A+ A A-

Визуализация медитация за изцеление от болести и негативни ситуации

  • Посещения: 655

Визуализация медитация за изцеление от болести и негативни ситуации

водена от плеядинеца Алайе

https://www.youtube.com/watch?v=chUWi619qkE&list=UUPmWtqSL8y58ssoz0WUOCsQ&index=5

 

Нужна ни е позитивна енергия, за да изцелим причините и корените на менталните ни болки.

Представете си, че се намирате в близост до водопад. Потокът на водата засилва естествената енергия. Почувствайте енергията на водата и на природата. Представете си, че поток вода преминава през вашето тяло и енергийно го пречиства от негативни енергии. Този поток пречиства вашата аура и зарежда  всички ваши енергийни тела с висшите честоти на космичния свят и на Любовта.

Медитацията е състояние на ума, състояние на съзнанието, която е нужно да провеждате всеки ден, за да изпълните жизнения си план. Медитацията е енергийна храна  за вашата душа, така както вашето физическо тяло във физичния свят се нуждае от физическа храна.

Медитацията не е хоби, с което да се занимавате през уикенда. Това няма да ви предостави достатъчно енергия. Енергията на медитацията е нужно да бъде генерирана до много мощно ниво, за да можете да я използвате за промяна на житейски ситуации.

Седнете на мек стол, на който можете да отпуснете цялото си тяло. Не заемайте никакви странни пози на тялото, които са възприети от различните вярвания на планетата Земя. Медитацията трябва да ви довежда до състояние на отпуснатост и щастливо усещане, а не да бъде изтезание за вас чрез каквито и да било екстремни гимнастики. Даже на високо развитите планети се медитира в естествени, отпускащи тялото пози.

Направете бавно три дълбоки вдишвания и издишвания. Всеки път, когато вдишвате, си представяйте, че вдишвате енергията на космичния свят в своето тяло. Визуализирайте как енергията на космичния свят изчиства вашето тяло и аурата ви. Всеки път, когато издишвате, вие издишвате своята негативна енергия, своите негативни мисли и чувства, които ви пречат да се концентрирате. Издишайте всички ненужни енергии и им позволете да се разтворят в светлината.

Всеки път, когато правите това, усещайте как ставате все по-чисти, засиявате и светите все по-ярко, изпълвате своето тяло с чиста, любяща светлина. Това е сияещата светлина на Източника, Съзнанието на всичко съществуващо. Светлината става все по-голяма, по-ярка и усещате, че сте обгърнати в сфера от ярка сияеща светлина. Усетете омиротворение, мир и любов, идващи от Източника, от Космичното Съзнание. Почувствайте как вашето сърце става все по-топло и по-мощно. Визуализирайте как всички ваши енергийни центрове се активират и хармонизират.

Сега повторете наум, следните думи: „Аз съм в хармония с Космичното Съзнание. Позволявам на Космичната Светлина да ме излекува. Аз програмирам Космическата Светлина да ми даде мъдрост и здраве. Енергията на Космичната Светлина ми помага да осъзная какви мисли и чувства са предизвикали болестта.“

А сега помислете за това, каква негативна енергия е предизвикала болестта или негативната ситуация. Върнете се назад към енергийния корен на проблема и вижте каква негативна енергия, мисли или чувства биха могли да я създадат.

Когато разберете и осъзнаете енергийната причина на проблема, си кажете наум: „Аз разбирам кои мои негативни мисли и чувства са ме разболели. Аз искам да излекувам всички енергийни блокажи, дори тези, които съм създал в минали животи. Позволявам на Космичната Енергия на Любовта, на Космичното Съзнание, да излекува всички мои блокажи в миналите ми животи и в настоящия живот.

Занапред ще използвам позитивни мисли и чувства, за да поддържам моите тяло и разум здрави. Занапред ще използвам Космичната Енергия Любов в моето сърце и съзнание във всеки ден от живота ми. Занапред позволявам на Космичната Енергия Любов да ръководи моите мисли, чувства и действия.

Моля за прошка всички хора, на които е възможно да съм причинил вреда, ментално или физически, чрез своите мисли и действия.“ Визуализирайте как Космическата Светлина от Източника лекува ситуацията, която бихте искали да излекувате. Концентрирайте се върху тази част на тялото, която е необходимо  да излекувате или се концентрирайте над негативната ситуация, която искате да промените. Вижте как Космическото Съзнание ви лекува. Почувствайте това въздейства върху тялото ви.

Сега си кажете наум: „Благодаря за изцеляващата Енергия на Природата. Благодаря за изцеляващата Енергия на Космическото Централно Съзнание. Благодаря за Разбирането и Мъдростта. Благодаря за Енергията Любов и Изцелението. От този момент нататък ще излъчвам Космичната Енергия Любов на Източника. От този момент нататък ще имам само позитивни мисли и чувства.

Обещавам, от този момент нататък, да се държа като истински работник на Светлината, без его и високомерие. Космична Светлина, благодаря ти за твоята светлина, енергия и ръководство. АЗ СЪМ ЕДНО с Космичното Съзнание. Аз съм в хармония с Космичната Енергия Светлина и Любов. Вселенската Космична Любов е смисълът на Живота. Космичната Любов е Решение за всичко.“

превод от руски: Галя Йосифова