A+ A A-

за 21.12.2021г ИНТЕРВЮ НА БРАТСТВОТО НА ЛА РОЗА С КОБРА

  • Посещения: 449

ИНТЕРВЮ НА БРАТСТВОТО НА ЛА РОЗА С КОБРА 

"Активиране на Божествената намеса" 03 декември 2021 г. 

В това интервю Кобра (абревиатура на Движението за Съпротива за освобождението на Земята) и Дебра, лидер на Планетарната мрежа на Братството на Розата, обсъждат как Активирането на Божествената Намеса е процес от две стъпки, включващ масивна глобална медитация на слънцестоенето на 21 декември и подписа на Планетарното Освобождението. петиция. Този двустепенен тригер ще има максимално възможен ефект върху планетарната ситуация!

За повече информация относно това важно активиране посетете 

https://www.welovemassmeditation.com/…/divine-intervention   

Важно е колкото се може повече хора да участват на 21 декември 2021. Интервюто обхваща теми като галактическа намеса, първи контакт, текущи събития, събитие и възнесение, изцеление и защита, както и богинята и братството на розата. Можете да чуете интервюто в YouTube канала на Братството на розата тук: https://youtu.be/xCuLD8lE1T8   

Стенограмата на интервюто с Кобра от Братството на розата:

Дебра: Здравейте, казвам се Дебра и съм лидерът на Братството на Розовата планетарна мрежа. Днес имам удоволствието да говоря отново с Кобрата, който е основният доставчик на Информация за Съпротивителното движение, където предлага важна планетарна и галактическа информация в своя блог 2012portal.blogspot.com Добре дошъл Кобра, много ви благодаря, че направихте това интервю.

Кобра: За мен е удоволствие да направя това интервю отново след една година.

Дебра: Да, измина една година и то каква година, така че ще поговорим за това. Бихме искали да започнем с разговор за много важно събитие, което предстои на слънцестоенето на 21 декември 2021г. Това е нашето Активиране на Божествената Намеса. Ще направим това активиране като процес в две стъпки и ще направим глобална масова медитация в 16:00 UTC на 21 декември, а втората стъпка е също да подпишем петицията за планетарно освобождение, Ще я обсъдим след малко. Този двустепенен тригер ще има максимално възможен ефект върху планетарната ситуация. Намерението на тази масивна медитация е да създаде съвместно спусъка, който ще инициира процеса на Първи контакт с доброжелателни галактически същества и Божествена намеса. Нека започнем с разговора за Божествената намеса.

Част 1: Активиране на божествена намеса

Дебра: В тази медитация ние молим Източника да се намеси директно в ситуацията на Земята, да предизвика интензивна лечебна трансформация на човечеството и Светлината да трансмутира цялата останала тъмнина на Земята. И така, Кобра, как би изглеждала Божествената намеса? Искам да кажа, по същество, молим ли Източник да задейства Събитието или поне началото на Събитието?

Кобра: В известен смисъл, да, ние молим Източник директно да се намеси в ситуацията на планетата по начин, който е най-полезен в този конкретен момент. И разбира се, крайната последица ще бъде Събитието, но ние призоваваме за намеса, която да се случи сега, колкото е възможно повече по възможно най-добрия начин за настоящата ситуация.

Дебра: Добре. И ако достигнем критична маса, каква намеса ще се случи? Искам да кажа, кога ще се случи това? Възможно ли е тази намеса да преобрази целия останал мрак на Земята?

Кобра: Това е малко вероятно в момента. Все още не сме стигнали до там, но определено ще засили процеса. Това ще ускори процеса и ще бъде голяма стъпка към завършването.

Дебра: Добре, добре. И какво е специалното в тази медитация на 21 декември, а също и на това декемврийско слънцестоене на 2021 г.?

Кобра: Всяко слънцестоене е много силно време и тази година някои неща се сближават. Все още няма да ги разкривам. Ще ги разкрия точно преди активирането, но има някои потенциално важни неща, които се случват, които са планирани за това време и които се сближават на тази дата. И ние използваме този ден като спусък, за да направим тези неща възможни.

Дебра: Очакваме с нетърпение да чуем какво ще бъде. Сега нека поговорим за Първия контакт с доброжелателни галактически същества. Вие казахте, че благосклонните граждани на нашата Галактика биха искали човечеството да се присъедини към Галактическото семейство, но се нуждаят от ясен, силен и последователен сигнал от населението на повърхността, че контактът е желан. Но защо е необходим този сигнал? Искам да кажа, не знаеш ли колко много се нуждаем от вашата помощ досега и бихте ли искали да сте част от Галактическото семейство?

Кобра: Е, тази планета има, бих казал, около 8 милиарда жители на повърхността. И много малък процент от тези повърхностни обитатели имат известен интерес, изразили са известен интерес към връзка за диалог с галактическата общност. И този сигнал просто беше твърде слаб в сравнение с други сигнали, идващи от повърхността на планетата. И затова те се нуждаят от повече съгласуваност, повече яснота по този въпрос. И ако нашият сигнал достигне критична маса, той ще бъде достатъчно силен, за да бъде взет на сериозно, защото те трябва да вземат предвид цялото човечество на повърхността. Ако има само няколко души, които леко желаят някакъв вид контакт, това не е достатъчно. Трябва да е ясно намерение.

Дебра: О, това е интересно. Знаете ли, това има смисъл, защото колективът, както знаем, е доста заспал и съм сигурен, че им изпращаме много противоречиво послание за това какво искаме за планетата. Как така все още не сме членове на галактическото семейство? Още ли не сме приети в галактическото семейство заради цялата аномалия и тъмнина на Земята? Или е защото никога не изпращаме последователен сигнал, както казахте?

Кобра: Този сигнал е само първата стъпка. За да бъдете наистина част от галактическо семейство, трябва да се научите да се държите като част от семейството, нещо, което човечеството очевидно все още не е направило. Така че това ще бъде само първата стъпка. И дори да се счита за прието, това ще бъде процес. Това ще бъде специфична процедура, специфичен протокол. И това е първата стъпка от този протокол. Ще кажа, че това е първият момент на галактическа дипломация между повърхността на планетата и галактическото общество.

Дебра: Значи трябва да сме напълно свободни от тъмнината, преди да можем да се присъединим към галактическото семейство?

Кобра: Да бъде официално приет, да. И това ще бъде постигнато чрез процеса на събитието.

Дебра: Да, какво би било да си част от това галактическо семейство? Искам да кажа, как би изглеждало това? Ще видим ли повече доказателства в нашето небе за извънземни космически кораби? Ще се появят ли на Земята? Ще бъдат ли отворени повече телепатични канали между тях и нас? Как изглежда? Кобра: Човечеството ще има първи контакт, преди да бъде прието като равноправна част от галактическото общество. Така че Първият контакт, Божествената намеса, Събитието, всички тези неща ще се случат преди. Ние достигаме отвъд Събитието с това активиране всъщност; стигаме до точката наистина да станем част от галактическото семейство, което е още повече. И очевидно това ще бъде много приятно изживяване, защото най-накрая в този момент тази планета вече няма да бъде планета на мрака. И очевидно това е нещо много по-добро от сегашното състояние на нещата на повърхността на планетата.

Дебра: Да, и ще поговорим за това след малко. Така че, когато говорим за Първи контакт, ние мислим за галактически същества, които ни посещават от космоса, но Първият контакт включва ли също и доброжелателни същества под земята, като Агартаните и Движението на Съпротивата, които излизат на повърхността?

Кобра: Да, но тази част все още е класифицирана. Сега ние се фокусираме повече върху галактическата част на съществата, които идват в корабите; първо Плеядианците се свързват с определени избрани индивиди и след това ги разпространяват по-нататък. Така че това е нашият фокус в момента.

Дебра: Добре. И вие твърдите, че ако достигнем критична маса от 144 000 души, които се присъединят към медитацията, това ще има далечни екзополитически и геополитически последици. И така, можете ли да обясните тези последствия?

Кобра: Добре. Ще се съсредоточа първо върху петицията. Ако тази петиция достигне този брой подписи, галактическите сили ще смятат, че сме представлявали значителна част от човечеството, която желае да започне контакт. И според галактическия закон те са длъжни да отговорят. Тогава те ще реагират по определен начин; как ще реагират и как ще бъде съобщено това, тепърва ще се разкрива, но ще има отговор. И този отговор може да не е публичен в началото, защото това няма да е безопасно, но ще има някакъв инициализиран процес. И след като този процес започне, той вече не може да бъде спрян. Не може да бъде обърнато. Тогава ще бъде нещо, което ще бъде стартирано. Той ще бъде пуснат, за да продължи.

Дебра: Добре, и да, бих искала да говоря с вас повече за тази молба след малко. Но връщайки се към медитацията, защо точно медитираме с тази медитация? Казахте, че Плеядианците ще се свържат с определени хора. Така че това за индивидуален контакт на определени хора или за планетарен контакт, като масово кацане, и кое ще се случи първо?

Кобра: Всъщност е и за двете. След като се свържат с избраните лица, те ще обсъдят опита си. Ще бъде отприщена верижна реакция, която в даден момент ще доведе до масови наблюдения на Галактическия флот, масови съобщения за това в медиите, всички преплетени със Събитието и с пълен процес на разкриване. Това са всички елементи на един и същ процес, които се случват в определена конкретна последователност.

Дебра: Добре. А имате ли идея кои са тези хора, с които ще се свържем? Знам, че много хора вероятно се чудят кои са тези хора и дали може да са те. Искам да кажа, би ли се свързал физически или телепатично някой, който издава тези постановления, ако е отворен за това, или има ли конкретни хора, които Силите на Светлината са избрали?

Кобра: Има определен протокол, наречен Contact Dish protocol, който публикувах в блога си преди години и хората, които участват в този проект, ще бъдат сред първите, с които ще се свържем, защото имат частна земя, която е от офис правен. От гледна точка е много по-лесно за малък плавателен съд да кацне на частна земя и този физически контакт може да се осъществи без намеса. Това ще бъде възможно най-лесно да се прояви възможно най-скоро. Веднага щом стане безопасно, ще бъде направено. Разбира се, много хора ще имат телепатичен контакт; ще има хора, които ще имат духовни преживявания, видения, посещения в сънищата. Но сега говорим повече за действителен физически контакт с доказателствата. Хората могат да правят снимки, хората могат да записват видеоклипове. Всичко това в един момент ще бъде разпространено чрез медиите.

Дебра: Възможно ли е това да се случи преди Събитието?

Кобрата: Да, възможно е. Точната последователност все още не е разкрита в този момент по очевидни причини, по стратегически причини, защото има много същества, които чуват това, които не са добре дошли да чуят това и имат някои дневни редове, които не са в съответствие с божествения План. Но бих казал, че хората ще се свържат преди Събитието, в последната фаза преди Събитието.

Дебра: Ами хората, които не притежават земя? Елиминирани ли са от всякакъв вид физически контакт? Кобра: Не, няма да бъдат елиминирани, но е малко по-трудно да се оправи нещо за тях. Възможно е да им организирате нещо, докато се разхождат сред природата и обществени земи, но не е толкова лесно. Тогава и това ще се случи, но е по-лесно да се прояви физически контакт за тези, които притежават земя само по практически и правни причини. Всичко трябва да се направи правилно, за да се сведат до минимум смущенията от тъмни сили. Това е основната причина. Безопасността е приоритет номер едно. Хората, с които ще се свърже, трябва да са в безопасност.

Дебра: Да, разбира се. Но се замислих, ами ако човек се разхожда някъде сред природата и ако това е опция?

Кобра: Това е опция, да. Щом е безопасно и щом е удобно, това ще стане.

Дебра: И какво би го направило безопасно?

Кобрата: Това означава, че Кабала губи достатъчно мощност. Това означава, че мястото, където този конкретен човек ще ходи, ще бъде лесно достъпно от орбита. Например, за кораба Pleiadian, той трябва да бъде разположен така, че да не е твърде близо до военни бази. Това трябва да е позиция, която е в благоприятна позиция, която не се засича твърде много от земята. Включени са много фактори.

Дебра: Разбирам. Добре. Следователно може да се наложи да бъдат доста далеч в дивата природа насаме.

Кобра: Да, това е различно за всеки отделен случай. Има много други фактори. Бих казал също, че съвестта на получателя е важен фактор, привързаността на този човек към други хора, социалната мрежа на този човек. Има много причини, много, много различни фактори, които определят с кого да се свържете, кога и как.

Дебра: Какво бихте предложили за това как да се подготвим за този потенциален контакт?

Кобра: Бих предложил на хората да прочетат протокола Contact Dish в моя блог и всичко е написано там.

Дебра: Добре. Чудя се защо говорихте за нашата социална мрежа и за съвестта на този човек.

Кобра: Няма да се задълбочавам в това в момента.

Дебра: Добре. Колкото по-висока е нашата вибрация, толкова повече работим върху себе си и изчистването на нашите енергийни полета вероятно ще помогне за всичко това, сигурен съм.

Кобра: Определено, определено. Плеядианците имат списък с приоритети и ще се свържат с най-съзнателните хора, които ще бъдат достатъчно безопасни, за да преминат през този контакт без никаква намеса от тъмното. Така че в този момент има два основни фактора.

Дебра: Добре е да знам. Така че имаше малко объркване относно това за какво е цялото това активиране. Това като последна молба ли е? Дали призоваваме това, защото Силите на Светлината са осъзнали, че тъмнината е по-мощна от очакваното и че времето ни изтича, че имаме нужда от допълнителна помощ? Знаем, че освобождаването на Земята е 100% необходимо, тъй като Галактическият код ясно го изисква, но правим ли това активиране, защото сме на етапа, в който нещата трябва да се правят по-бързо и са необходими драматични действия?

Кобра: Добре, това не се прави от позиция на отчаяние. Прави се от позиция на властта. Това означава, че най-накрая съзнанието на повърхностното население е готово да достигне критична маса с това. Тази петиция, например, е създадена преди осем години и тогава цифрите са около 20 000 души. Вече сме събрали пет пъти тази сума в момента, до този момент. Така че можем да видим, че ситуацията сега през осемте години се е развила до точка, в която наистина можем да достигнем тази критична маса реалистично и да задвижим този процес. Ето защо правим това сега. Това е перфектен момент. Това е първият път, когато е реалистично възможно да се постигне това.

Дебра: Това е един много вдъхновяващ и оптимистичен начин да се гледа на това, така че наистина се радвам, че каза това, това е страхотна новина. Имаме ли нужда от извънземни, за да донесем новата Земя? Има ли шанс да се справим сами или наистина се нуждаем от вашата помощ?

Кобра: Има две едностранни гледни точки на тази планета. Едното е, че трябва да правим всичко сами. А другото, ние сме безпомощни и сме безсилни и имаме нужда от външна помощ. Всъщност това, което е необходимо тук, е партньорство. Асоциация между населението на повърхността и галактическите раси. И това е начинът, по който се прави в цялата галактика, и това е начинът, по който трябва да се направи тук, за да бъде успешен. Ние имаме един съществен елемент, необходим за освобождението, а те имат другия и само заедно можем да направим това възможно. Следователно тази асоциация е необходима, за да се овластим взаимно и да направим това освобождение възможно. Ние създаваме мост между повърхността на планетата и небето и този мост ще задейства Събитието. Вие ще помогнете в този процес и ще победите тъмнината.

Дебра: Да, заедно е много, много мощно. Бихме могли да научим от това тук, на планетата Земя, как да работим заедно! Така че нека поговорим за силата на обединяването на нашето съзнание чрез масова медитация. Преди това сме достигнали критичната маса от 144 000 души; дори сме ударили милион преди. Но всъщност не сме видели много физически резултат и това е разочароващо за някои хора. Можете ли да ни обясните как тези медитации са ни помогнали по начини, които може да не можем да видим с нашите физически очи? Знам, че сте го обяснявали преди, но наистина изглежда, че хората трябва да го чуят отново.

Кобра: Понякога хората имат очаквания, които не се основават на реалността. Хората чакат няколко минути силна медитация, която може да преобрази целия мрак на планетата Земя, който се е натрупал тук от хиляди и хиляди години. Това, разбира се, не е възможно. Действителната физическа промяна, която ще бъде видима, очевидна и това, което хората очакват, ще настъпи само през последните седмици преди Събитието. Нищо няма да се вижда наистина месеци преди Събитието. Единственият път, когато хората наистина ще започнат да забелязват промени, е няколко седмици преди Събитието. Така че без значение колко медитации правим преди този конкретен момент, няма да има наистина видими външни промени. Това, което се променя с всяка медитация, е, че ние овластяваме положителната времева линия и предотвратяваме случването на много негативни неща. Без нашите медитации нямаше да водим този разговор в този момент, може би тази повърхност на планетата вече щеше да бъде унищожена. Ето защо сме избягвали толкова много негативни сценарии. Избягвали сме толкова много войни. Те се опитаха да създадат война в Сирия, в Ирак, в Иран, в Израел, в Украйна, каквото и да е. Толкова пъти и никога не успя. Единственият път, когато постигнаха успех, беше с тази пандемия и единствената причина, поради която бяха успешни с тази пандемия, бих казал, основната причина, поради която бяха успешни с тази пандемия, беше, че ключовите Служители на Светлината на планетата, които направиха изключително глупави и егоистични решения, грешки през 2018 и 2019 г. Всичко това може да бъде предотвратено; не беше необходима тази пандемия. Напълно излишно е, цялата тази драма би могла да бъде избегната. Но бих казал, че много други неща бяха избегнати с нашите медитации и това помогна много. Много неща можеха да бъдат много по-лоши от сега. Пълно чудо е, че в момента не живеем в напълно тоталитарен режим на Нов световен ред. Има елементи от това, да, но ние не сме там, ние не живеем в концентрационни лагери. Така че е пълно чудо, че не сме там. Ако сравним какво правят тъмните сили, колко енергия влагат в това и състоянието на човечеството на повърхността на планетата, ние бяхме много успешни, ако видим как биха могли да се развият тези неща. Има елементи от това, да, но ние не сме там, ние не живеем в концентрационни лагери. Така че е пълно чудо, че не сме там. Ако сравним какво правят тъмните сили, колко енергия влагат в това и състоянието на човечеството на повърхността на планетата, ние бяхме много успешни, ако видим как биха могли да се развият тези неща. Има елементи от това, да, но ние не сме там, ние не живеем в концентрационни лагери. Така че е пълно чудо, че не сме там. Ако сравним какво правят тъмните сили, колко енергия влагат в това и състоянието на човечеството на повърхността на планетата, ние бяхме много успешни, ако видим как биха могли да се развият тези неща.

Дебра: Уау, това показва силата, която имат Работниците на Светлината!

Кобра: Много повече, отколкото хората си мислят. Много повече, отколкото хората си мислят.

Дебра: И това е просто сигнал за събуждане, мисля, че за мнозина. Много се радвам, че каза това. И също така показва силата на масовата медитация. Искам да попитам, ще помогне ли правенето на ежедневна медитация преди голямата глобална медитация на 21 декември? Това ще окаже ли влияние върху енергийното строителство?

Кобра: Да, разбира се, че ще, ще помогне за натрупване на енергия. Разбира се, вие сте поканени да правите медитацията всеки ден, когато пожелаете. Ако това е вашето ръководство, то е перфектно. Дебра: Добре. Знаем, че с тези масивни медитации, колкото повече хора участват, толкова по-въздействащо ще бъде. Ето защо е важно хората да популяризират това колкото е възможно повече, особено това, което са споделили с нас за резултатите, които можем да видим с него. Намерението на това, с призоваването на Първия контакт на галактическите същества, всъщност не е за всеки. Знаете ли, много „непробудени“ хора биха намерили това за глупаво или страшно. И така, как можем да привлечем повече хора от масовия поток, за да увеличим броя си? Фокусира ли се върху аспекта на „божествената намеса“ или какво мислите?

Кобра: Ами трябва да използвате собствено ръководство, така че с кого споделяте това и каква е вашата формулировка. Но направих публичен призив към някои фигури, които по някакъв начин работят върху това, популяризирайки Първи контакт по определен начин, и те не отговориха. Така че просто бих казал, че не разбирам това. Опитваме се да създадем нещо наистина красиво, нещо наистина важно и просто няма интерес. И така, виждате, че Галактическите сили наблюдават всичко това и затова имат резерви. Просто няма достатъчно задвижване; Всички те имат своята малка градина, своята малка група от последователи и вършат своето нещо, което е разбираемо от галактическа гледна точка, доколкото разбират човешката психология, но не могат да приемат нещата сериозно, ако това е всичко, което виждат.

Дебра: Да, абсолютно. Мисля, че това е време хората да оставят егото си настрана и да имат единство в общността и да се съберат, за да помогнат наистина на тази планета, защото има сила в числата. Затова изпращаме призив към всички да слушат това, да споделят това с последователите си, да споделят това в социалната си мрежа, да споделят със семейството и приятелите си. Трябва ни. Би било чудесно, ако успеем да съберем възможно най-много хора, особено тези с много последователи.

Кобра: Да, не говоря, за да обърна никого или да се опитам да убедя хора, които не са отворени към това, но има хора, които вече работят върху това на някакво ниво, по определен начин. И това са хората, които така или иначе трябва да участват. Защото това не е моя малка лична идея, тя е част от глобалния план за човечеството. (Да) И всеки можеше да започне това по всяко време, но не го направи. Така че това може да започне по всяко време през последните 50 или 60 години, защото хората знаят за извънземни раси, има много книги, видеоклипове и филми за това през последните десетилетия, които вече съществуват. И това можеше да започне по всяко време, но не стана. Така че времето е сега. Сега е моментът да се заемем с работата и да направим това.

Дебра: Да, сто процента. Нека поговорим малко повече за петицията, защото тя е много важна. Бих искал хората ясно да разберат защо правим това, изглежда малко глупаво да създаваме заявка за разговор с галактическите същества. Но споменахте онзи енергиен мост, който това ще създаде, така че бихте ли поговорили повече за това и как това ще ускори процеса на освобождаване?

Кобра: Добре. Това всъщност е правен документ. Подписваме правен документ; ние създаваме декларацията на нашата единна воля. И ако това твърдение е достатъчно силно, Галактическите сили ще го приемат сериозно. Виждате ли, те могат да четат мислите на хората и могат да видят всички противоречиви мисли в умовете на хората. По един начин хората биха искали да имат намеса, а по друг начин са ядосани на Силите на Светлината. И тогава те се страхуват и след това се съмняват дали нещо от това съществува и няма доказателства. И знаете ли, всички тези смесени мисли създават много смесен сигнал. И те се нуждаят от нещо много ясно и много последователно, за да отговорят на това. (Добре) И това трябва да е физическо действие, трябва да е физически документ. Това трябва да е физически процес. Трябва да седнете пред компютъра си и да подпишете петицията, защото искате намеса във физическия план. Става дума за проявление, ако искате физическо действие, трябва да предприемете физическо действие.

Дебра: Това има много смисъл.

Кобра: И това създава мост между по-високите измерения и физическия план. Създайте мрежа. Той също така създава мост между повърхността на планетата и всички онези места в орбитата, където се намират корабите.

Дебра: Добре, да, това има много смисъл. И така, споменахте по-рано, че първоначално беше пуснат преди около осем години, през 2013 г. Така че защо е толкова важно сега да достигнем критична маса? А ако нямаме 144 000 подписа дотогава...?

Кобра: Винаги е било важно да се достигне критична маса, но не беше реалистично. Ако започнах това преди години, това нямаше да се случи, но точно сега имаме първия реален шанс да го направим. И ще достигнем критична маса. Не говоря за възможността да не достигнем критична маса. Тогава ще достигнем критична маса.

Дебра: Да, определено сме. Ами ако някой го е подписал преди години, но не може да си спомни дали го е подписал? Трябва ли да го подпишат отново сега?

Кобра: Направих инструкциите много ясни. Подписвате се само веднъж.

Дебра: Добре. И бихте ли казали малко повече за това как наличието на критична маса в тази петиция ще увеличи ефекта от медитацията, която правим?

Кобра: Всъщност това ще бъде първата реална стъпка към това, което проявяваме в тази медитация. Така че, когато се достигне критичната маса на петицията, това, както казах преди, ще отбележи определен правен и екзополитически процес. Това ще създаде някакъв диалог. Галактическите съвети ще се събират, ще вземат решения. Вие ще инициирате определено действие, което ще включва и повърхността на планетата по определен начин. Това ще ускори процеса на контакт. Нещата ще вървят и това, което осъзнаваме, е точно това. Така че тази заявка ще ускори времевата линия за контакт. На галактическия флот ще бъде позволено да бъде по-активен в по-ниска орбита и към повърхността. Може да има връзки на повърхността. На този етап не мога да разкрия повече, но бих казал, че някои неща ще се ускорят. Те ще бъдат ускорени. Галактическата сила ще има повече правомощия да направи повече от преди. Те ще имат по-силна ръка срещу Кабала, така че ще бъдат овластени да направят повече, защото ще знаят, че искаме лошите да си тръгнат, не само в някакви объркани мисли, не изпълнени с отмъщение и безпомощност, а с ясно намерение. което е много по-мощно.

Дебра: Да, абсолютно. И просто трябва да споделя това... Току-що получих потвърждение, че ще достигнем 144 000. Когато погледнах надолу, беше 13:44 [pm], където съм, така че това беше много силно послание. Така че очакваме с нетърпение!

Част 2: Актуализация на галактическата ситуация

Дебра: Сега нека поговорим малко за галактическата ситуация. Вие казахте в скорошен пост как Силите на Светлината създават Сфера на Дайсън около слънцето и около Земята, за да смекчат силата на галактическия импулс, който ще дойде от Галактическото Централно Слънце в близко бъдеще (и ние обичаме тези думи „в следващо бъдеще“). Ние виждаме това като добра новина, която е подготовка за могъщите входящи галактически енергии на Събитието. И въпросът е, необходими ли са тези сфери на Дайсън, за да не се окажем като Атлантида? Използвани ли са, когато пулсът удари Земята по времето на Атлантида? И използвани ли са на други планети, които са преминали през това, през което ще преминем ние?

Кобра: Тези сфери на Дайсън се използват редовно, когато планета преминава през фазов преход като този. Всеки път, когато слънцето отива към Mininova и когато условията са подходящи, планетите с обитаван живот са защитени от излишната радиация, защото силните слънчеви импулси винаги генерират толкова много радиация, че може да не е толкова лесно да се преживее. Така че тази Dyson Sphere ще филтрира определени честоти. Той ще регулира определени честоти, така че, каквото и да се случи, да оцелеем в процеса непокътнати.

Дебра: Можете ли да ни дадете някаква представа за технологията, която ще създаде тези сфери и ще бъдат ли видими за нас по някакъв начин?

Кобра: Всъщност те не са сфери, просто се наричат ​​сфери. В действителност става дума за определени огромни кораби-майки, поставени в определена позиция на свещена геометрия около Земята и около слънцето, които създават квантово силово поле, което филтрира честотите. Те ще бъдат под прикритие. Те няма да се виждат. (Разбирам, добре.) Може да са видими по време на полярното изместване и окончателната евакуация, но не и преди.

Дебра: Добре. Започнали ли са Силите на светлината този проект и колко време е необходимо, за да подравнят своите кораби?

Кобра: Бих казал, че са в много ранен етап на създаване. Когато условията в Слънчевата система са подходящи, това може да стане доста бързо. Но условията все още не са готови. Но сега бих казал, че са в начален етап на строителство.

Дебра: И така, нека да получим актуализация за условията. Тъй като много от нефизическите равнини са изчистени, какво остава да се изчисти и дали всъщност поддържа силовата база на тъмните сили все още в този момент?

Кобра: Няма да давам никакви актуализации за това, преди процесът на медитация и петиция да приключи.

Дебра: Добре. Но можем ли да получим нещо по-късно?

Кобра: Да. Ще има актуализация след това в определено време.

Дебра: Добре, добре. Можете ли да ни дадете актуализация за напредъка на топлетните помпи? Те все още ли са най-големите пречки пред събитието?

Кобра: Да, те все още са най-големите пречки. да.

Дебра: Има ли напредък в това?

Кобра: Има напредък, но това е много трудна тема. Искам да кажа, наистина беше много трудно да се почистят тези топлетни помпи. Това е предизвикателство, но напредък се постига.

Дебра: Добре. И така, можете ли да ни кажете как Плеядианците и другите Сили на Светлината знаят как да се справят с тези езотерични и отрицателни сили, като субквантовата аномалия? Справяли ли сте се с подобни неща в Плеядите или на родните си планети?

Кобра: Те се занимават с това от, бих казал, дори милиони години, но това винаги е било предизвикателство, защото това по някакъв начин е много напреднало, че тъмните сили използват напреднала технология, която използва тези принципи . И по някакъв начин е много хаотично; Първичната аномалия е непредвидима. Трудно е за изучаване, трудно е за задържане. Трудно се обработва. Трудно е да се изясни. И бих казал, че през последните години напредъкът на Силите на Светлината е много, много, много по-голям, отколкото беше в миналото, защото те научават ключовите съставки за това, защото това са просто последните неща, които трябва да бъдат изяснено.. Всичко останало беше разрешено в галактиката. Така че това е най-трудната част, най-предизвикателната част и сега напредъкът се постига всеки ден.

Дебра: Добре. Можете ли да ни уверите, че ще можете да изчистите тази аномалия?

Кобра: Ще го направят, да. Въпросът е само как стигнахме до същността на Събитието. Искам да кажа, че ще стигнем до там, пътят до там е неравен, но ние стигаме бавно.

Дебра: Да, може ли да говорим за Централното състезание? Знам, че при една от предишните ни масови медитации привлякохме вниманието им. Как се занимавате с това сега? И хората също са любопитни да знаят как изглеждат.

Кобра: Да, те оказват голяма помощ на Галактическата конфедерация. Те оказват голяма помощ със сферите на Дайсън, с почистването на слънчевата система, с почистването на първичната аномалия, на субквантовата аномалия, на топлетните бомби. Те работят с всичко това и много помагат на целия процес.

Дебра: Добре, добре. И можете ли да ни дадете намек как изглеждат?

Кобра: Трудно е да се опише. Те са същества с много високи измерения. Те не се проявяват във фигура и форма. Те никога не са били във физическото. Така че те са като по-енергични същества. Те не са физически. Те нямат конкретна форма. Разбира се, те биха могли да приемат всякаква форма, която искат, ако решат да се проявят, но никога не са го направили.

Дебра: Точно така си ги представях. Е, благодаря за отговора. Нека поговорим малко за имплантите. Казахте, че имплантите вече не са квантово заплетени и че Силите на светлината са започнали постепенното им прочистване. Както знаете, има международна група от нас, които провеждат безплатни сесии за почистване на импланти на Lightworker на текуща основа, за да помогнат за отстраняването им. Можете ли да ни кажете как се отразяват тези сесии, както за хората, които присъстват, така и за колективно? През май казахте: „Квантовата флуктуация, пряко свързана с човешките импланти и биочипове, се изчиства по-добре от очакваното. Изкривяването пространство-време, създадено от импланти и биочипове, бързо и драстично намалява. И това доведе до значително намаляване на променливостта на човешките емоции през последните седмици. „И така, Кобра, ние се чудим дали това потвърждава ефективността на тези сесии. И дали тези сесии са важна подкрепа за Силите на светлината? и планетарното освобождение ?

Кобра: Да, тези сесии помогнаха доста и бих насърчил всички, които участват в тези сесии, ако се чувстват толкова водени, да продължат напред и всъщност да разширят тези сесии, защото това е наистина полезен инструмент за силите на де la Luz Почистете имплантите по-бързо и по-ефективно. Дебра: Добре, страхотно. Благодаря. Щях да го попитам дали смята, че е важно да продължим с това. Има ли нещо, което можем да направим, за да добавим към тези протоколи, за да ги направим по-ефективни и да ускорим планетарното освобождение?

Кобра: В този момент протоколите, които се използват, все още са добре. Може да има актуализация някъде след медитация или да няма, ще видим как ще се развият нещата. Има възможност за определена актуализация.

Дебра: Абсолютно, звучи добре. И преди казахте, че единственото място, където топлетните бомби все още остават, е в имплантите в човешкото енергийно поле, където съществува сингулярност на черна дупка. И така, като правим тези упражнения, за да помогнем за разтварянето на нашите импланти, ние по същество помагаме ли на Силите на Светлината да разтварят останалите топлетни помпи?

Кобра: Ние им помагаме, по-лесно им е да имат достъп до горните помпи. Ние не се занимаваме директно с топлетни бомби, просто е твърде опасно, но помагаме на Силите на светлината да имат по-добър достъп до това и да се справят с него по безопасен и ефективен начин.

Дебра: Добре, добре, добре. Знаем, че имплантите не могат да бъдат премахнати напълно до събитието, но за тези, които присъстват редовно, какви са някои от предимствата, които могат да изпитат? Наистина ли имплантите ви се разтварят?

Кобра: Това, което хората могат да постигнат, е депрограмиране, разтваряне на ограничаващите системи от вярвания, освобождаване на съзнанието. Това определено може да бъде резултат от този процес на компенсация. Хората могат да събират своя опит и да ги публикуват някъде за вдъхновение, хората, които работят върху това.

Дебра: О, това е добра идея, благодаря. И ние ще го споделим с нашата публика. И преди са ни питали, има ли и добри импланти?

Кобра: Можеш ли да повториш този въпрос?

Дебра: Има ли и добри, положителни импланти, които са ни от полза?

Кобра: Не бих ги нарекъл добри импланти, но имаше определени раси, които са в междинен етап на развитие, които поставят импланти с добро намерение за комуникация, за сканиране, за изцеление. Това беше направено много в Атлантида. Правена е и в корабите на определени извънземни раси, но бих казал, че е остаряла и стара технология.

Дебра: Добре. Бих искал да ви задам въпрос относно ерата на Водолея. Миналото декемврийско слънцестоене направихме успешна медитация и достигнахме критична маса и по време на нашето интервю за това споменахте, че ако бъде постигната критична маса, можем да видим положителни резултати в рамките на месец-два по-късно. И, разбира се, много хора очакваха по-утопични резултати през 2021 г., а не хаоса, който последва. Разбираме, че се очаква известен хаос при демонтажа на матрицата, но мнозина се чудят как и кога ще преживеем енергиите на епохата на Водолея. Бих искал да посоча едно изявление, което той направи през август, което гласи: „След като пречистването на силите на Ригел, които нахлуха на Земята през 1996 г., приключи в средата до края на октомври.

Кобра: Тук има два фактора. Първият е, че има повече тъмнина, отколкото някой очакваше, очаквах, Движението на Съпротивата или Светлините сили, а вторият фактор е, че има по-малко сътрудничество и повече егоизъм и повече глупост сред Работниците на Светлината, отколкото някой очакваше. Така че тези два фактора заедно доведоха до това, че този процес е по-малко приятен и по-предизвикателен, отколкото първоначално очаквах. Следователно е трудно да се определи как ще се развие това, но бих казал, че колкото повече хора държат Светлината, толкова повече хора си сътрудничат по положителен начин, толкова повече хората развиват и проявяват здрав разум заедно с дух на сътрудничество, толкова повече , толкова по-лесно ще стане нашите роли. Разбира се, тъмните сили ще се опитат да предизвикат това, това е тяхната природа, това е война и разбира се, те искат да спечелят, когато са във войната, и ще направят всичко възможно, за да спечелят. Те няма да спечелят, но ще направят всичко възможно, за да нарушат този процес. Но ако проявим повече единство, това ще бъде много мощна защита срещу това. Следователно това е взаимодействието на две сили. Положителната страна е, че имаме Служителите на светлината, които си сътрудничат и проявяват здрав разум. И от друга страна, имаме тъмните сили, които вече си сътрудничат и които използват стратегията си по много по-ефективен начин, отколкото съм виждал сред повечето Работници на Светлината. И тогава имаме Силите на светлината, които почистват екзотичните технологии и те не могат да се намесят директно, преди заплахата от екзотичните технологии да бъде премахната. Така че това е положението сега.

Дебра: Е, казахте, че нещо много важно по отношение на нашето единство е, че ще ни предложи мощна защита срещу тъмнината. И това е забележка, че наистина трябва да се обединим.

Кобра: Да. И разбира се, повечето хора няма да ме приемат сериозно и пак няма да си сътрудничат и ще имаме повече мандати, още същите, докато не се случи пробивът. Това най-вероятно ще се случи. Отново не се надявам много, видях достатъчно човешка природа, за да видя как се държат хората. Но ще дойде време, когато достатъчно негативни и екзотични технологии ще бъдат премахнати и Силите на светлината ще направят пробив и тогава, разбира се, тази война ще приключи, вече няма да има значение, това ще бъде тотална промяна в играта.

Част 3: Текущи събития Дебра: Бих искала да говоря с вас за сегашното състояние на планетата и знаете, разбира се, че най-важната тема, за която всички говорят, е вирусът и всичко свързано с него. Както казахте, тъмнината е много по-мощна, отколкото някой е очаквал; Така че с тази текуща времева линия, в която се намираме, отиваме ли към бедствие? И ако случаят е такъв, можете ли да ни кажете какво следва? Каква е наистина вероятността в нашето бъдеще да изпитаме общество от антиутопичен тип на военни принудителни инжекции, карантинни лагери, недостиг на храна, превземане на AI и т.н.? Кобра: Не се насочваме към бедствие; ние сме в дърпане на въже. Сега се намираме в ситуация, в която и двете страни са еднакво силни и се противопоставят на другата. Така че добрите момчета са против всичко това, а лошите искат да проявят това. От една страна имаме бавен колапс на обществото, от друга страна, имаме голямо пробуждане. Хората, които не са виждали какво се случва дори преди няколко месеца, сега отварят очите си и виждат, а в същото време се случва масивен положителен пробив. Така че тук имаме динамичен баланс между светлите и тъмните програми. И двете страни са доста мощни и се надявам това напрежение да продължи, докато се случи пробивът. В един момент ще има повече тъмнина, която изглежда да победи, в един момент ще има повече светлина, която изглежда да победи и този баланс, тези силни противоположни сили в моите очаквания ще продължат така до пробива. И, разбира се, няма да се върнем към старото нормално, това няма да се случи, това отиде твърде далеч. Старото общество вече е достигнало точка без връщане през лятото на 2019 г. и това не може да бъде обърнато, единственият път е нагоре, единственият път е към Събитието.

Дебра: Наистина, колко далеч ще стигнем в това дистопично общество наистина зависи от... казахте, че балансът и наклонът на везните са повече в полза на Светлината.

Кобра: Ако хората се потискат, те трябва да се противопоставят на това потисничество. Искам да кажа, мирно, последователно, масово. Ако хората не казват нищо, ако хората просто се съобразяват, тогава за тъмните сили е по-лесно да приложат тези мерки.

Дебра: Виждате ли все повече хора да се събуждат с течение на времето и пробуждането?

Кобра: Виждам, че все повече хора осъзнават, че нещо не е наред, че нещо се случва, че хората започват да се съмняват в нещата. Разбира се, алтернативните медии са отровени с толкова много дезинформация и когато хората започнат да четат всички тези статии и да гледат всички тези видеоклипове, те се объркват още повече, но поне започват да поставят под съмнение официалния наратив, започват да мислят, започват да искат да вземат свои собствени решения, което е много положително развитие. Никога преди това не се е случвало в такъв мащабен мащаб, това е първият път в човешката история, когато стотици милиони, ако не и милиарди хора, поставят под въпрос официалната история за първи път. Това никога не се е случвало преди.

Дебра: Добре. През юли заявихте, че "в Конфедерацията е постигнат консенсус, че драстична намеса ще се извърши в точното време на повърхността на планетата. В момента не може да се каже много за това, освен факта, че ако Кабала пресича определена граница, намесата ще дойде по-рано и ще бъде по-тежка." Така че това ли е интервенцията, върху която медитираме на 21 декември? И премината ли е тази граница?

Кобра: Добре. Бих казал, че Силите на Светлината направиха грешка, като издадоха това изявление и не разбраха какъв всъщност е животът на повърхността на планетата. Те може да имат всички математически модели за това какво е повратната точка, но за нас на повърхността това е различна история. Това е реален живот, вместо просто графика на стената, графика на екрана, нали знаете, така че бих казал, че от гледна точка на населението на повърхността, границата е била пресичана много пъти. Но те се занимават с различни сценарии, те се занимават с различни реалности, те се занимават с предотвратяване на експлозия на топлетни бомби и поддържане на планетата непокътната в едно парче, без повърхността да бъде унищожена, и избягват тези видове сценарии. Така че дори не бих се опитвал да спекулирам и да гадая къде е тази линия,

Дебра: Имаш ли представа колко далеч ще ни допуснат в това антиутопично общество, преди да предприемат онова драматично действие, което споменахте?

Кобра: Не искам да коментирам това. Не е нещо, което бих искал.

Дебра: Добре. Можете ли да ни кажете какво ще бъде тяхното действие?

Кобра: Има определени сценарии, които са класифицирани, за които не мога да говоря, но бих казал, че някои неща се подготвят, но не искам да давам излишна надежда. Не искам да създавам повече спекулации, които биха могли да доведат до нещо продуктивно.

Дебра: Точно така. Добре, разбрах. Очевидно хората усещат напрежението и всички сме свидетели на паниката и отчаянието от тъмнината. Бихте ли казали, че въз основа на това представяне, което ни показахте за фазите на нуклеация, бихте казали, че сме в точката на кипене?

Кобра: Да, ние сме в последната фаза преди напредването, преди максималния терминален поток, който е Събитието. И така, ние сме в последната фаза и топлинният поток се ускорява, което наистина можете да изпитате. Цялото това напрежение, което чувствате, всъщност е все повече и повече енергии, течащи, все повече и повече, бих казал от гледна точка на физиката, все повече и повече топлинен поток, протичащ в системата. И се увеличава и ще продължи да се увеличава до Събитието. Тогава ще има повече напрежение, по-динамични сили, докато нещо се счупи и това ще бъде времето на Събитието. Дебра: Можете ли да ни дадете представа колко време ще трябва да бъдем в тази точка на кипене? И как казвате: „Изчакай още малко и устоявай на обсадата“?

Кобра: Не. Не. Бих казал най-добре, ако сте в ситуация като тази, здравият стратегически разум би бил да продължите да държите Светлината, независимо колко време отнема. Защото, ако го пуснете веднага, ако се предадете на този хаос точно сега, тогава няма да е наред. Трябва да запазите фокуса си, трябва да държите светлината си в посока, поддържайки това напрежение, поддържайки това осъзнаване, този фокус, докато не се случи пробивът.

Дебра: Добре. Виждаме населението, което се дели на две; тези, които могат ясно да видят намеренията на извършваната измама, и тези, които не могат да я видят каква е тя. Така че, ако Събитието не може да се случи за известно време, какъв е План Б на Светлите сили, за да помогнат на хората, които не искат да бъдат част от света, управляван от безмилостната Кабала?

Кобра: Няма план Б. Това вече е графикът на Гама, който изисква директна намеса. Тъй като преди няколко години бяхме на хронологията на Гама и това трябва да се случи, така че няма план Б. Той трябва да бъде разкрит само до окончателното му разрешаване.

Дебра: И какво каза? Изисква какво?

Кобра: Ние сме на тази хронология на Гама; трябва да продължим, докато се случи интервенцията.

Дебра: Добре. Разбрах.

Кобра: Хората пасивно чакат Събитието; това не е, което казвам. Казвам, че трябва да направите всичко възможно, за да подобрите живота си, да проявите живота си възможно най-добре и при обстоятелствата, в които се намирате в момента. Но Събитието е крайната цел. Ние сме родени за нещо по-голямо. Ние също имаме предвид тази висша цел. Следователно. В този момент живейте най-добре, изпълнете мисията си и живейте живота си по начин, който е в съответствие с вашите божествени планове.

Дебра: Добре. Ами хората, които говорят? Знаете ли, по света има протести за противодействие на мандатите и закриванията. Бихте ли ни разказали за тези огромни демонстрации и колко ефективни са те? Привличат ли вниманието на политиците и управляващите? И помагат ли те на енергията на Силите на Светлината?

Кобра: Разбира се, политиците са наясно с всички тези демонстрации. Разбира се, те ще ги игнорират. Разбира се, те няма да направят нищо. Те ще се преструват, че нищо не се случва, защото искат да запазят позициите си, искат да запазят властта си. Но енергийно казано, кохерентността на полето се увеличава, силата на човешкото съзнание срещу това превземане на Новия Световен Ред нараства, нараства силата си до пробива. Така че това е противодействието, което пречи на всички тези негативни сценарии, като концентрационни лагери и т.н., наистина да се проявят. Това ги държи на разстояние. Дебра: Добре, добре. Вероятно ли ще стигнем до точка, в която ще има глобална революция в толкова голям мащаб, че да постави някои от негативните елити на колене преди Събитието?

Кобра: Възможно е, както казах, това е динамичен сценарий с много разкъсвания и подводни течения и всичко е възможно. Имаше възможност за голяма революция и събитие, което избухна през септември, което не се прояви, което е по-добре, защото беше по-мирно. Може да е доста насилствено и не бихме могли да водим този разговор в момента, ако се прояви. Така че, ако тази революционна времева линия се прояви, тя ще бъде доста драстична и динамична. Може да има множество резултати. Някои са хубави, други не са толкова хубави. Така че ще видим, невъзможно е да се предвиди, има твърде много променливи в тази ситуация в момента. Дебра: Знаем, че Силите на Светлината правят всичко възможно, за да се уверят, че преходът е възможно най-гладък със срутване на матрицата. Какво можем да направим тук, на повърхността на планетата, за да помогнем с това?

Кобра: Добре. Пак ще кажа здрав разум. Здравият разум е много необходим. Всеки е толкова емоционално поляризиран и толкова лесно се поглъща в тази настояща негативност по един или друг начин. Така че здравият разум е много необходим. И дух на сътрудничество, който е почти напълно загубен. Повърхностното население никога не е разбирало какво е да си сътрудничиш. Това е нещо, което е напълно естествено в останалата част от Вселената. Ще се научим да си сътрудничим. Това е много важно.

Дебра: Точно така. Така че нека се върнем към това, което се случва на повърхността. Можем ли да предположим, че опцията Delta вече не е възможна и че просто ще отидем направо към Събитието? Или опцията Delta вече се провежда?

Кобра: Не, тази опция Delta все още е отдалечено възможна, но не е много вероятна. То не беше задействано, защото имаше определени дискусии, които да задействат това през януари и февруари тази година, когато се случиха определени събития, но ключовите хора, които трябваше да бъдат част от тази операция, имаха твърде много слабости, бяха твърде ангажирани и Силите на Светлината са решили да не ги започват поради тази конкретна причина. Някои от слабостите на тези хора се разкриват точно сега, докато говоря, в определени кръгове хората може да знаят за какво говоря.

Дебра: Интересно. Той каза, че предложеното от Кабала "Голямо рестартиране" няма да бъде успешно, което е добра новина, и че новата финансова система ще бъде справедлива за всички. Бихте ли споделили дали планираната финансова система се е променила в сравнение с това, което ни казахте преди няколко години?

Кобра: Основният план остава същият. Може да има някои технически подобрения, защото светът се е променил малко, но основният план остава същият.

Дебра: Добре. И както обикновено, в алтернативните медии има хора, които казват, че се извършват масови арести, но вие много пъти сте казвали, че масовите арести ще се случат само по време на Събитието.

Кобра: Те ще се случат по време на Събитието и ще има доказателства, те ще бъдат в медиите. Няма да сте на някой тъмен алтернативен уебсайт без тестване. Ще бъде много очевидно; ще бъде навсякъде. Дебра: Добре. И също така заяви, че Позитивните въоръжени сили НЯМА да се движат, преди да бъдат премахнати всички извънземни и подземни заплахи и повечето екзотични оръжия да бъдат премахнати от повърхността. Можете ли да говорите малко повече за актуализиране на премахването на тези неща? Това ли ще получим след активиране на 21-ви?

Кобра: След активиране, тъй като активирането променя определени неща и бих искал да направя актуализация, след като това е направено.

Дебра: Добре, и ние сме уверени, че тези промени ще бъдат много положителни и ще има много добри новини с това. Какво ще кажете за сеизмичната активност по света, за която някои спекулират, че е свързана с повишена активност в DUMBS? Можете ли да обясните какво може да се случи? Правихме медитации за заложниците в подземните бази. Какво е състоянието на чистотата на тези заложници, човешки и извънземни?

Кобра: Процесът е в ход. Бих казал, че голяма част от това вече е изчистена, но не всичко. Така че в сравнение със ситуацията от миналата година, това е страхотен, огромен напредък.

Дебра: Много добре. Така че изглежда, че медитациите помагат... Кобрата: Да, много.

Дебра: Много добре. И някои уважавани алтернативни новинарски източници казват, че в Съединените щати има болници, които имат цели секции, които са затворени. И в тези части на болниците има медицински легла и там се оказва помощ на спасени деца [и възрастни].

Кобра: Не е вярно.

Дебра: Добре. Благодаря, че изясни това. И вие говорихте в миналото за това как Америка е „Новата Атлантида“ с подкрепата на Сен Жермен, за да освободи Америка от контрола върху ума и корупцията, които се случват тук от около 150 години. Защо Америка е важна за освобождението на планетата? Кобра: Да, всъщност Сен Жермен е бил много активен повече от 200 години в Съединените щати, за да положи основите на Новата Атлантида, на новото общество. Той участва в създаването на Конституцията и Декларацията за независимост и това е много солидна основа. Ако се използва правилно, това вече може да доведе до новото общество. Но отново хората са несъвършени, така че отнема време. Но основата е много солидна, все още е там и има голям потенциал за години напред, когато нещата се променят.

Дебра: И Сен Жермен също има връзки с Франция, защото споменахте, че Съединените щати и Франция са наистина фундаментални за планетарното освобождение. Затова ли е важна и Франция?

Кобра: Да, Сен Жермен беше активен във Франция и той също обслужваше други хора, някои други групи, които са доста важни. Париж във Франция е много важен тригер, който може да ускори нещата, когато му дойде времето.

Дебра: Добре. А какво можете да ни кажете за английската кралица? Изглежда, че е доста слаб и може да е умрял. Бен Фулфорд наскоро каза, че кралицата е „хубав човек“. И така, какво става там с английската кралица? Британското кралско семейство изглежда е в преход. Значи можеш ли изобщо да говориш за това?

Кобра: Бих казал, че е имало определени преговори и известен обмен между различни фракции на Кабала. Йезуитската фракция иска обезлюдяването на Земята. А Ротшилдови са по-склонни към Великото възстановяване, Великото възстановяване от типа на Клаус Шваб "Няма да притежаваш нищо и да бъдеш щастлив", по-скоро като вид общество на техно-феодализъм без масови изтребления. И Ротшилдови следователно виждат себе си като "добрите момчета", а като "добрите момчета", английската кралица е тясно свързана с Ротшилдови и всъщност вижда себе си като добър човек, защото той е против обезлюдяването на Земята. Разбира се, няма да се съгласим с вашата оценка на ситуацията. През последната седмица имаше много пропаганда на Ротшилд за това и разбира се, ще приема това с недоверие. Това не е точно такова бъдеще, което искаме да проявим. Говорим за реален живот и истинско галактическо общество. Не говорим за това дистопично общество на технофеодализма, което искат да създадат.

Дебра: Едната или другата страна по-силна ли е? Едната страна каза, че търси обезлюдяване, а другата страна търси повече почти като комунистическо социалистическо общество.

Кобра: Е, сега е около половината. (Добре) Но това може да се промени. Това е положението в момента, но това може да се промени.

Дебра: Да, искаме и двамата да си тръгнат, така че това е промяната, която търсим. Кобрата: И двамата ще си заминат.

Дебра: Да. Бихте ли обяснили какво би било важно да споделите по отношение на есето на Ghislaine Maxwell и значението му в този момент?

Кобра: Да, всъщност това е много добра възможност някои неща да стигнат до масовите медии и вероятно някои от тях ще стигнат до масовите медии. Много ще се докладва и говори за това. Това е добър потенциал за следващата стъпка на разпространение или разкриване на случващото се зад кулисите в Кабала. И това може да послужи като още един спусък за пробуждане, хората да видят какво наистина се случва на тази планета.

Дебра: Значи искаш да кажеш, че медиите на Кабала всъщност ще докладват някаква истина?

Кобрата: Ще бъдат принудени да го направят, защото ще бъде навсякъде. Имам предвид, че има достатъчно журналисти, има достатъчно съзнание в момента, че това не може да се скрие под килима. Вече не може да се скрие.

Дебра: Добре, добре. Ами Илон Мъск? Дойде и си отиде между работата за Светлината и работата за тъмнината. С какво е свързан Starlink?

Кобра: Starlink всъщност не е добра идея. Химерата го е използвала, за да наложи карантината. Илон Мъск е просто твърде наивен понякога. Има някои добри идеи, но е лесно да се манипулира. То няма лоши намерения в основата си, но е манипулирано. Някои решения, които той взе, не бяха точно блестящи.

Дебра: Благодаря, че сподели това. Какво ще кажете за 5G технологиите? Трябва ли да ни пука повече за това в момента?

Кобра: Разбира се, той не е най-добрият или най-здравият, но не бих се притеснявал особено в този момент. Бих се интересувал повече от нещата, за които той говореше: здрав разум, сътрудничество, проявление на нов свят. Това е нещо, върху което хората трябва да се съсредоточат.

Дебра: Добра идея. Споменахте и преди кибератаките като добра възможност в нашето бъдеще. Още ли са на дневен ред, тревожат ли ги?

Кобра: Да, те все още са в дневния ред на тъмните сили. Те имат планове да проявят това, но Силите на Светлината също работят срещу това, така че ще видим.

Дебра: Добре. Да поговорим за вихъра в Конго. Все още ли е главният ключ към енергийната мрежа на планетата? И какво е състоянието му?

Кобра: Това е един от ключовете на скелета. Отново е частично повредена. Силите на Светлината работят върху него, но не е в отлично състояние, не е. Така че в този водовъртеж трябва да се извърши някаква лечебна работа.

Дебра: Добре. Има ли места по света, където негативни същности и елити намират убежище заедно? Питаме това, защото бихме искали да знаем къде да направим колони на Буда, за да помогнем на Силите на светлината да се пречистят енергийно.

Кобра: Е, има места по света, където има тенденция субектите да се събират. Не бих уточнявал тези места, защото не е задача на човечеството да се фокусира масово в този момент. В даден момент, ако хората искат да изяснят това с будически колони, хората могат да се свържат с мен или ключови хора могат да се свържат с мен и мога да дам някои от местоположенията, които да бъдат изтрити, но това не трябва да се споделя с обществеността. сега.

Дебра: Да, благодаря, просто щях да попитам дали можем да се свържем директно с вас, за да разберем, така че благодаря. Така че лудостта на сегашния дневен ред помага на хората да се събудят, но това се случва бавно, като се имат предвид обстоятелствата и опасностите около нас. Знаем, че събуждането на хората помага за постигането на планетарно освобождение по-рано и много от нас се опитват всичко възможно, но сме етикетирани като луди и „теоретици на конспирацията“, когато се опитваме да обясним войната, в която се намираме. Какъв е най-добрият начин да го направите? отвори очите на другите за това, което се случва в света?

Кобра: Не можеш, не можеш да отвориш очите на другите. Те трябва да направят това за себе си. И ще бъдете етикетирани като „теоретик на конспирацията“, ако се опитате да отворите очите на някой друг, който не е готов за това. Така че бих казал, че можете да споделите това, но да го споделите само с тези, които са готови. Вие не налагате това на никого, защото мнозина просто не са подготвени.

Дебра: Да, защото хората се разочароват и имам чувството, че това, което ни казваш, е, че най-важното нещо е да поддържаме собствената си вибрация висока и да намерим собствената си радост по какъвто и да е начин, който работи за нас. Кобрата: Да, ако наистина успеете в това, хората ще почувстват, че имате различна вибрация, че сте различни по някакъв начин. Те ще дойдат при вас със своите въпроси и тогава можете да обясните какво се случва. Продължете в следващото съобщение. С любов 

Превод: LUZ Peсa - C. NANMURA

https://transinformation.net/