A+ A A-

QHHT СЕСИИ (регресии) за предстоящето Глобално събитие - продължение

  • Посещения: 882

QHHT СЕСИИ (регресии) за предстоящето Глобално събитие - продължение

Алисън Коу

 

Сесия на друг клиент: Този клиент е невероятна жена, тя влиза в този живот (както ще научим по-късно) от отминал сирианския живот. Тя беше тераформер на нововъзникваща планета. Тези сириански тераформери идват да подпомагат за окисляването на планетата, за да може животът да възникне. Това е огромно начинание, милиони от тях идват и работят по него. Тя описва тялото си като блестящо, с полупрозрачна бяла кожа. Тя няма крака, някак си се движи, без да докосва земята, виси над земята. Тя е плешива и прилича на хуманоидна медуза. Тя е като човек и в същото време е като медуза. От тази нововъзникваща планета тя след това отива някъде другаде, точно както винаги пътуваме през определени преживявания, някъде където вашето висше АЗ иска да ви покаже нещо, за да ви позволи да изпитате нещо. В този случай висшето Аз ги води на друга планета и ги оставя да преминат през някакъв вид мост на дъгата. Говори се, че такъв мост е достъпен за всеки, който може да се издигне достатъчно в своята вибрация. 

Така тя минава над този мост и стига до голямо, открито, красиво село, в което се движат много същества. Това е красива, пищна зелена планета с прекрасен аромат във въздуха. Всичко е просто красиво, цялата растителност и има спокоен живот. Казвам й да си избере някой, който изглежда достъпен и хубав, да му зададе няколко въпроса за това място. (Това е техника, която винаги използвам в тези сесии, когато чувствам, че има някой, който може да ни помогне, като им зададем няколко въпроса.) Тя казва: “О, виждам някой, който изглежда хубаво!” Питам как изглежда това същество. И тя казва: “О, той е като динозавър с наметало. Започвам да говоря с този динозавър на нос, а не с думи, ние комуникираме телепатично. Така общуват всички на тази планета.” Той й показва какво да види. Това е зона, в която други същества влизат и излизат. 

Това е този вид сградна станция. И казва, че изглежда като супер малка сграда отвън, но когато влезете е супер голяма, голяма колкото футболно игрище. Всички стени имат наистина готини шрифтове върху тях, които блестят. Но стените всъщност не изглеждат стени. Можете да погледнете отвън, можете да видите всички дървета и всичко останало вътре. Така че стените не са твърди стени и те имат нещо живо, почти като плазма. Има хора, разположени в тази сграда, които приемат новодошлите като домакини и им разказват всичко, което се случва тук и какво им е на разположение в тази сграда. Така че това място е като транзитна гара или порта. Стигаш тук получава инструкции и след това отива в друга посока от там, някъде другаде на тази планета или далеч от планетата. Можете да отидете на плажа или на космическа станция или на Плеядите, можете да отидете където искате. 

Това е просто място, където можете да намерите всички тези различни портали, за да отидете там, където искате. Но това е само една от няколкото сгради на повърхността на тази планета. Попитах дали има земляни и тя казва: “Все още не, рано е.” Тя все още говори с този динозавър, който й е казал, че те ще пристигнат скоро. “И каква е причината те да дойдат?“ Той каза, че на небето ще се случи нещо, че ще дойде нещо и тогава ще дойдат земляните. Тя споменава, че всички се вълнуват от ранното пристигане на Земята. Сега искам да знам как се движи напред във времето, какво се случва, когато те пристигат и кога това ще се случи. Тя казва, че този ден много хора пристигат тук. Всички са толкова объркани и се сплотяват, прилепнали един към друг. Попитах: „Каква е причината за вашето пристигане?“ Тя просто казва: “Огромна топка светлина“, много от тях не си спомнят. Те помнят кораба и кацането, но не и това, което се е случило преди.

Тя продължава: “Опитвам се да попитам какво се е случило с тях, но те не могат да общуват с мен, защото забравих че съм този тип медузи, че общувам телепатично. Но тези хора все още не знаят как да го направят. Трябва да свикнеш с тази планета и с този начин да бъдеш. И сега всички са на път към сградата на портата, транзитната гара.” Помолих я да попита някой в ​​тази сграда какво се е случило със Земята. Тя разбра, че има голям взрив на светлина. Хората бяха съборени, после станаха напълно замаяни и объркани, така че не си спомнят какво е било. (Това познато ли ви е?) Много от тях са докарани на кораби, а някои от корабите са докарани тук, на тази планета, тъй като това служи като вид спиране. Той е като голям портал, с тези сгради, от които има много на тази планета, които имат врати или портали, които отиват другаде на други планети. Тъй като хората, които са били докарани тук, не разбират какво става, никой не знае къде да отиде или какво да прави. 

Първо се нуждаят от период на аклиматизация, имат нужда от знания, за да могат да решат какво да правят. И те се нуждаят от определено време със семействата си. Някои също трябва първо да намерят членовете на семейството си, защото не всеки може да пристигне едновременно. Това казва тя. “Но как ще се намерят, след като се разделят?” Това, което тя казва сега, е наистина хубаво: “Те отиват в сградата, поставят ръка на тази стена, плазмена стена. Тя приема нейния подпис като енергичен подпис и го спасява. В същото време тя търси същия подпис във всички останали сгради на планетата. След това ще се покаже дали някой друг от семейството или някой с подпис, който вече е регистриран, че е намерен. Стената ще даде информация за това, къде се намира в този момент този човек. Така те могат да бъдат обединени отново.”

“Значи стената, която видя, свети. Има вени, тя е жива, тя записва информацията.” Така че, ако вашето семейство е от другата страна на планетата, те ще ви кажат това и можете да преминете през портал, за да ги срещнете. Така че тази планета е само входна точка, станция за събиране и разпространение за пристигащите от Земята. Оттук ще продължат. Клиентът казва, че хората, останали на Земята, изглеждат много замаяни, почти като зомбита (тя всъщност използва тази дума, почти съм изплашена!). Те не знаят какво да правят, имат нужда от хора, които да им помогнат, да им кажат какво се случва, какво да правят. Това, което сега трябва да направим тук, на Земята, е да помогнем на повече хора да се подготвят, да им кажем какво се случва. Трябва да разпространим тези съобщения.

Клиентът ми казва на висшето си АЗ, че трябва да говори със семейството си, тя трябва да работи сега, за да повиши собствената си вибрация, така че да знае как да й помогне да повиши собствената си вибрация след събитието, като я повиши. Вибрациите ще им помогнат да излязат от това състояние, наподобяващо зомбита. Така че е необходимо работниците по светлина, които вършат тази работа, които постепенно увеличават вибрациите си, да са готови да помогнат на всички тези други хора. Не всички се събуждаме едновременно. Клиентът ми сега се връща на Земята, помага на семейството си там, по-късно ще заведе семейството си на порталната планета. Самата тя няма да остане на тази планета, но след това ще се върне към първоначалната си работа, да формира нови планети. Тя ще се върне на своята сирианска планета, която много обича. Говори се, че само част от нея живее този живот тук, един фрактал от нея, който слезе като човек, за да помогне като лек работник. Няма име за описаната портална планета. 

Опитвах се да получа повече информация. Това е просто портал, без име, но който изисква подходящ персонал. Така че вече можете да видите как пътуването някак се разгръща. Всички сложни части са събрани заедно. Толкова много същества помагат, от етапа на планиране до реалния ден, с подготовката за космическите кораби, с всички учебни единици там, с предоставянето на информация и до помощта с порталите; просто е очарователно. Така че това е само онази част от историята, която е свързана с това, което се случва на тези космически кораби по време на събитието. Има толкова много повече, до които можем да получим достъп. Можем да използваме всичко, за да развием разбирането си за събитието. Ето как всъщност се подготвяме за него и ролята, която ще играем в него. Нужно е да се запознаем с тези неща. Самата аз не мога да се наситя и се надявам, че това също ще помогне на мнозина. Сигурна съм, че можете да получите информация самостоятелно, независимо дали е в сънища, транс, медитации, хипноза или какъвто и да е инструмент да използвате. 

Споделяйте с други хора. Това ще им помогне да потвърдят собствените си преживявания, след това ще разширят разбирането си.

Източник: https://transinformation.net