A+ A A-

Команда PB Stardust Плеядиански Медицински Протокол за лечение на болки

  • Посещения: 690

Команда PB (пи-би) Stardust Плеядиански Медицински Протокол за лечение на болки

https://www.youtube.com/watch?v=aqJei3vtddU

 

Протокол, разработен от плеядинския флот – медицинска помощ от приятели, които са загрижени за нас, за да се освободим от болките причинени от разстройства на нервната система. Страдате ли от хронични болки? Тогава повторете си мислено три пъти: „Команда PB Stardust“. Това ще позволи на медицинския персонал да има мек достъп до вашия мозък и да отрегулира централната нервна система.

Позволете да ви обясним. Освен плазмената аномалия физическата болка се явява вторият най-мощен източник на злото в съчетание с негативната свободна воля. Физическата болка възниква заради несъвършената еволюция на централната нервна система във физическите тела на планетата с изключително голямо количество първични аномалии.

Именно заради това плеядинците биха искали да помогнат на хората за хроничните болки, като за целта разработиха протокол, който може да помогне за облекчаване на болките. „Команда PB Stardust“ все още се намира в процес на разработка и е ограничена в ефективността си, но скоро доказа своята ефективност до 80%. Дистанционно лечение от хроническа болка.

Този протокол не заменя обичайната медицинска намеса и/или алтернативна медицина. „Команда PB Stardust“ фактически регулира централната нервна система, за да намали болката. Всичко, което е нужно да направите, е да си кажете три пъти наум: „Команда PB Stardust“. Тези думи отключват и задействат протокола. Тази помощ е достъпна за всекиго на планетата.

Оставащата умерена болка е показател за това, че нещо във физическото тяло не е съвсем наред, за което е нужна медицинска помощ. Основните фактори, понижаващи ефективността на протокола, се появяват поради потиснати чувство за вина и негативни емоции, както и сключени договори на душата с тъмни сили, сключени в минали животи и изключително сложни и/или тежки медицински състояния. По тази причина ще ви се наложи във всеки случай да поработите със себе си.

Позволете на този протокол, от името на плеядинския флот, да облекчи болките ви. Нека това помогне на нашите единомишленици да остават във форма и да следват мисията си напред.

превод на руските субтитри: Галя Йосифова