Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/alisuzqo/GaljaJosifova.com/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/Path.php on line 153

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/alisuzqo/GaljaJosifova.com/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/Path.php on line 156

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/alisuzqo/GaljaJosifova.com/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/Path.php on line 159
СТРАХЪТ ДА НЕ СЕ ИЗДИГАШ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ДУХОВНА ИЛЮЗИЯ
A+ A A-

СТРАХЪТ ДА НЕ СЕ ИЗДИГАШ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ДУХОВНА ИЛЮЗИЯ

  • Посещения: 351

СТРАХЪТ ДА НЕ СЕ ИЗДИГАШ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ДУХОВНА ИЛЮЗИЯ

От  Мишел Уолинг   в нейния блог howtoexitthematrix.com 

 

Много хора се нуждаят от уверение, че правят всичко както трябва и че им се предоставят ритуалите на издигане. Страхът от невъзнесението е този, който блокира духовната работа най-много, повече от който и да е архонт или матрична негативна енергия. 

Понякога е трудно да се види, че препятствията, хаосът и болестите могат да бъдат част от процеса на издигане и понякога тези неща могат да бъдат сбъркани с провал. Много хора нямат много приятели, които имат същите преживявания като тях. В резултат на това често нямат референтна рамка или потвърждение, че наистина правят това, което трябва да направят, за да се издигнат. Ето защо онлайн публикациите, видеоклиповете и коучинг сесиите са толкова важни – да споделят мисли, да проверяват разбиране.

Издигането включва повишаване на вибрационната честота във физическото, менталното и емоционалното тяло, заедно с духа или съзнанието, за да се отключи ДНК – което ще отвори вратите към многоизмерните реалности. Тъй като не ни е предоставено подробно, персонализирано ръководство за издигане за всеки индивид, е като да играем на пъзел, за да разберем какви практики трябва да се предприемат, за да се завърши необходимата „работа“. 

Всички отговори се записват вътре в нас, но това е първата фаза, която представлява най-трудната част от процеса, където ще бъдат намерени отговорите. Търсенето на валидиране отвън е напълно добре, след като човек е постигнал разпознаване какво всъщност е правилно за него. Много пъти правим точно това, което трябва, но не вярваме на себе си или на собственото си ръководство.

Една от ситуациите, които карат хората да мислят, че не се въздигат, е когато излязат "офлайн" и са принудени да почиват за дълги периоди от време. Може да претърпят злополука, нараняване, заболяване или просто да се чувстват летаргични и уморени. След това забравят всичките си духовни практики и тяхното висше ръководство ги принуждава да лежат неподвижно и да си почиват, така че висшите сили на човека да могат да помогнат за излекуването и обелването на повече слоеве лук. 

Аналогията на образа на беленето на лук е премахването на матричното програмиране, а също така означава освобождаване от вярвания и илюзии. Той също така включва инструменти за пускане, които са били използвани и са остарели, а също и забравянето на духовни практики, за които се смяташе, че са важни за постигане на определено ниво на съзнание. 

Отсъствието на старата рутина може да накара хората да се чувстват виновни, дори могат да повлияят на психическите им способности за известно време, докато преживеят „нулирането“. Това може да бъде малко страшно, ако не получат никакви улики или не знаят, че това е нормално. Такава почивка е като ново начало на следващото ниво на пътуването, научаване на нови уроци и придобиване на нови умения и нови инструменти.

Друго нещо, което може да накара хората да се тревожат, че не правят правилното нещо, е когато са във връзка, която изглежда става непредвидима. Връзките са огледала, които ни показват какво се случва вътре в нас. Но през повечето време, след като разберат природата на дуалността и че всичко идва от Източника. Тяхната собствена индивидуална матрица е проекция на техния вътрешен живот, ежедневната им работа им показва за какво мислят. 

Това означава, че могат да направят деня си лош  или добър, като преплитат личната си матрица с голямата матрица. Когато някой има наистина лош ден, той обикновено има негативни мисли, които се проявяват. Номерът е човекът да разбере, дали това са негови собствени мисли или са нечии други. Често се случва някой, който смята, че е добре напреднал в духовния си път, да не повярва и да осъзнае, че друг в живота му отразява мислите и действията му, за да му помогне да види какво всъщност прави.

Преследването на тези негативни мисли води до чувство, което изисква отворено сърце. Ако искате да стигнете до истинския проблем в себе си, желанието да бъдете уязвими, докато в същото време стоите в пълния си суверенитет е важно. Често това може да стане малко грозно. И тъй като издигането на грешните същества от светлина се символизира от пеперуди и дъги, това програмиране ни кара да мислим, че когато се чувстваме тъжни или депресирани, не правим нещо както трябва.

Често, когато сърцето е заключено, има вътрешен "паник режим", при който има страх от неизкачване, независимо дали е разпознат като такъв на повърхността или не. Грандиозното его може дори да започне да плете мрежа от измама, която казва, че сърцето ви е широко отворено – например, защото изпитвате любов към вашето куче или котка. Понякога може да има сърцебиене или лека ангина или тревожност, за да се позволи на сърцето да се отвори. Нараняването и предателството могат да се влеят в живота на този човек, така че той да започне да се чувства. 

Всичко това е част от издигането и понякога се разглежда като плъзгане назад от две крачки назад и една стъпка напред. Източникът винаги се движи напред в своето разширяване. Всеки има способността да се движи със собствено темпо. Източникът никога няма да ви напусне. Ако обърнете внимание на съветите и насоките, които вашите помощници се опитват да ви дадат, вие ще ви помогнете да премахнете блокажите си, това може да ви отведе до следващото ниво на инициация. Както казват много духовни учители, страхът е най-големият враг, но той не е реален. 

Когато си роден в тяло, ти се раждаш в страх. Хората незабавно атакуват програмата на страха, като виждат застаряващи хора около себе си и се страхуват да остареят или да се разболеят. Страхът да не се издигате и мисълта, че трябва да умрете и да се превъплътите, могат буквално да се проявят във вашата реалност. Днес много хора получават достатъчно информация за смъртта, за да се откажат от този страх, като придобиват знанието, че ние просто променяме нашата реалност. 

Страхът от отвъд тунела и програмата за рециклиране може да върне несигурността на преден план. „Какво да направя, ако умра утре?“, „Как мога да се уверя, че ще се прибера "у дома"?“ Тази фалшива светлинна система, която ни заблуждава и ни принуждава да се прераждаме, вече не е функционална и можем да повишим честотата си отвъд всяка такава нужда, когато достигнем края на тази матрична програма. На тези, които не са готови за Новата Земя, ще се помогне по други начини. 

Много хора също са в състояние да се свържат с хора, които са претърпели физическа смърт и посланията винаги са, че душата, която мина, чувства, че може по-добре да помогне от другата страна. Някои от тях дори са на Новата Земя, за да се подготвят за големия наплив от хора, които идват, освен ако това не е най-добрият начин за тях. Много хора също са в състояние да се свържат с хора, които са претърпели физическа смърт и посланията винаги са, че душата, която мина, чувства, че може по-добре да помогне от другата страна.

Най-добрият съвет, който може да ви помогне, е да се отървете от страха, да правите това, което трябва да правите, да се предадете на висшето си Аз, на своята Свръх-душа и на Източника. Това не означава да бъдете самодоволни, а да вярвате, че имате всичко, от което се нуждаете, когато му дойде времето. 

Вашата свръх-душа би го оценила, ако можете да интегрирате всичките си паралелни животи и да станете едно с напълно възстановена човешка ДНК. Вашето висше Аз е вашият водач, той ще стане ВИЕ ​​като един от вашите паралелни животи. Възстановявате връзката си с Източника, като отдръпвате воалите на илюзията и започвате да си спомняте, че сте аспект на самия Източник. 

Когато активирате своята ДНК, единственото нещо, което може да спре процеса ви на издигане, сте самите ВИЕ. Източникът знае какво прави, така че и вие ​​знаете какво да правите. Предайте юздите на своя Висш Аз и се доверете на нещата.