A+ A A-

ВАШИТЕ КЛЕТКИ СЛУШАТ -РАЗГОВОРЪТ С ТЯЛОТО ВИ

  • Посещения: 749

ВАШИТЕ КЛЕТКИ СЛУШАТ

КАК РАЗГОВОРЪТ С ТЯЛОТО ВИ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ

Всяка част от тялото има свое собствено съзнание, необикновени лечебни сили, които могат да бъдат открити в човешкото тяло. Можете да си зададете въпросите: „Чува ли ме тялото ми? Мога ли да говоря с него, да спечеля сътрудничеството му за лечение на проблемите ми?“ Можете да навлезете в състояние на дълбоко спокойствие - чрез медитация, вътрешно да се свържете с тялото си, в сърдечен разговор с него. За да успеете е необходима редовна медитация, за да може мозъкът да се обучи да навлиза в алфа и тета състояние на мозъчната вълна. По време на това състояние комуникацията между съзнанието и физическото тяло се подобрява драстично. За да постигнете сътрудничество с тялото си е нужно да следвате три основни стъпки в комуникацията:

= Подходете към тялото си с истинско състрадание. 

= Развийте разбирането, че то се състои от съзнателни клетки, които изпитват емоции.

= Изградете доверие, като спечелите тялото си чрез положителна умствена комуникация, за да си сътрудничите в желанието за преодоляване на болестта/травмата, което е в интерес и на двама ви.

Това се постига чрез използване на нови, различни мисли и думи, които спонтанно предизвикват възвишени емоции. Тези фактори, като реално намерение, настройка и спонтанност, подпомагат клетките да проявяват признаци на съзнание. Затова са необходими спонтанни чувства, за да предизвикат електрически отговор в клетката. Енергиите са често използвани за предаване на информация. Енергията се фокусира върху физическото изцеление чрез ясни намерения и настройва физическото тяло към осъзнаване. Този метод дава възможност на човека да изпита способността за творческо изцеление, генерирана от съюза между ума и тялото с това живо универсално енергийно поле. Когато достигнете много дълбоки нива на медитация, можете да събудите изначална космическа сила във вас, която съживява първоначалното ви желание да приведете намеренията си в съответствие с волята на Създателя. Това подобрява способността ви да общувате и да си сътрудничите с живата вселена. Можете да говорите с физическото си тяло, със земята, звездите, с цялата природа, със съзнанието, че всяко нещо и всяко същество са живи, канализираши творческата сила на Вселената. Те реагират синергично на признанието, уважението и благодарността. Можете да помолите тези сили да се обединят, за да ви направляват в това, как да увеличите силата и фокуса на вашите намерения.

Канализирането на универсалната жизнена сила за излекуване на тялото ви, цялата материя, включително физическото тяло, е сбор от тази универсална енергия. Осъзнайте, че вашите мисли и емоции са форма на енергия, че когато те са в хармония с живото универсално енергийно поле, вие ставате ясни канали. Тогава жизнената сила на Земята и космоса протича през вас по-плавно и изобилно, насочвайки вашата еволюция при разкриване на нови перспективи и пробуждане на напреднали способности във вас. Тези способности включват повишена креативност, екстрасензорно възприятие и способността да постигнете физическо изцеление. Човешкото тяло функционира като двупосочна антена. Човешкият мозък, докато е в дълбоко състояние на медитация, намалява своите колебания на мозъчните вълни, за да се хармонизира с резонансната честота на Земята. Настройте се за космически диалог на енергиите, като регулирате честотата на вашите мозъчни вълни. По този начин можете да получавате информация под формата на ярки образи, мисли, думи и идеи, съобщени ви от водачи и предци от духовния свят, преживявате промяна в осъзнаването на околните енергии, внезапни осъзнавания, цветни видения, нови способности и емоционално и физическо изцеление.

Това е живо универсално енергийно поле. Всички ние непрекъснато получаваме и предаваме енергия и информация чрез това фино универсално поле. Докато сме настроени, получаваме повече жизнена сила и информация от Вселената. Когато хармонизирате мозъчните си вълни с естествената честота на планетата, намеренията ви се предават със силата на Земята зад тях, което им дава много повече сила и посока. Това е способността да разговаряте с тялото си чрез думи и да получавате физически отговори. Осъзнавайте широкия потенциал на тази техника ум-тяло. Фасциалната мрежа в тялото е физическо представяне на това, което наричат емоционална решетка. Всеки от нас изгражда своя уникална емоционална решетка в тялото си, която се формира от енергията както на положителни, така и на отрицателни емоции. Стрес, неразрешени травми, потиснати емоции могат да изградят сложна енергийна решетка, съдържаща дисхармонични честоти, които променят тонуса на фасцията и пречат на енергийния поток. 

Представете си фасцията като биологична тъкан, изградена от много дълги нишки. Всяка нишка вибрира с жизнена сила, подобно на това, как вибрира струната на китара, когато през нея преминават вълни от енергия. Когато затегнете китарната струна чрез завъртане на клавиша за настройка, това повишава височината (честотата на вибрации на струната). Когато тоничността или напрежението на фасциалните нишки се променят, честотата им на вибрации също се променя, тялото се превръща в несъгласен инструмент. Това променя резонанса на тялото или обхвата на честотите, които тялото естествено канализира. По време на тези занимания с тялото си е възможно да изживеете неочаквани емоции или мечти, както при постепенни, така и при внезапни случаи на хронична болка. 

Енергията на неизразените емоции може да компрометира тоничността на фасцията и да попречи на нормалния лечебен процес. В един момент емоцията се затваря в тъканта. Процесът на вътрешно пречистване размотава фасцията и освобождава уловената енергия, след което емоцията се изпитва, тъй като тя или лесно изтича от тялото, или се извежда на повърхността, където може да бъде разпозната, обработена и след това освободена. Новоосвободените фасциални нишки се интегрират отново с цялото, тъй като фасциалната мрежа започва да функционира като оркестър, който отново свири в хармония. Болестта и нараняването са възможност за еволюция за душата. Болестта, която не отговаря на конвенционално медицинско лечение, често показва процес на духовно посвещение, който води до нарушаване на нормалния живот и оттегляне от светския свят. 

Индивидът преминава през период на физическо, психологическо и духовно изпитание, където трябва да усети, разбере и интегрира най-трудните преживявания в живота си. Чрез търсене на отговори на загадките на живота и чрез обръщане навътре чрез медитация се достигат нови нива на осъзнаване. Индивидът се освобождава от самоналожените ограничения и потискащата среда (и двете могат да се проявят като напрежение във фасциалната мрежа, която се противопоставя на енергийния поток). Осъзнавате, че всяко физическо предизвикателство, всяка емоция и всеки човек, който пресича пътя ви, е бил стимулатор за собствената ви еволюция, че сте в състояние да се ориентирате в живота с повече вътрешен мир и доверие в процеса. Започвате да насочвате всеобщата жизнена сила по-свободно и откривате изненадващи способности вътре в себе си. Тази трансформация може да ви доведе до по-висша цел спрямо предишната, която сте следвали. 

Дава ви се възможност да се излекувате, а след това да споделите наученото от личен опит с други хора. Така допринасяте трайни подобрения за света. Докато сте в състояние на мозъчна вълна, съобразено с естествения резонанс на Земята, намеренията ви да общувате с тялото си се предават с по-голяма сила и посока. С подкрепата на Земята, Космоса и сътрудничеството на физическото ви тяло можете да успеете да постигнете дълбоко физическо изцеление. Всички ние съществуваме в това живо универсално енергийно поле. Всеки от нас може да осъзнае тази област и да се научи да си сътрудничи по-добре с нея, за да преодолява предизвикателствата и да изпълни висшите си стремежи в този живот. Всеки от нас може да осъзнае тази област и да се научи да си сътрудничи по-добре с нея, за да преодолее предизвикателствата и да изпълни висшите си съдби в този живот.

Според древните духовни учения на душите, въплътени като човешки същества, се дават индивидуални съдби на Земята, което ни дава възможност да изразим вродената си мъдрост, любов, творчество и сила в този физически свят.  Имайки история на предишни превъплъщения на тази планета, всеки от нас също се ражда в определен набор от кармични взаимоотношения и съдбоносни преживявания въз основа на избори, направени в предишни животи или въз основа на уроци, които сме искали да научим по този път. Можем да мислим за съдбата като най-висшия потенциал или божествен план - семе на потенциал, който Вселената насажда в нас по време на зачеването. Подхранваме съдбите си, когато се възползваме максимално от талантите и възможностите, които са заложени в нашия индивидуален човешки план и когато сме в състояние да се ориентираме в нашите кармични преживявания или съдба, като алхимици, позволяваме на тези предизвикателства да ни трансформират и развият.

В структурата на съдбата ние правим избори. Те или подхранват съдбата ни, или не. С безкрайно търпение Вселената ни дава възможност да управляваме живота си чрез използване на нашата свободна воля. Понякога, поради определени съдбоносни събития, животът ни се прекъсва, поради голяма лична загуба или появила се здравна криза. Често само в най-тъмните часове си спомняме да зададем важните въпроси: „Кой съм аз? Защо съм тук? Какво правя с живота си?“ Тези преживявания служат като потенциални катализатори за нашите по-висши съдби. Те са възможности за временно оттегляне от бързия ритъм на живота, за да развием по-дълбоко осъзнаване на другата реалност, отвъд физическия свят, да осъзнаем по-висшата цел, заради която сме тук, на тази планета. 

Източник: https://transinformation.net