A+ A A-

Една полезна важна статия за здравето и болестите

  • Посещения: 615

ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА ВИРУСИТЕ И ДРУГИ МИКРООРГАНИЗМИ

Тази статия е нужно да се прочете няколко пъти, докато се осъзнае важността на съдържанието й. Това може да помогне на човека да се коригира в по-добра посока в начина си на живот, в личното отношение към себе си, така, че да създава благоприятна среда за живот на живота вътре в неговото тяло-организъм. Това неминуемо ще рефлектира подобряващо върху цялостното здравословно състояние. 

Теорията за зародишите бе напълно погрешна: „Това е теренът, а не зародишът.“, казва Луи Пастьор на смъртното си легло. Не самите бактерии или вируси произвеждат болестта, а химичните странични продукти и съставни части на тези микроорганизми действат върху небалансирания, неправилно функциониращ клетъчен метаболизъм на човешкото тяло, който всъщност създава болестта. 

Когато метаболизмът на клетката и рН на тялото са напълно балансирани или в равновесие, тя не е склонна към заболявания. С други думи казано, свързаните с болестта микроорганизми първоначално не произвеждат болестни състояния, както лешоядът или плъховете не произвеждат боклука. Патологичната киселинна клетъчна среда е създадена от токсична диета, токсични влияния на околната среда и токсичен начин на живот, който поддържа патогенните промени от микроби към бактерии, бактерии към вируси, вируси от гъбични форми до ракови клетки в тялото. 

Тази класическа грешка при обозначаването на симптомите като действително заболяване се предава във всички медицински училища и до днес от професори (чийто хляб се намазва от фармацевтичната индустрия) на всички студенти по медицина с намерение да промият мозъка на младите, амбициозни лекари да ги обърнат в убийци, да бъдат законни сценаристи и касапи, които извършват ненужна операция.

Причината, поради която всички лекари се държат на тъмно от медицинските училища, преподаващи теорията на Пастьор за зародишите, ако са били научени на истината, е, че това е вътрешното състояние на пациента (т.е. дефицит на кислород, хранителни дефицити, киселинно рН, натрупване на токсини в и около клетките, лоша циркулация, токсични емоции и т.н.), а не микробите, които формират хранителната среда за растежа на бактерии, вируси, паразити или ракови клетки.

По-голямата част от лекарите ще изхвърлят писалката и хирургическия си нож и ще се фокусират техните протоколи за лечение за възстановяване на здравословна клетъчна среда, която поддържа микроби, бактерии и вируси под контрол. Убивайки вируси, бактерии или ракови клетки с техните разрушителни бойни оръжия, те предизвикват еволюция на микрозима, която сега прави вражеските патогени по-силни, като образува устойчиви щамове, които ще донесат повече болести в бъдеще. 

Никой не довежда новоразвитото заболяване в тясна връзка с предишната медикаментозна терапия година по-късно. Резултатът, ако се каже истината, би бил, че една многомилиардна индустрия на болести, щателно изграждана от глобалния елит в продължение на един век, ще бъде изложена и ще се разпадне като предишната Вавилонска империя. Няма медицинска доктрина, която да е толкова опасна, колкото частичната истина, приложена като цялата истина.

Откритието на Бешамп в рамките на ранните му изследвания, че всички живи същества съдържат малки гранули, които той нарича микрозим, е най-дълбокото откритие на 20-ти век. Микрозим може да причини както живот, така и смърт. Микрозим (т.е. малки ферменти) обитават клетки, кръв и лимфна течност. Те действат едновременно като строители и рециклиращи организми. Те обитават клетките, течността между клетките, кръвта и лимфата. 

В състояние на здравословен терен микроензимите работят хармонично и ферментацията е нормална и полезна, като произвежда здрави аеробни микроби като ацидофилус и бифидус. При ненормални, патологични вътрешни условия (липса на кислород, недохранване, киселинна стойност на рН, лоша циркулация на кръвта и т.н.), микроензимите могат да променят лицето на микробите като хамелеон. Това е известно като плеоморфизъм. 

Pleo означава много, а morph означава форма. Така че плеоморфизмът означава трансформиране в много форми. Тези патогени могат или да се развият допълнително, или да се влошат в зависимост от условията на околната среда в клетката. Отговорът на болестните процеси се крие в състоянието на клетъчното ви равновесие или подпомага развитието на нежелани гости. В ранните етапи на киселинно рН в телесните тъкани предупредителните симптоми са леки. Те включват обриви, главоболие, алергии, настинки, грип и проблеми със синусите. 

Тези симптоми често се лекуват (манипулират) с антибиотици и потискащи лекарства. С продължаване на потискането на предупредителните сигнали за кисела и бедна на хранителни вещества среда, ще се появят по-тежки симптоми и болестта ще се вкара по-дълбоко в тъканите. Слабите органи и системи започват да се рушат (сърце, бели дробове, щитовидна жлеза, надбъбречни жлези, черен дроб, бъбреци и др.).

За съжаление, манипулацията на симптомите с фармакологията създава вълшебна игра на черупки за смяна на болестите, създавайки бъдещи по-сериозни симптоми и болестни състояния, които са напълно различни от първоначалното заболяване.  Играта на наркотици с вуду медицина с "бързо решение" е причината за епидемията от болести във всяка страна по света, което прави болниците и лекарите убиец номер три в САЩ (както и навсякъде другаде).

Какво прави съвременната медицина със своите разрушителни бойни оръжия? Микрозимите не могат да бъдат убити, те са неразрушими. Можете само да предизвикате болезнена еволюция от анаеробни патогени до плесен, гъбички, дрожди и рак. Именно микрозимите са отговорни за разграждането на мъртвото тяло обратно в почвата и внасянето на живот в почвата за бъдещ растеж на растенията. Микрозимите са неразрушими организми, които не могат да бъдат унищожени от топлина, антибиотици или други бойни оръжия.

Токсините (киселините) на микроформите провокират организма да произвежда симптоми на лечебна криза за прочистване или елиминиране на токсичните остатъци от носа от хрема, кожата от потта, дебелото черво от диария и засиленото дишане. Така че е важно да се помни, че не самите патогени инициират заболяване, те се появяват само защото е налице киселинен, нарушен клетъчен терен. Комарите търсят застоялата вода, но не причиняват застоя на блатото.

Всички заболявания са свързани с киселини: дегенеративните заболявания са резултат от натрупването на киселинни отпадъци в слаби клетки и органи, които са твърде слаби, за да се пречистят. Когато сме родени, имаме най-високата концентрация на алкални минерали, произвеждащи най-високо рН. Ето защо повечето дегенеративни заболявания не се появяват в млада възраст. Те се появяват най-вече след 40-годишна възраст.

Основните причини за рак, сърдечни заболявания, артериосклероза, високо кръвно налягане, диабет, артрит, подагра, бъбречни заболявания, астма, алергии, псориазис и други кожни заболявания, лошо храносмилане, диария, гадене, затлъстяване, заболявания на зъбите и венците, остеопороза, сутрин болест, очни заболявания, са натрупване на киселини в тъканите и клетките, лоша циркулация на кръвта и лимфата и лоша клетъчна активност поради остатъци от токсични киселини, които се натрупват около клетъчната мембрана и предотвратяват навлизането на хранителни вещества в клетката.

Всички чистачи се размножават като паразити. След храната се усвоява и абсорбира в кръвта, кръвоносната система я пренася до всички 75 трилиона клетки в тялото. Тялото отделя каквото може, а останките се утаяват в най-слабите клетки. Тези, които не са достатъчно силни, за да се пречистят. В този натрупващ се, отложен, мъртъв отпадъчен материал и гнойната супа се размножават микроби като бактерии, вируси, гъбички и паразити. 

Настъпва гниене и се образуват гной (това е разложена кръв), паразити, метили, тении, втвърдена слуз и други кисели отпадъчни продукти. Това е, което науката нарича болест. Името на конкретното заболяване зависи от това къде се събират отлаганията на тази кисела, отровна, пустулозна супа. Ако натрупаните отломки са в ставите, това се нарича артрит. Когато токсичните отпадъци се натрупват в панкреаса и насищат бета клетките, които синтезират инсулин, това се нарича диабет. 

Когато токсичната утайка се натрупва в белите дробове, тя се нарича хронична обструктивна белодробна болест. Това е същата болест. Където и да е най-слабото ви звено във веригата от органи, ще има и вашето генетично предразположение към болести. Ако претоварването е твърде голямо за кръвта, излишната киселина се изхвърля в тъканите и клетките за съхранение. Тогава лимфната система и имунната система трябва да неутрализират всичко възможно и да се опитат да изхвърлят токсичните отпадъци. 

Когато лимфната система е претоварена, обикновено поради липса на упражнения, киселинните отлагания задушават клетките и увреждат ДНК. Когато лимфната система се изпомпва от движение и приток на кръв, тя поема киселинните отпадъци и ги неутрализира през бъбреците. За съжаление, те трябва да изхвърлят това направо обратно в кръвта. Сега кръвта е принудена да се опита да събере повече основни соли, за да компенсира това, докато черният дроб и бъбреците са подложени на стрес.

Тялото е електрическо. Здравословното състояние зависи от високото ниво на отрицателен електромагнитен заряд върху повърхностите на тъканните клетки. Подкисляването е противоположният заряд и успокоява тези електрически полета. Ако стойността на рН на тъканта се отклони твърде много към киселинната страна, клетъчният метаболизъм спира и липсва кислород. Подкисляването и липсата на кислород са идеалните условия на околната среда, за да процъфтяват патологичните микроформи. 

Това са основните симптоми на заболяванията.  Накратко, остри или повтарящи се заболявания или инфекции са или опитът на организма да мобилизира минерални запаси от всички части на тялото, или кризисни опити за детоксикация. Така че тялото може да z. Б. екскреция на киселини през кожата, причинявайки симптоми като екзема, дерматит, Акне или други кожни заболявания. Хроничните симптоми възникват, когато са изчерпани всички възможности за неутрализиране или елиминиране на киселини.

Ако лечението наистина не премахне киселините от тялото и не замести градивните елементи на хранителните вещества, изцелението в най-добрия случай ще бъде временно и маскираща пластира, която изтласква болестта по-дълбоко в хронично състояние. Не забравяйте, че на пазара няма нито едно лекарство, което да намали киселинността на тялото или да коригира всякакъв вид хранителен дефицит. Отрезвяващият факт е, че почти всички лекарства образуват киселина, особено антибиотиците, а киселинните остатъци се увеличават.

Ако лекарствата бяха в състояние да отстранят киселините от заразена област, киселината ще мигрира към друга слаба тъкан в тялото, която би причинила странични ефекти. Тези микроорганизми (микроби) се хранят с токсичния материал, който намират в болния организъм и го подготвят за екскреция. Тези малки организми произхождат от още по-малки организми, наречени микрозими. Тези микрозими присъстват в тъканите и кръвта на всички живи организми, където обикновено остават спокойни и безвредни.

Когато благосъстоянието на човешкото тяло е застрашено от наличието на потенциално вреден материал се извършва трансмутация. Микрозимите се превръщат в бактерия или вирус, който веднага отива на работа, за да освободи тялото от този вреден материал. Когато бактериите или вирусите изпълнят задачата си да консумират вредния материал, те автоматично се връщат на микрозимния етап.

Микробите са химичните странични продукти и съставни части на плеоморфните микроорганизми, които действат върху небалансирания, лошо функциониращ клетъчен метаболизъм и мъртвата тъкан, която всъщност поражда болестта. 

Болната, кисела, деоксигенирана клетъчна среда се причинява от токсична / ниско хранителна диета, токсични емоции и токсичен начин на живот. Ракът се развива чрез патологични промени от микроби към бактерии, от бактерии до вируси, от вируси до гъбични форми и от гъбични форми до ракови клетки. Той открива, че микрозимите могат да бъдат намерени във всяка клетка на кръвта, в животни, в растения и дори в скали. Има ги в останките на мъртви животни, много години след като тялото на животното се превърна в прах.

В здрав организъм микроензимите работят за възстановяване и подхранване на всички клетки; когато обаче теренът стане кисел, микроензимите се превръщат във вируси, бактерии, дрожди, гъби и плесени и се подготвят да унищожат гостоприемника. Поради това днешната медицинска наука е мизерна, когато става въпрос за лечение на дегенеративни и метаболитни заболявания. Растежът на раковите клетки се причинява от киселина.

Нека разгледаме рака. Ако попитате алопатичен лекар да обясни рака с няколко думи, най-доброто нещо, което може да ви дойде на ум след всички тези години на изследване, ще бъде клетъчна мутация, липсващ ген или може би вирус, който причинява имуносупресия. Тъй като ракът не е локално заболяване, а системно състояние, той се проявява в най-слабото звено в тялото. Най-слабите звена в тялото са мъртвите зони, тъй като те носят намаляващ електромагнитен заряд. 

Всички здрави клетки носят отрицателен електромагнитен заряд, но всички ферментирали клетки и техните киселини носят положителен електромагнитен заряд. Тези гнилостни клетки и техните киселини действат като лепило (те се привличат взаимно), тъй като противоположностите се привличат, карайки здравите клетки да се слепват. Това води до липса на кислород, което кара здравите клетки да гният. Ракът и СПИН не са нищо повече и не по-малко от клетъчно нарушение на електромагнитния баланс поради дезорганизацията на киселинното рН на клетъчните микрозими, тяхното патологично развитие в бактерии, дрожди и плесени и тяхното производство на екзотоксини и микотоксини.

Ракът е по-скоро КИСЕЛИНА, особено млечната киселина като отпадъчен продукт поради ниското съдържание на кислород и отпадъчните продукти от дрожди и гъби. Основната причина за рак е заместването на кислорода в химията на дихателните клетки чрез ферментация на захар. Растежът на раковите клетки се задейства от процес на ферментация, който може да се задейства само на клетъчно ниво при липса на кислород. Точно както претоварените мускулни клетки правят млечнокисели странични продукти като отпадъци, раковите клетки отделят млечна киселина и други киселинни съединения, които причиняват киселинно рН.

Когато покриете устата си, кислородът се отрязва и въглеродният диоксид се натрупва като кисели отпадъци и в крайна сметка ще изпаднете в безсъзнание. Ако рН на кръвта ви падне под седем, кислородът се прекъсва и вие изпадате в кома или смърт. Кръвта прави балансиращ акт, за да поддържа рН на кръвта в безопасен диапазон от 7,35-7,45. Някои клетки, които не умират като нормални клетки, могат да се адаптират и оцелеят в кисела среда, като се превърнат в ненормални клетки като примитивни клетки от дрожди. 

Тези необичайни примитивни клетки на дрожди се наричат ​​злокачествени клетки. Злокачествените ренегатни клетки не комуникират с мозъчната функция или със собствения си код на ДНК памет. Следователно злокачествените клетки растат безкрайно и без ред. Това биологично разстройство науката нарича рак. Може да се подобри чрез ядене на алкална диета и укрепване на имунната система. Целият живот се основава на формите, които даден клас организми приема през различните етапи от техния жизнен цикъл.

Тази разлика е фундаментална.

написано от Даниел

източник: https_transinformation.net/