A+ A A-

Един различен Полет на духа – Животът на духа във всемира

  • Посещения: 266

Един различен Полет на духа – Животът на духа във всемира

https://www.youtube.com/watch?v=hAXxdpzXv-c&list=PLRYkAa71dBZCtPZM-QH9E6YTdQuaMM6EQ&index=44 

Този сеанс може да се стори на много хора странен, дори като плод на фантазията, но - не е. Много хора в сеанс "полет на духа" изживяват част от информацията, която тази жена придоби, но не са стигали до такава дълбочина, до каквато тя достигна.

Нейният дух избра да й покаже как преминава неговият постоянен живот във всемира, защото той е неговият дом. Освободете се от всякакви съмнения и желания за критика, за отричане и възприемайте нейната емоция, защото тя е истинска, първична и не може да се изиграе.

Излизането от сеанса изисква време за адаптация, защото след пребиваването на съзнанието във всемира завръщането в ниските вибрации на земния живот е изморително - получава се главоболие и световъртеж, ако се избърза.

Аз лично съм благодарна на тази жена, че прие да споделя с вас нейния сеанс, за да се научите да разбирате по-добре себе си. Тя живее съвсем обикновен нормален живот, без лична работа със себе си в осъзнато духовно осъзнаване, но винаги е имала усещането и реалните прояви, че тя самата е нещо повече от обикновен човек, грижещ се за семейството си.

Сеансът й даде нов поглед за живота й, за нея самата - да разбира по-добре себе си и да живее с нов поглед за нещата от живота си.

Галя Йосифова - Консултант по психология / Персонален коуч

https://galjajosifova.com/

е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.