нагоре, със златния си лъч, през корена във всичките си чакри, надолу до коронната чакра. След това оставете светлината да потече към останалото човечество, за да могат те да усетят светлината, която се подмладява Всеки път, когато медитирате, трябва да правите това. Колкото по-често, толкова по-добре. Някои хора изобщо не медитират. Два пъти на ден е добре. Не отнема много време.

- Случва ли се нещо с кристала, кристалната топка, ако се свържем с него, има ли някаква полза за вас?

- Да, ако се свържем с нея. Той получава светлина от космическото слънце, от галактическото слънце и от нашето слънце. Защото въпреки че има своя собствена връзка с източника, той иска да свърже всичко на Земята и извън Земята, за да можем да бъдем пълноценна светлинна същност на тази планета. И вътрешната, и външната страна трябва да бъдат свързани. В момента те се свързват, но не достатъчно. Когато двете се комбинират, те се сливат в светлината, която трябва да бъде Земята.

- И така ли хората, техните намерения и действия имат пряко влияние върху факта, че Земята става тяхната светлина?

- О да. Земното светло тяло трябва да елиминира цялата тъмнина или колкото е възможно повече. За да направите това, хората на Земята трябва да се стремят да се свържат, защото са част от Земята. За да станат част от него и да останат заедно, те трябва да работят върху него. От малък до голям. Всеки трябва да работи заедно, за да работи. Колективното съзнание, всичко работи заедно. Нито едно парче не може да функционира без по-голямо парче.

- Има ли вътрешни земни същества, които се опитват да предотвратят връзка с външните земни същества?

- Не. Вътрешната Земя е обичливо място, това е мястото, където вашето висше съзнание, вашето висше Аз, отива към подмладяване. Той е част от подмладяването. Това не е всичко, но това е част, която помага на Земята да се подмлади. Има само любов. Всичко е наред. Мисията е да поддържаме подмладена Вътрешната Земя. Начинът да направите това е да преминете от външната към вътрешната.

- Кога хората забравиха колко важна е Вътрешната Земя?

- Направено е на стъпки. Загубили сте го в няколко стъпки. Те оставят егото си да поеме контрол. Те смятаха, че могат да контролират всичко, без да са част от източника. Те се опитаха да бъдат разделени. Сега осъзнават, че да бъдеш разделен, не работи. Вие се свържете отново. Само някои не искат да се свържат отново, защото им харесва, когато егото им се раздели. Те смятат, че могат да контролират всичко, но в действителност не могат.

- Как ще изглежда бъдещето за хората, ако помогнат на Земята да се трансформира в това светло тяло? Какво бихте изпитали на Земята?

- Бихте изпитали щастие. Чиста любов, единство с цялото творение. Когато те се свързват, това е връзка с дома, откъдето са дошли, от всезнаенето, всесъстраданието, там, където всичко е любов.

- Имате ли още информация, която бихте искали да предадете за значението на Вътрешната Земя и връзката ни с нея?

- Трябва да се направи. Неизбежно е това да стане. Това вече се случва. Просто човечеството трябва да направи повече, за да види повече, да разбере, че трябва да се свърже повече, да внесе светлината навътре и навън, напред и назад, така че да стане такава. Ще се случи. Просто не се случва толкова бързо, колкото би искало човечеството на външната Земя. След като бъде направено, Вътрешната Земя ще бъде на външната Земя. Земята ще бъде такава, каквато винаги е искала да бъде. Винаги е знаела, че тя трябва да е онзи дух на любов, който блести толкова ярко в цялата вселена, че всички могат да я видят как свети. Всички ще останат с благоговение, защото ще научат, че въпреки, че е била така потопена в тъмнината, може да стане светлина. Дори да потъне толкова ниско.

- Колко време мислите, че процесът ще отнеме?

- Това зависи от човечеството. Може да се случи след секунда. Толкова много глави все още са затворени, което не го позволява. Но това ще се случи, защото трябва да се случи и сега няма спиране.

- Превключете към друг опит в рамките на сесията: Какво виждате сега?

- Виждам мост. Изработен от лед. Не е студено. Това е като лед на дъгата. Това е мост към измеренията, които исках да преместя, затова се опитвам да стигна до там. Бил съм там и преди. Това е мост, изработен от лъскава, искряща дъгова светлина. При преминаване от едно измерение в друго, има междинна междина между тях. Спрете да стигнете до следващия. Можем да преминем към следващия. Затова спирам до там и се опитвам да скоча в друго измерение.

- Кои измерения обичате, да скачате между тях?

- Харесва ми петото. До него е лесно да се стигне. Вече бях в осмото, деветото и единадесетото. И когато стигнете до 12-та, започва друг набор от измерения. Все едно гледаш нагоре. Гледам този мост и виждам тези измерения. Той е, все едно да стигнеш до края на едно измерение и да осъзнаеш, че той никога няма да свърши. Понякога е разочароващо, но понякога е вълнуващо, защото не е нужно да се отегчавам в едно измерение, защото просто мога да отида в друго.

- Приемате ли определена форма, когато тръгвате на екскурзия?

- В момента виждам себе си в тялото си, което имам сега, но е прозрачно. Не е трудно. Земята е толкова тежка, толкова е гъста и затова е толкова трудно да бъдеш тук. Искам да мога да скоча до тези други измерения, така че когато скачам по-високо, е по-малко трудно. Чувства се толкова по-добре.

- Как да направите скока, когато сте в човешка форма?

- Енергия. Трябва да увеличите енергията си. Това е трудно нещо, защото има толкова много, което се опитва да ви задържи. Трябва да знаете, че трябва да увеличите енергията си. Ако увеличите енергията си, можете да преминете към друго измерение.

- Виждате ли моста, когато увеличите достатъчно енергията си? Или го усещате по някакъв начин?

- Мостът е като спирка между тях, като точка за спиране. Така можете да увеличите енергията си, за да я прехвърлите през моста. Можете да увеличите енергията си, за да преминете към по-високото измерение. Мостът е между двете.

- И така, какво може да направи човек, за да увеличи енергията си до такава степен, че да може да види този мост и да направи трансдимерен скок?

- Той първо трябва да знае, че те съществуват. Много от тях го знаят, но не искат да го признаят. Тогава те трябва да искат да го направят, копнеейки да го направят. Много от тях са толкова повлияни от нискочестотната енергия, че не знаят как да се измъкнат от нея. Необходима е много енергия, за да се промени, да направим първия скок. След като направите първия скок е много по-лесно да направите втория скок, защото имате инерция. Третото измерение е най-трудното от всички измерения, толкова е трудно да се измъкнеш от него.

- И така, за да преминете от третото измерение към по-високо измерение, какво трябва да прави някой като вас, ако искате този мост да се появи?

- О, имам нужда от допълнителна вибрационна енергия, за да ми даде тласък. Почти като перо. Това е това. Скачате на моста и след това можете да скочите до следващото измерение и можете да останете там. Но тогава ти трябва друго перо. Така че трябва да разберете как работи пролетта.

- Просто се чудя, какво смятате за най-важното нещо, което може да ви донесе това перо. Кое е най-важното нещо, което можеш или не можеш да направиш, за да увеличиш енергията и вибрациите си, и каквато може би е цялата точка?

- Прошка. Трябва да простиш. Задържането на негодувание, мисли, свързани с тялото, неща, които са били наранени в миналото, е това, което ви държи надолу и не ви кара да скачате. Ако простиш, ще се реши. Това е като да имаш вързано въже към теб, като вериги на краката и ръцете, и ако простиш, те ще бъдат разхлабени и освободени, така че след това да започнеш да правиш малки скокове. Малко пролетта изскача и вие получавате инерция от пролетта и тогава можете да поемете потопа към моста.

- Трябва ли да сте в определено състояние на ума или същество или тяло, за да видите и да взаимодействате с моста? Например в транс, в сън или в медитация?

- Не. Ако повишите вибрацията си достатъчно високо, винаги можете да видите моста, когато искате да го видите. Много хора ги виждат само в сънищата си, защото все още държат на болката, защото не са простили. Хората, които простиха, но се страхуват да направят скока, все още биха могли да го направят. Но успяват само в мечтите си, забравят го, когато се върнат. Това би ги уплашило твърде много.

- Ако искате да промените случилото се от една мечта към съзнателно събуден живот, какво бихте предложили какво да направите?

- Просто трябва да медитирате и да поискате това да се случи, и това би се случило веднага. Трябва да поискаш прошка, да простиш себе си и да простиш на всички да пуснат тази болка и тогава можеш да видиш как оковите се освобождават от китките ти. Можете да видите веригите да се отделят от глезените им. Трябва да си го представите и ако си го представите, това ще се случи.

- Въпрос към висшето АЗ на клиента: Защо показахте Вътрешната земя и след това този мост? Защо беше толкова важно за вас да видите това днес?

- Това са неща, над които тя трябва да работи сега. Тя знае, че може да стигне там, където иска да отиде. Тя знае, че може да бъде там. Тя трябва да работи върху тези неща. Това ще й помогне да достигне следващото си ниво.

- Така че по принцип давате ли й точните стъпки, които трябва да предприеме, за да стигне до следващото си ниво? Енергийно мъдър. Дали нещо не я спира да се движи в тази посока?

- Вашият собствен страх. Тя се страхува да остави другите след себе си. Тя се страхува от неизвестното. Но тя не трябва да се страхува, защото го знае. Тя е била там и преди. Всичко, което е необходимо, е събуждане в съзнанието й.

- Трябва ли и други да опитат това или това е само за моя клиент?

- Тя е там за всички. Всеки трябва да направи това. За да постигнете най-добрия резултат, това може да бъде за Гая.

- Казаха ни, че Вътрешната Земя ще стане Външна Земя и блаженството ще бъде нашето естествено състояние на съществуване. Това описание звучи като на друго място. Хората описаха ли това? Вътрешната Земя, както всяко друго място.

- Да, това е, което хората описват като Нова Земя. Всичко е свързано по размер. Вътрешната Земя е измерение, тя също е място, но е друго измерение. Що се отнася до идващата външна Земя, вътрешната Земя ще донесе това по-високо измерение, така че честотата на външната Земя да може да се увеличи, така че всички те да са свързани помежду си. Това ще бъде нова Земя. Можете да го наречете нова Земя, защото вътрешната и външната страна ще станат едно цяло и това ще бъде малко по-различно от това, което сега съществува в по-високо измерение. Така че можете да го видите като нова Земя.

- Какво измерение ще бъде то, когато става въпрос за външната Земя?

- Тя ще бъде издигната до петото измерение. А когато е в петото, ще бъде по-лесно да го издигнем още повече до още по-високите измерения.

- Какво виждате като бъдещето на тази Земя, когато всички работят за постигането на тази цел? Свържете се с нея, както сте ни дали инструкции да прикрепим тази енергия към Вътрешната Земя.

- Земята е избрана за спътник, който да се свързва през портал, за да пътува между вселените. Така едно духовно същество щяло да дойде на Земята и да изчака порталът да се отвори, за да се свърже с друга Вселена или различни области в тази Вселена. Следователно, за всички във Вселената е много важно Земята да стане такава, каквато трябва да бъде. Защото в момента това не позволява пътуване между вселените.

- И колко време продължава това?

- Порталът винаги е бил там. Но тя е затворена отдавна, милиони години, защото Земята искаше да изпита различна честота. Сега тя е свършена с това преживяване и става Гая, която след това ще я върне в правия път, за да бъде спътникът, за да пусне другите да влязат в портала чрез нея. В тази вселена има само четири такива врати. Четири сателита. Един от всяка страна на Вселената и този, той е един от тях. Ето защо е изключително важно, защото в противен случай е трудно да се пътува от едната страна на Вселената до другата без порталът да бъде отворен, без Гея да може да приеме духовите същества, които чакат трансфер на портал.

- Какво първоначално се затвори или просто никога не се отвори?

- Винаги беше там. Той беше затворен, когато Гая стана 3-D сайт, защото жителите решиха, че искат да изживеят свой собствен начин на създаване, отделно от източника. Те смятаха, че могат да създават, без да са свързани, и бяха научени по друг начин.

- И така, как сте взели това решение преди, можете ли да вземете решението в обратна посока сега? Вярно ли е?

- Да. Вече взехте това решение да бъдете отново свързани със Създателя, към Източника. На път сте да се свържете отново, защото трябва да бъде така. Вие пречите толкова много да използват този портал. След като този портал се отвори, хората ще имат ли повече взаимодействия с галактически същества?

- Да, след като порталът е отворен, той е отворен за толкова много различни начини за свързване с галактически същества, с висше съзнание, със собственото си Аз, с пътуване, многоизмерно пътуване. Няма ограничение за това, с което може да се свърже.

- Каква роля има, ако има такава, роля на външна енергийна вълна, идваща на Земята в процеса на преобразуване на Земята в това светло тяло? Знам, че хората имат влияние върху това. Какво прави тази външна енергия?

- Външната енергия, която идва, помага да се увеличи вибрацията на хората на Земята в момента, което те трябва да направят. Той ще повиши вибрацията достатъчно за това, което трябва да се случи с нашата Гая, и ще стане Gaia да отвори портала.

- Каква енергия виждате да идва на земята, която ще направи това? Виждате ли, че това вече се е случило или виждате, че идва?

- Вече е изпратено. Имаше сфери, които отслабваха енергията. Те знаят, че енергията е твърде силна, за да удари планетата в момента. Трябва да се ограничи до малки дози. Но в момента тя е в точката, в която е почти балансирана, така че вече няма нужда да се понижава. Тя може да бъде напълно заредена, може да бъде изпратена до планетата. В този момент всички на повърхността трябва да бъдат подготвени за това и най-вероятно ще бъдат.

- Имате ли конкретна времева рамка, в която това може да се случи?

- Толкова е близо. Сферите вече се отдалечават. Имаше толкова много, които бяха там, които помогнаха за намаляване на енергията. Преместихте се повече от Слънчевата система. Защото не става въпрос само за това, че Земята ще стане Гая. Цялата слънчева система се движи нагоре. Те бяха в Слънчевата система и му помогнаха да намали енергията. Но сега, когато е балансирана, те се изнасят от Слънчевата система и наблюдават отдалеч какво ще се случи. Това е шоуто на всички предавания. Всеки има място в предния ред. Всички чакат и е прекрасно.

- На Земята, какво ще изпитат хората, когато шоуто на всички предавания достигне своя връх или връх?

- ДНК ще се промени. Вашето ДНК винаги е било там, то е било изключено за контрол. Пак се включва. Превключвателите на тяхната ДНК ще се включат като компютър. Те ще се събудят, отново ще бъдат свързани с източника си. Едва ли дори ще си спомните какво е било да не бъдете свързани.

- И кога виждате, че това се случва?

- Това е много близо. Случва се много скоро. Сферите сега се движат навън. Всички сфери се движат извън Слънчевата система. Всеки е в състояние да следи случващото се, за да наблюдава това събитие, което се случва в Слънчевата система.

- Ще се проведе ли то в живота на моя клиент?

- О, да, определено. Ето защо тя е тук. Тя нямаше да пропусне това. Годината, когато това ще се случи, толкова е близка. Всички само чакат. Включиха часовниците с обратно отброяване и преброиха. Сферите влязоха, за да отслабят енергията, която беше изпратена на планетата Гая, Земята, за да стане Гая. Така че те върнаха енергията обратно, защото тя всъщност боли повече от това, да помогне толкова много енергия да стигне до Земята. Беше прекалено много. Те разбраха, че е твърде много. Това беше като да попаднеш в прекалено гореща вода, не трябва да е прекалено горещо, трябва да я изпробваш малко по малко, за да видиш какво работи. Свикваш бавно. Сега те са свикнали. Сега е в разгара си. Тя имаше репатриране миналата година и беше показано предсказване на събитието или какво ще преживее. Той беше на космически кораб с всички тези групи, като стотици хиляди хора бяха докарани от Земята. Не можеха да се справят с енергията. 

- Правилно ли е това прогнозиране?

- Да, все още ще има такива, които не могат да се справят с енергията. Искаме да спасим всички, които можем да спасим, искаме да можем да помогнем на цялото човечество. Така те ще бъдат там и ще се грижат за тях, докато не могат сами да го направят. Честотата им трябва да се увеличи. Бавно увеличава честотата. Тогава те биха могли да се върнат с повишена честота. Ако тяхната ДНК е включена, те нямат повече проблеми.

- Какво ще повярвате, какво се случи, докато сте били на кораба?

- Вие като човешки същества няма да знаете какво се е случило, но вие като духовни същества, вашето висше АЗ, ще знаете какво се е случило, защото вашето висше АЗ е този, който е поискал това. Когато сте на кораба, вашето висше АЗ се контролира. Когато са отново на Земята, те знаят, че тяхното висше АЗ е свързано с тях, сега, когато са напълно включили ДНК. И те са благодарни за опита, защото всички са благодарни, че имат този опит сега.

- Може би сте виждали кога това трябва да се случи. Какво бихте й казали?

- Да бъде търпелива. Случва се. Тя искаше изненада и тя го знае. Кажете й, че е като бебе. Можете да изберете цезарово сечение и да знаете кога ще пристигне. Или можете да изпитате напрежение и да не го знаете. Тя избра последното, за да има напрежение.

- Искаше да знае коя е, че ще бъде на кораба и ще помогне на толкова много хора. Каква е вашата роля? Коя е тя?

- Тя е светло същество, което дойде тук, за да помогне при прехода към светлината, да включи ДНК, да помогне на Земята да стане Гая, да подкрепи измеренията. Тя чака това дълго време. Знаеше, че ще стане сега. Сега е тук. Тук е да отворите портала, така че другите да могат да започнат да влизат и излизат от портала, така че да може да се използва отново, тъй като е затворен толкова дълго.

- Дали част от нейния живот ще води този живот на кораба и ще бъде част от нейното човешко същество или ще се качи на борда и ще помогне като човек?

- Когато се установи връзката със светлината и ДНК е включена, тялото ви, метаморфоза, ще се промени към вашето светло тяло. Това е уникалното нещо, което всички тук на земята искат, да преживеят метаморфоза. Много малко са го изпитали, един по един. Те бавно преживяват метаморфоза. Това е възможност за милиони едновременно да преживеят метаморфоза. Ето защо толкова много сега са тук, за да преживеят тази метаморфоза, да имат това знание за това как работи метаморфозата, как се чувства. След това можете да ги върнете там, откъдето идват или на други места, за да помогнете на другите в цялата Вселена да изживеят собствената си метаморфоза, когато дойде време техните области да я преживеят.

- Тя казва, че чувства, че е толкова близо до счупване на воала, за да свърже физическото си аз с висшето си аз. Какво трябва да направи тя, за да се случи това?

- Тя вече е тук. Само процесът все още трябва да се проведе. Това се случва в момента. Тя знае. Тя трябва да бъде търпелива и да изпита напрежението.

- За да се свързва редовно със своето висше АЗ тя трябва да изпрати чакрите си нагоре през тялото си като конус, който излиза от седмата й лека чакра. Когато този конус светлина се отвори за тях, ние можем да поплуваме в тях и да бъдем едно. Ако този конус не е в светлината, това е само една малка част, която можем да слезем в него, в човешкото й тяло. Знаем, че тя иска да се спуснем повече в човешкото й тяло, защото медитира върху него, но не отваря седмата си чакра в конус. Кажете й да се отвори като конус и да грее светлина, за да можем да светим светлина обратно.

- Тя каза, че просто е толкова немотивирана през последните години, няма мотивация да се движи, да се храни правилно, да чисти, да се социализира или дори да ходи на работа. Какво може да направи, за да бъде по-мотивирана и имате ли някакви предложения как да отслабне, защото иска да достигне идеалното си тегло? Искате ли да кажете нещо за това?

- Всичко се основаваше на нейния страх, на нейния 3-D страх. Вече няма да го има. Страхуваше се, защото знаеше какво да прави. Не се случваше достатъчно бързо. Страхуваше се, че това няма да се случи. Сега й беше казано, че това ще се случи. Тя може да бъде сигурна, че нещата вървят доста добре и вече не се страхува. Сега нещата ще се променят за нея.

- Тя каза, че чувства, че трябва да направи повече, за да помогне на човечеството. Какво искате да добавите?

- Може да помогне на човечеството на 3-D ниво, ако иска, помага повече на 5-то измерение. Тя помага на всички по-висши себе си да се свързват помежду си. Тя работи за свързване на по-високите себе си един с друг. Когато човечеството повиши вибрацията си, то ще има връзка с висшето си АЗ, ще бъде свързано с висшето си АЗ. Това е нейният процес на това, което прави, за да помогне на човечеството. Тя иска да се опита да помогне на 3-D ниво. Тя може, ако иска, но не е необходимо.

- Така че на трето ниво, ако иска, какво й препоръчвате да прави?

- Тя трябва да сподели своята светлина чрез собствените си преживявания, за да разбере каква е светлината. Сега върви толкова бързо. Няма да има време да комуникира на 3-D ниво. 3-D нивото е бавно. Тя е в разгара си, за да помогне за свързването на ДНК. Това се случва сега. Тя няма време на 3-D, за да го направи наистина.

- Тя искаше да знае дали може да направи сканиране на тялото, за да коригира всички физически, емоционални, умствени, духовни или измерени проблеми, които не отговарят на нея.

- Гледаме ги. Виждаме, че тя е добре. Само нещата в главата й се сещат, че трябва да я пусне. Знае как да го направи. Тя слуша много външни източници, за да каже, че това не може да се случи. Но вътре знае, че може да го направи. Трябва да се вслушва в себе си и всичко ще се погрижи за себе си. Тя почувства връзка с звездно същество. Искаше да знае откъде е и какво може да направи, за да се свърже със звездното си духовно семейство. Този път е тук, за да покаже светлината. Това прави тя. Тя пътува с група леки същества, които помагат на светлината. Тя ще бъде свързана с тях. Свързана е с тях. Тя познава някои от тях сега, други не, но тя ще бъде в 3D с тях съвсем скоро. Те споделят същата информираност с връзката си и тази връзка държи заедно и обединява светлините им заедно, за да вдигне светлината тук в най-мрачното време.

- Тя иска да знае дали върши добра работа в изпълнението на работата си в живота. Какво би могло да направи по-добре?

- Тя прави всичко, което трябва да направи сега. Както казахме преди, тя преживява процеса като раждане. Тя е в родилния канал и чака светлината да се разкрие. Това се случва сега. Няма достатъчно време да направят промени, защото това се случва толкова бързо. Земното време е бавно. Сега няма нищо повече, което тя може да направи на земята, освен да бъде и да преживее опита, който е искала.

- Ще остане ли известно време след този преход и ще изпита Земята или ще отиде веднага на следващата си мисия?

- Гея се нуждае от много изцеление. Това е само първата стъпка със светлината. Има още много да се лекува. Тя ще остане тук и ще помогне. Тя все още остава да помогне. Това е вълнуващо време. С отварянето на портала тя може да пътува, където пожелае, както всеки, който отваря портала. Но тя ще остане тук, защото е вълнуващо време да помогнем на другите да се събудят, да знаят, че могат да пътуват и че са свободни от връзките си.

- Бихте ли искали да й кажете нещо за това, как може да използва любовта, която изпитва към човечеството в последното си завръщане? Тя би искала да изпитва това всеки ден.

- Това беше нейната врата към бъдещето, която й позволихме да надникне. Това се случва и сега. Знае, че ще почувства тази любов. Тя вече го усеща. Той ще се засили само ако преживяването продължи, защото е изведено от плътното си тяло в лекото тяло. Когато светлинното тяло пристигне, любовта може да тече по-лесно и тя ще се влива във всички. Те бяха толкова плътни и притиснати толкова дълго, че забравиха какво е любовта. Но ако те вибрират със светлината и тяхната ДНК е свързана, те ще се влеят в тях като голямо, щастливо семейство.

- Тя каза, че е имала толкова трудно време да се свърже с тях с много хора. Семейство, приятели, колеги от работата. Можете ли да й помогнете да разбере това?

- Това е честотното й колебание. Тя знае, че честотната й вибрация трябва да резонира в обхвата на честотната вибрация на тези около нея, за да може да се свърже. Ако не е в обхвата, в който се намира, няма да се свърже с него. Някои тук са с толкова ниски честоти, че тя няма да ги свали, за да се свърже с тях. Тя не може. След като честотата й е толкова ниска, много работа е да се повиши. Тя работи усилено, за да я отгледа. Тя знае, че понякога не може да понижи нейната, за да се свърже с другите. Тя не е нещо, което прави отвън. Това няма нищо общо с вашата личност. Това няма нищо общо с дружелюбността й. Просто е така. Въпрос на вибрация е, така да се каже и тя разбира това, но не иска да приеме това. Тя трябва да се научи да мисли на по-висока честота, вместо на по-ниската 3-D честота. Понякога им е трудно, защото няма много хора, които са на същата честота като тях, но това ще бъде скоро.

- Имате ли последно съобщение за клиента днес?

- Казваме й, че се справя добре. Тя прави това, за което е дошла, за да има любовта, напрежението, вълнението, пълното преживяване на това, защото това преживяване не може да се преживее никъде другаде, то е уникално. Други, които са тук и имат това уникално преживяване, след това могат да го споделят с други в своята страна. След това ще знаете, че това беше наистина уникално. Всичко е добре и се случва, докато говорим. Случва се сега. Бъдете търпеливи и седнете назад. Това е като във вашите влакчета. Притегната е на предната седалка, където искаше да бъде. Тя чакаше много, много, много, животи на предната седалка. Тя го чакаше. Сега е там. Тя знае как ще свърши. Тя трябва да се наслаждава на возенето, да се наслаждава на тръпката и да знае, че това ще я отведе на добро място.

Източник: https://www.soulfocus-hypnosis.com/about