A+ A A-

QHHT СЕСИИ (регресии) за предстоящето Глобално събитие

  • Посещения: 911

QHHT СЕСИИ (регресии) за предстоящето Глобално събитие

Алисън Коу

Тази публикация е подробно обобщение, а не дословно изобразяване, при което съдържанието и изборът на думи са възприети възможно най-точно и разумно.

„Здравейте, аз съм Алисън Коу, хипнотерапевт съм в Портланд Орегон. По време на конференцията на 4 юли 2019 г. в ECETI изнесох лекция и сега бих искал да споделя с вас информацията, която дадох в тази презентация. Тази информация е невероятна и достоверна, искам да я споделя с възможно най-много хора. Тенденциите, изложени на тези сесии с моите клиенти, не са само моите тенденции, те се разкриват и в сесиите на други хора. Разбира се, информацията, която давам, е моя информация, но виждам, че тенденциите, които се разкриват в моите сесии, се дават от други хора по света - при сесии за отдалечено гледане, в други сесии на хипнотизатори, в канали, в мечтани сънища. Тези тенденции трябва да се припокриват и тогава можете да получите преглед и да придобиете по-висока перспектива за случващото се. Какви са тенденциите?

Тренд номер едно: Ще има събитие или светкавица от слънце, за да се увеличи честотата и вибрациите на Земята и нейните същества. Кога ще се проведе това събитие? „Скоро“, това означава само „скоро“.

Тренд номер две: Ние сме приспособени към тази слънчева светкавица от по-малки енергийни вълни. Тези енергийни вълни удрят Земята като излив и поток, и се засилват. През това време хората започват да се пробуждат, вярващите системи започват да се променят, определени външни слоеве ще се разтворят. Хората увеличават вибрациите си, социалните системи започват да се рушат, правителствата, здравеопазването, финансите и образованието преживяват промени.

Тренд номер три: Има и други планети, подобни на Земята, в по-високи измерения, те са подготвени за възходящите хора. Много от нас се свързват с тези планети в сънища, сесии за хипноза и медитации. Някои хора изпитват моменти на блаженство и мир, когато честотата им се базира на тези места.

Тренд номер четири: Има космически кораби, които се събират около Земята, за да изведат хората от тази планета. Много хора могат да видят тези кораби, някои посещават тези кораби по време на сънища, медитации или хипноза.

Тренд номер пет: Вътрешните земни същества общуват с нас и се подготвят някои от нас да слязат.

Тренд номер шест: Свързваме се с нас чрез сънища, медитации, хипноза и много други средства чрез по-големи измерения на извънземни или ЕТ. Тези извънземни ни помагат да увеличим енергийната си честота. 

По-високо енергийните честоти, които предават, могат да се покажат под формата на изобретения, музика, разказ, лечебни методи и изкуство, а също и по други начини. Например учените могат да правят нови изобретения, художник може да създава напълно нови картини или музикант може да създава съвсем различен тип музика. За да могат да имат достъп или да свалят тази честота, моите клиенти винаги се препоръчват: „Медитирайте и създавайте“.

Когато ни задават въпроси по време на сесията с хипноза за това какви са тези ЕТ по отношение на клиентите, ни се казва, че по-високомерните душевни фрактали на клиента са част от паралелен живот. Висшата душа е фрактализирана и живее в много различни тела и същества. Сега всички очи са към Земята. Всички версии на Аза, от висшата душа, сочат земята със своята енергия. За да получим добро основно разбиране на събитието и какво се е случило преди и след това и къде ние и светът сме в процеса на възнесението ни, трябва да вземем предвид, че описаните тенденции се проявяват в различни истории, трябва да бъдем чрез различни представи и не позволявайте на вариациите да ви разстроят. 

Всъщност хората могат да имат много различни преживявания по време на събитието, те могат да отидат на различни места, във вътрешната Земя, на нова Земя, на родна планета или на космически кораб или... Затова не се обърквайте от различията, когато четете подобни доклади, но обърнете много повече внимание на приликите. Ако получите по-широка перспектива, можете да видите, че има различни групи хора, които ще имат различен опит, които също имат различни задачи, отговорности, намерения или различни желания. Имаме различни семейства, които да се върнем на или на различни места, на домашните планети, на които ще се върнем.

Някои от нас ще изберат съвсем различен начин, като живеят като същества в петото измерение. Затова е важно да не се изхвърля цялата концепция само защото има различна информация. Планът също е много сложен, с много движещи се части. Всички очи са насочени към нас. В цялата Вселена има милиони, милиарди, трилиони същества, които помагат за осъществяването на този план, а изпълнението има много различни аспекти. От срещи с моите клиенти, ние винаги научаваме части от това голямо събитие, което наричаме събитието, и тези части са като парчета от пъзел и след като ги сглобим, виждаме "О, какво е това с тази група хора или какво се случи с тази група хора?”

През февруари 2018 г. моя клиентка (тя е невероятна жена) бе отведена на гигантски космически кораб по време на нейното хипнотично пътуване. Казват ни, че тя всъщност пътува от Земята до този кораб всеки ден (но не е наясно с това) през деня и е на кораба през нощта, докато сънува, докато спи. Тя носи униформа там и сега, когато отива на своя кораб. Там има голяма среща и същества от различни места идват на тази среща. Тези извънземни същества на тази среща носят различни униформи, защото не всички принадлежат към една и съща група. 

В тази среща говорят дали всичко е готово или още не. “Готови ли са корабите, готово ли е всичко? Как са хората на Земята?” След това те казват: "Имаме нужда от повече кораби, няма достатъчно хора, които могат да се справят с тези огромни енергии по време на тази огромна слънчева светкавица, които да са достатъчно будни, така че трябва да отдалечим повече хора от Земята." Например, за тази цел може да се нуждаят от две хиляди кораба. Сега те виждат, че няма достатъчно подготвени хора, които да се справят с енергията, за да останат на Земята. Така че им трябват двадесет хиляди кораба или нещо такова, за да имат достатъчно място за настаняване за хората, които ще вземат от Земята (които не са подготвени за предстоящето).

Моля клиентката си да обърне внимание какво друго казват. Те говорят за това, кой ще отиде и кой ще остане, каква ще е цялата логистика. Онези хора, които не могат да се справят със светлината на този слънчев изблик ще бъдат взети на борда на корабите, но могат да бъдат свалени отново, когато вече ще могат да се справят с енергиите на Земята.

= Сесия на друг клиент: По време на сесията си тя отиде в деня на това събитие, когато се случи огромна светкавица. Вижда себе си да шофира с кола в малко градче в селски район. С този огромен импулс от светлина тя вижда нещо като поле (форма на холограма, която се простира между земята и небето) как изглежда този вид воал, как се счупи и започва да се разтваря. Изведнъж тя вижда този огромен кораб в долната атмосфера, който изглежда почти като космическия кораб на Enterprise, огромен. По-рано той беше камуфлиран от този тип холограма, от този воал. Тя вижда тази светкавица, която изгаря воала като огромна вълна от геометрична светлина, но която е предшествана от много по-малки вълни.

= Сесия на друг клиент: В хода на сесията с този клиент, на висшето му АЗ беше зададен въпросът: "Можете ли да заведите клиента в деня на събитието"? Веднага тя беше отведена на космически кораб. Беше много тъмно, като през нощта. Тя не бе сама, а със семейството си. Много други хора отиват на този кораб. Повечето са замаяни, почти като зомбита, но не и тя. Изненадана е, че тя не е като другите. Казва, че е преминала един вид като на автопилот. Тя знае точно какво да прави, защото преди това е практикувала всичко. Преди това тя всяка нощ в сънищата си е била вкарвана на борда на кораб. Всичко това се практикува с голямо внимание. Това е, което й се разкрива от нейното висше АЗ. 

Тя вижда себе си да използва контролен списък, за да провери дали всичко е наред. Чува себе си. На кораба има много ЕТ и много леки работници, всички от които изпълняват голямо разнообразие от работа. На следващо място, тяхната работа е да се уверят, че всички са в своето отделение със семействата си, всички са там, където трябва да бъдат, защото всички все още са в подобно състояние като на зомби. Той гарантира, че хората се чувстват комфортно, семействата са заедно, за да не изпадат в паника.  Проверява дали поне тези, които се предполага, че са на кораба, са заедно. За целта те имат списъци. Те имат списъци на всичко, всичко е изяснено предварително и сякаш всичко е било предварително настроено и програмирано.

Така че, подобно е като при първия клиент, където всичко е изяснено на много срещи предварително. Случва се определени членове на семейството да се разделят поради различни връзки със звездни семейства или защото някои все още не се издигат в този момент. Част от работата на борда е да се гарантира, че някой винаги е наоколо, когато някой има нужда от помощ, особено когато членовете на семейството може да липсват. Тогава те получават изтегляне на информация, за да могат да разберат и предприемат нещо. Когато слънчевата светкавица удари, повечето хора загубиха сетивата си. Оттогава те са разсеяни и действат като зомбита. 

Клиентът продължава да се връща към този термин, но не го разбира. Много е завладяващо, защото и други клиенти съобщават същото. Тогава й е показано, че работниците по лека светлина се възстановяват по-бързо, защото са по-добре подготвени и играят роля в този процес. Преди събитието тя беше общувала с ЕТ телепатично и насън, но не беше наясно с това в ежедневието си, дори преди сесията. Спомените от тези взаимодействия са запечатани в главата, около тези спомени има обвивка. Но когато се появи тази светкавица на мълния, тази обвивка около спомените по някакъв начин се разтваря, изгаря и всички тези спомени стават достъпни. Те са интегрирани в ума, сякаш винаги са били там.

Увлекателно е, че воалът не се пуска за всички, само за леките работници и хората, които могат да обработват информацията и които се нуждаят от нея, за да помогнат в процеса. Така само при по-високите вибриращи хора обвивката се освобождава, а останалите, които са напълно неподготвени за това събитие, остават в този ступор, наподобяващ зомби, докато не могат да бъдат утешени и изведени от Земята. Казват им, че са имали изгаряне на слънце, какво се случва със Земята, защо са на кораб, какво ще се случие п. Толучават пълна история заедно с информация за това, което трябва да знаят за достъпните за тях ЕТ помощ, как изглеждат грубо и т.н., така че да са малко подготвени. Но има толкова много, че не на всеки може да се помогне едновременно.

Така тези хора, които са взети от Земята и които са в тези отдели с членовете на семейството си, се подготвят за това, което ще преживеят и които ще бъдат на кораба. Във всяка стая има леки работници, които могат да ви предложат комфорт и подкрепа. Показано е също, че има устройство, което прилича на сешоар, за да събуди тези хора. След това го насочвате към онази част на главата, където тази обвивка, която все още покрива тези спомени, все още се намира, тази обвивка се разтваря, след което те се „събуждат“. В стаите на борда на корабите има видеомонитори, които предоставят информация за случилото се със Земята, каква помощ получава тя. Земята ще преживее много промени, докато се адаптира към последствията от слънчевата светкавица. В един момент съществата могат да бъдат върнати обратно.

Не знам дали разбирам добре, дали и какви промени ще премине Земята. Искам да кажа, че е логично да има чистка, не е ясно дали хората могат да останат на нея или не. Информацията, идваща от сесиите ми, винаги е неясна, така че не мога да кажа какво всъщност ще се случи на Земята и колко време ще отнеме. Клиентът продължава да разказва, че по време на слънчевата светкавица или веднага след слънчевата светкавица някои същества всъщност се вкарват във Вътрешната Земя, а не на кораби. Има подобни опции за информация и ориентация и там. Те разполагат със съоръжения и помещения за семейства, а също така имат и видеомонитори. Там също има същества, членове на семейството в подобно замаяно състояние. Има и някои същества, които се изкачват към по-високи измерения с тази светкавица на слънцето. 

Изглежда, тя съобщава, че съществува един вид блестящо енергийно поле, което е достъпно само за онези, които са готови да отидат в по-високи измерения. Това е много  силно визуално изживяване, този вид блещукащо поле, през което лесно можете да преминете и в друго измерение. Това е като портал. Има същества, които са се съгласили, че ще бъдат тук за определен период от време за определена работа и че след като изгрее слънцето, те ще се приберат отново или че ще отидат на друга работа (на друга планета). В тези сесии винаги питам: “Какво искате да кажете на хората, какво може да се направи, за да се подготвят, какво е номер едно?” 

След това висшето АЗ редовно казва: “Първото нещо, което светлинните работници могат да направят, за да помогнат на другите да се издигнат, е да работят върху себе си. Тяхната най-голяма задача е да излъчват светлина. Самолечението повишава вибрацията на цялата Земя. Може би си мислите, че най-важното е да изпращате светлина, но основното е да почистите канала (своя), през който влиза светлината. Така че почистете канала си, пречистете се, направете всичко необходимо, за да се освободите от боклука. Освободете се от гнева, освободете се от мъката, изчистете се, изчистете се относно диетата си. 

Обърнете внимание на всичко, което поставите във вашата храносмилателна система. Диетата не е само храната. Тя е всичко, което поглъщаме: това са видеоклиповете, които гледаме, това е музиката, която слушаме, това е информацията, която получаваме, това са храната и напитките, както и всички други неща (цигари, алкохол, опиати, лекарства, стимуланти). Така че почистването на себе си е супер важно, но и забавлението също е много важно. Така че това препоръчват на работниците по светлина.

Заключение и напомняне: В случай на преживявания като описаните по-горе, които са свързани с бъдещи събития, се описва само това, което се случва в определени срокове, като всеки от тях има по-голяма или по-малка вероятност за настъпване. Като индивид и като колектив, ние винаги имаме свободен избор и това винаги оказва влияние върху бъдещите събития, т.е. избора на конкретна времева линия. Със сигурност обаче има определени събития, които трябва да се случат със сигурност в естествения закон. По някакъв начин това са възли на времевата линия. Но дори и при подобни „фиксирани“ събития, времевата рамка може да се промени донякъде и детайлите все още могат да приемат различни форми. 

Много от възможните срокове ще се различават малко. Коя времева линия е „посетена“ в екстрасензорно възприятие може да зависи от много различни фактори. Индивидуалният опит, системите на убеждения и очакванията със сигурност играят определена роля тук и това се отнася и за доклада, даден по-горе, по отношение както на клиента, така и на терапевта. В този смисъл, следователно, този принос може да бъде приет с известно нежелание - без обаче да се отразява върху стойността на информацията. Всеки читател ще може да се възползва от подобни отчети по свой начин. Вярващите системи и очакванията играят определена роля и това се отнася и за доклада, даден по-горе, по отношение както на клиента, така и на терапевта. В този смисъл, следователно, този принос може да бъде приет с известно нежелание - без обаче да се отразява върху стойността на информацията. 

Всеки читател ще може да се възползва от подобни отчети по свой начин. Вярващите системи и очакванията играят определена роля и това се отнася и за доклада, даден по-горе, по отношение както на клиента, така и на терапевта. В този смисъл, следователно, този принос може да бъде приет с известно нежелание - без обаче да се отразява върху стойността на информацията. Всеки читател ще може да се възползва от подобни отчети по свой начин.

Източник: https://transinformation.net