A+ A A-

Манифестиране на вашата визия чрез „Закона за привличането“

  • Посещения: 817

Манифестиране на вашата визия чрез „Закона за привличането“

Законът за привличането се основава на принципа, че цялата материя се състои от чиста енергия, която е в постоянно състояние на вибрация и въртене. Законът за привличането предполага, че мислите и емоциите също са енергия, всяка от които има уникален енергиен подпис. Всяка енергийна честота е в постоянно състояние на привличане или отблъскване с всички останали. С неотдавнашната поява на квантовата механика тази идея се подкрепя до голяма степен на микро ниво. Законът за привличането гласи, че „подобното привлича подобно“ и ние сме в постоянно състояние на създаване на нашата реалност чрез енергията, която излъчваме под формата на мисли и емоции. Ние непрекъснато взаимодействаме с тъканта на реалността (или квантовото поле) , чрез мисъл и емоционална енергия и каквото и да фокусираме, вероятно ще се прояви. Всеки от нас е създател на нашата собствена реалност и това, което излагаме е това, което ще привлечем.

3 неща, които трябва да знаете:

  1. Ключов фактор, който липсва в Закона за привличането е, че ние създаваме както на съзнателно, така и на подсъзнателно ниво. Това обяснява привидното противоречие между „противоположностите се привличат“и основния принцип на Закона за привличането, „подобно привлича подобно“. Все още привличаме частта от цялото,която е била раздробена и изтласкана в подсъзнанието. По принцип активно потиснатите черти в нас са все още заредени и тази потисната енергия също е точка на привличане. Докато не го признаем и интегрираме, той все още ще играе роля в създаването на външната ни реалност.
  2. Нашите системи от вярвания променят процеса ни на проявление. Ако искате да проявите 10 000 долара за една седмица, но основните ви убеждения са до голяма степен идентифицирани със състояние на липса, вие ще проявите само повече липса. Това е така, защото Законът за привличането работи както с мисъл, така и с емоцияи ако се опитате да премислитев нещо, в което не вярвате, вашата емоционална реакция ще подкрепи несъзнателните ви убеждения повече от съзнателните ви мисли. Ако се опитате да потвърдите: „Ще бъда в изобилие“, но не вярвате, тези убеждения ще изплуват на повърхността чрез емоционален отговор, който внушава обратното чувство. Това прави проявата много трудна. Един чудесен съвет за преодоляване на това, както заяви Абрахам Хикс, е „започнете общо и след това се конкретизирайте“ с процеса на проявлението си. Започнете с това, в което можете да повярвате и продължете да разширявате, докато виждате доказателства за вашите прояви. Това позволява вашите мисли и емоции да бъдат в резонанс, а не в дисонанс.
  3. Ние винаги се проявяваме според най-високите си ценности. Известният специалист по поведенческо развитие д-р DeMartini (който също беше включен в The Secret) откри, че всички ние имаме присъщ набор от ценности, които до голяма степен управляват нашето поведение. Цитира се DeMartini, който казва: „Всички наши действия са стратегии за привеждане в съответствие с нашите ценности възможно най-ефективно“, заедно с „всичките ни положителни и отрицателни емоции са обратна връзка за това, дали живеем в нашите най-високи ценности или не.” По същество нещата, които ценим най-много, филтрират възприятието ни на подсъзнателно ниво. Те управляват начина, по който се проявяваме и причините, които правим. Ето защо, например, някой може да определи новогодишна резолюция за отслабване и никога да не постигне целта си. Ако една от най-висшите им ценности е социалната връзка, тяхното несъзнавано ще възприеме, че отделянето на време за физически упражнения и хранене всъщност противоречи на времето, което те биха предпочели да прекарват на социални събития с другите. Номерът е тогава да промените възприятието си, като обвържете начина,по който упражненията и диетата всъщност поддържат вашата висока стойност за социалната връзка. Например може да се чувствате по-уверени в срещата с нови хора, когато сте здрави и силни. Или можете да го приближите от другия край, като обвържете стойността си с целта си. В този случай можете да опитате да ангажирате своята стойност на социалната връзка, като отидете на фитнес или на класове по хранене с вашите близки приятели.Top of FormBottom of Form

Какво трябва да знаете по време на активна манифестация Това са някои полезни съвети, ако медитирате върху зрението си или практикувате визуализация. Изчисти ума си. За да се ускори процесът на проявление, присъствието и фокусът са ключови. Ако вниманието ви е разпръснато, проявата ви също ще бъде. Запишете на хартия всичко, което ви притеснява, и се заречете да го оставите извън вашата визуализация. Това ще ви помогне да останете присъстващи. Отворете сърцето си за процеса. Свържете се с чувството на благодарност, когато започнете. Това може да стане, като напишете кратък списък с благодарности или като помислите за хора / събития, за които сте наистина благодарни. Според HeartMath Institute „Сърцето генерира електромагнитно поле с приблизително 60 пъти по-голяма амплитуда, отколкото мозъчните вълни.“ Това поле се измерва с електрокардиограма (ЕКГ) и мозъчните вълни се измерват с помощта на електроенцефалограма (ЕЕГ) по време на тези находки. 

Сърцето е основна забележителност. Бъдете ясни. Законът за привличането се описва като закон. Това означава, че реагира на всичко, без изключение. Ако сте смесени в емоциите или визията си, това ще забави процеса. Колкото по-ясни и подробни сте, толкова по-бързо ще оживее вашето зрение. Ангажирайте сетивата си. Знаете ли, че мозъкът всъщност не може да различи разликата между опит и визуализация? Ето защо визуализацията е толкова полезна за спортистите. Този принцип се прилага пряко за Закона за привличането. Какво виждате, чувате, миришете, докосвате и усещате, когато сте стигнали до зрението си? Усетете всяко чувство отчетливо и не се страхувайте да седите с всеки поотделно. Ангажирайте емоция. Ето как да заредите зрението си. Емоциите са движещата сила зад проявата. Съобразете намерението си със своите ценности. Обвържете това, което искате да проявите, с най-високите си ценности. По-просто казано, уверете се, че виждате как вашите цели поддържат нещата, които са най-важни за вас в живота. Това ще ви помогне да се проявите последователно както от съзнанието, така и от подсъзнанието. Не бъдете отчаяни. Опитайте се да си представите, че нежно поискате . Ако сте нуждаещи се или отчаяни в молбата си, вие идвате директно от емоционално пространство на липса. Емоционалното усещане за липса ще противодейства на вашата мисловна енергия и е по-вероятно да стагнирате. Какво трябва да знаете след това Поемам инициатива. 

Предприемането на действия ще създаде инерция, като същевременно ще изгради доказателства за създаване на убеждението, че вашата проява се разгръща. Действайте така, сякаш вече се е случило. „АЗ СЪМ“ е креативна, мощна фраза. Ако държите поведението си като човека, в когото вече сте се превърнали , вие сте по-енергично приведени в съответствие с целта си. Бъдете наясно с вашия вътрешен диалог. Не забравяйте, че сте в постоянно състояние да привличате или отблъсквате това, което искате да постигнете. Вашият вътрешен диалог винаги създава точка на привличане, заедно с емоционалните реакции, които предизвиква. Трябва напълно да освободите зрението си, за да се прояви. Ако сте твърде привързани към него, нуждата ви от контрол всъщност може да забави процеса. Вярата и вярата в процеса са ключови. Полезно е да мислите по отношение на това да сте в ресторант. След като направите поръчката си, трябва да й дадете време да бъде приготвена и поднесена за вас! Всички ние сме създатели и всички заслужаваме да живеем вдъхновен живот. Законът за привличането е красив инструмент, който ни позволява съзнателно да използваме нашите творчески сили! 

По думите на Джордж Бърнард Шоу „Животът не е да намериш себе си, а да създадеш себе си.“

https://www.collective-evolution.com