A+ A A-

ПОСЛАНИЕТО НА АХЕЯ прието на Оброчище на 15.07.2023 г.

  • Посещения: 348

ПОСЛАНИЕТО НА АХЕЯ

Днес е 15.07.2023 година. С Мария сме седнали във фонтанчето на Оброчище и сме готови за енергийно пътешествие тук, в откритата беседка, където се събират тунелът на Знанието и на Мъдростта и тунелът към Всемира, към по-високите измерения и Общностите, Плеядите, всички, които използват този енергиен канал за комуникация.

Приветствам ви, Сили, Приветствам ви Вас, Пазители на канала - тунела на Знанието и на Мъдростта, което е под нозете ни.

Приветствам теб, енергиен канал към Плеядите и към всички други измерения и Общности, които ползват този канал за комуникация и обвързване.

Благодаря ви от сърце и душа, че приемате мен и Мария заедно в енергийно общуване, докато сме тук, в общуване с вас! Нека приемем информацията, която ни предавате и от неземен характер, и от земен характер, която да помага на Мария лично и на мен лично и която да предаваме на хората като проводници, като знание за тях.

Благодаря ви от сърце и душа за позволението, за овластяването да бъдем в общуване с вас, да бъдем приемници!

- Преминава ли визуализация, информация през теб?, попитах аз Мария. 

- Не, теб следвам.

- Аз още щом си затворих очите, видях първо едно цвете с жълти листенца, като маргаритка, но с по-кръгли листенца. След това видях много ярко червено слънце  и седнала фигура на човек в поза лотос в основата на слънцето. Сега виждам роза, която е на фона на отрязано дърво, на което се виждат кръговете, показващи възрастта му. Тази роза е именно в центъра на този отрязан кръг дърво. Сега монетите са някакъв пътеводител, и то монетата от 2 стотинки. Потъна в нещо като зеница, не като, а директно потъна в зеница на човешко око, получи като кладенец. Зеницата стана кладенец, черен кладенец, в който толкова е дълбоко, че не се разбира колко е дълбок, затова е черен. Сега този черен кладенец се преобрази в окото на слон. Това са метафори.

Сега ми показват една каменна дъга, изградена от камъни, която много прилича на ръкав от галактиката Млечен път. По този мост когато минеш, минаваш в друго измерение. Появи фон, който е много интересен – преливащ цвят между сиво, зелено, млечно като цвят, сега става повече синьо. Оформи се някакъв друг енергиен портал, който е в небето и като влезеш в този портал, все едно изчезваш, ставаш невидим. Сега този портал се затвори. Пак се отваря, но стана много по-широк, завихря се спирала, която е в оранжево-червено като цветовете на Изгрева на Слънцето и на Залеза.

Сега оттам, от този портал насам прелита някаква птица с много големи бели крила. Не я знам как се казва тази птица, но тя излиза от този портал и идва в нашия свят. Малко прилича на жерав като големина. Добре. Този жерав когато кацне и се изправи и придобива човешка фигура, все едно става като човек с крила, като ангел. Този ангел придоби женска форма, т.е., че е ангел-жена т.е. и той говори, говори с  физиката си, защото събра крилете си напред пред себе си и оформи сърце, т. е. като посланик на Любовта. След това се появиха ръце, които сякаш изтеглиха едно сърце и двете ръце държат това сърце и тя го протяга напред, т.е. към теб и към мен, защото сме двете заедно и протяга това сърце към нас.

След това виждам как под сърцето се появиха два лебеда, но не като живи лебеди – птици, а издълбани като каменни фигури, два лебеда, които са си допрели главите и те също с шиите си оформят сърце. А двата лебеда, като лебедова двойка, те са мъжки и женски лебед, които са символ на верността и дълготрайността на Любовта, защото лебедите, когато си загубят партньора, втори партньор не придобиват, затова тяхната любов е вечна. Освен това, те са аристократи – лебедите. Те са символи на кралските особи, на възвишеност, на всичко, което притежава човек като интелект, като характеристики, т.е. необикновени хора.

Сега се появи небесна дъга, която съединява две скали, които са високи, които нямат мост помежду си, нямат връзка и тази небесна дъга е връзката помежду им, тя ги обединява. Но тези две скали отново са свързани със символиката на Любовта, реално те са приемници от Любовта на лебедите, а скалите показват дълготрайност, хилядолетна вечност на тези взаимоотношения, които имат двете скали и те съхраняват историята на това взаимоотношение в Любовта, което е свързано чрез седемцветната дъга. Седемцветната дъга символизира единството в различните енергийни центрове, които човек носи в себе си когато е в земен живот, в превъплъщение в биологично тяло, независимо дали на Земята или на друга планета, защото това е основният разпад на цветовете на светлината и затова тя символизира и омиротворението, и целостта.

Сега ми показват една друга арка, каменна, която е като портата да речем в Париж, ако си виждала. Нали има градове на Запад, които имат такива арки, порти, които са останали от предишните векове. Сега ме пренася в град, не знам кой е градът, исторически, старинен град, защото сградите са много стари и има, как да кажа, намирам се в някакъв тунел от куполи, които имат абсолютно същата арка, както арката на беседката, само че са под формата на тунел, а всъщност точно така изглеждат арките на тунела долу – на Знанието и Мъдростта, т.е. в момента сме допуснати да влезем долу в тунела на Знанието и Мъдростта. Сега се сещам, защото и преди съм го виждала и съм била допускана там да вляза. И виждам отново кафявата врата, която и преди бях стигнала до нея и сега отново сме там.

Добре. Минах. Аз не знам как ти възприемаш тази информация и как тя ти въздейства. Аз казвам това, през което аз преминавам.

Преминахме през кафявата врата и продължаваме по такъв коридор, който е със същите арки. Стигнахме до друга кафява врата, на която има кръст, но кръстът е направен от дърво, като инкрустация върху нея, преминаваме през нея, но преминаваме през самата врата, защото ние в момента сме енергия, а не защото вратата се отваря. Ние просто преминаваме през нея и продължаваме напред. Сега стигаме до една пирамида, която не е четиристенна, а е многостенна. Не мога да изброя точно колко са стените, но са повече от 10 – 12 и е златна. На върха в момента ми ограждат с едно червено кръгче, че е важен  върха на тази пирамида, да се озовем там и реално като от птичи поглед виждам пирамидата отгоре и този връх.

Когато се приближихме към него виждам - има нещо като тераса, има арки, има колони, те са като вход, влизаме именно оттам, защото като Дух, като енергия, с които пътуваме в момента, ние можем да отидем навсякъде, защото няма прегради, затова сме като птици, все едно летим към този връх на пирамидата и през тези арки на тази тераса отиваме към върха на пирамидата. Там има прозорци, както са арките тук на беседката, но няма стъкла. Влизаме вътре, под самия връх, под купола на пирамидата. Нужно е да се озовем там, защото там ще има  някаква среща, но още не знам с кого ще е срещата. Пространството е празно, няма мебелировки, няма цветове, няма картини, украшения, нищо няма, просто е празно под този купол на пирамидата.

Сега виждам стълбище. То ми се появява на погледа като акцент и по това стълбище ще слезе някой. Виждам как се плъзга светлина от върха на това стълбище, като тази светлина е розово-червеникава, но отиваща към по-светло червеникаво, розово. Розовото преминава в бяло, т.е. напред е по-тъмният цвят червено, а по-нагоре в стълбището е бяло. Чрез тази светлина се проявява един енергиен кораб. Явно размерите са доста големи, след като този енергиен кораб може да мине през този кръг, който е като отвор най-горе на това стълбище и именно от него идва тази светлина. Този кораб преминава и… реално това стълбище го има там в пирамидата, но този кораб не го ползва, защото той не му е нужен.

Просто там е входа, през който преминава този кораб, който е кръгъл, малък е и се приземява в центъра. От горната страна на този кръгъл кораб искрят много лъчи светлина, която е бяла-сребриста и има леко метален отблясък, заради силата на лъчението. Но интересно е, че лъчите са нагоре, от кораба нагоре, а не отдолу, от долната страна на кораба. Сега светлините, лъчите спряха, излезе едно човешко същество, но е с костюм, като в скафандър, както са космонавтите, т.е. има скафандър, има облекло като на космонавтите., т. е. това е защитен костюм. Този защитен костюм помага на човека, който е вътре в костюма, да се адаптира към въздуха, температурата, бактериалната среда, защото, ако се изложи на тях, това може да му повлияе недобре, защото идва от друг свят, а като биология няма как да диша и възприема това, което е там, в тази пирамида, няма адаптивност.

Добре, само един е, няма друг, значи той е един, пилотът на този кораб. Няма други, с него ще осъществяваме мисловно–телепатична връзка. Той няма да свали костюма, защото той е негова защита. Няма как да го видим като човешко същество как изглежда, освен, ако той не ни покаже холограма, за да възприемем визията му каква е.

Аз задавам въпрос: Защо точно там, на върха на тази пирамида, е нужно да се осъществи среща с него, защо в закрито пространство, а не навън. Отговорът е мисловно–телепатичен, защото там е концентрирана енергия, която му позволява на него, той да може да влезе в нея, защото навън енергията не е достатъчно силна и има гравитация, която му пречи за да приземи кораба, докато в тази пирамида, многостенна се завихря такова енергийно поле, което му позволява да може да излезе извън кораба си. Показва ми фигура като на древни Божества с много ръце, като Бог Шива или като танцьорите, които застават един зад друг и движат под различен ъгъл ръцете си.

Защо ми показва това? Защото светът, от който той идва, имат многоизмерност и могат да сменят, да променят визията си, могат да заемат различни холограмни образи, които да копират като външност и затова не може да ни се покаже под истинската си външност, защото може да ни покаже само един от холограмните образи, които може да ползва като поява за себе си. Затова ми показа това многоръко древно Божество, което е познато на Земята, което пак не е земно, защото  то е оставено от други цивилизации, които са били на Земята.

Добре. Каква информация можеш да ми предадеш когато сме в контакт – общуване с теб? Сега ми показва образа на много красива жена, която не е землянка, която има невероятно красиво лице. Показва ми лицето й, показва го като 3D, т.е. показва ми главата, въртейки се в 360 градуса, наляво, надясно, нагоре, надолу, все едно, че сканирам тая глава. Показва първо очите, веждите, носа, челото, устните, брадичката, скулите, ушите. Добре. Казва ми, че точно такъв образ е имала Клеопатра, а Клеопатра не е жена от земен произход.

Добре. Защо ми подаваш тази информация? Как да боравя с нея? Каза ми, че жената на Земята трябва да се стреми към възвишеност, да може да развива и външността си като визия и да развива себе си като душевност и енергетика, че жените на Земята до голяма степен са в дисбаланс. Някои променят външността си, други не познават въобще душевността си, има голям разнобой, а жената на Земята е много важна. Нужно й е да развива женската енергия целокупно, и външно, и вътрешно. Затова ми показват тази жена като модел, затова Клеопатра е подадена като модел, която е умеела всичко това. Клеопатра е свързана с Египет, а Египет е свързан с атлантите, т.е. преходността на цивилизациите, които са населявали Земята, има огромно значение за възвръщане на женствеността на жената. Жените на Земята в момента не са адаптивни към тези промени, защото акцентът на вниманието им е изместен в друга посока. Затова той е посланик, дошъл с този кораб, да осъществи връзка с нас тук, в тунела на Знанието и Мъдростта и в тунела, който е към невидимия свят във Всемира, за да може да предаде това послание:

Жени, стремете се да развивате себе си и като външност, и като вътрешна, духовна енергия, защото вие сте важни, а вие не работите в тази посока и по този начин ролята, която имате за Съвремието, в което живеете, вие не я изпълнявате, а това пречи много на еволюционните процеси, защото вие сте двигател на развитието на енергията, която е нужно да издигне човешкото съзнание на по-високо ниво, а вие занулявате и затъпявате, блокирате тази енергия, която струи от вас, но заради условията на живота, в който живеете, вие не възприемате тази информация, която усещате и възприемате, а това е загуба, това е вървене назад. Всемирът не може да ви позволи това, защото с това са обвързани и други, и тези други страдат от това, че вие не вървите в посоката, в която е нужно, а вървите на заден ход и не само на заден ход, но правите въртеж, който не върви нагоре, а върви надолу, а е нужно да летите нагоре.

Сега ми показва как е нужно да се изстреля жената – като светлина, в спирала, която е ДНК, т.е. да се развиват ключовете, кодовете на ДНК, да се работи в тази посока, да се отварят нови способности, да се ползват знанията, които са кодирани във всяко същество, което е в човешко същество на Земята. Човекът да стане бяла, прозрачна енергийна структура, която е в тази ДНК спирала. Само, че това в момента го могат единици. Добре, ще предам това послание към жените, но едва ли жените ще могат да го разберат, защото те са подвластни на ежедневните си задачи, на емоциите и чувствата, мислите, които ги владеят всеки ден.

Как могат да преодолеят всички тези стопери, за да правят това, което е нужно да правят като послание, което ти изпращаш към тях? Важно е да се обърнат към Сянката си. Сянката, това е информацията, която те много дълбоко затаяват вътре в себе си, от която се страхуват, която ги блокира, която не им позволява да бъдат себе си. Затова е нужно да работят със Сянката си и да се осмеляват да се събудят, да се събудят, да се събудят, защото спят, защото така е по-лесно, защото така няма отговорност и косите от черни стават бели, а тези бели коси стават влакна, които пускат много надълбоко корени, които ги държат в затвор и не могат да помръднат ни глава, ни тяло. Разцъфтявайте като цветя, създавайте оазис в пустинята, толкова много знания има на Земята, които да ви събуждат, но вие ги пренебрегвате и чакате наготово някой отвън да направи нещата вместо вас. Така не става. Разтворете духовните си крила, полетете, бъдете пеперуди, бъдете орли, бъдете свободни, бъдете разкрепостени, не стойте в застой! Това няма да ви доведе до нищо полезно.

Показва ми различни картини, през които преминавам, но докато говоря няма как да ги опиша, показва ми човек с крила. И тези крила хем са видими, хем са невидими. Те са много фини, като на водното конче. А знаеш, то има много издължено тяло и прозрачни крила. Ей такива прозрачни крила има всеки човек. Само, че те стоят затворени до гръбначния стълб, а трябва да се отлепят оттам, да се разтворят, за да може човекът да направи отскок и да ги използва, за да лети.

Сега вече говори за човека като цяло, а не само за жената, че е нужно човекът да отвори тези крила, защото всеки ги носи в себе си. Сега ми показва едно бяло зайче. Толкова са плахи душите на земята, защото са облъчвани, манипулирани, спирани и това бяло, плахо зайче се чуди къде да се скрие, за да оцелее, за да оживее, а не разбира, че всъщност животът в страх е голяма парализа и че рано или късно все ще стане жертва на някой, който ще го улови.

Сега ми показва птица. Опитвам да разбера каква е птицата, която е разперила крила. Не е паун, не е орел, не е жерав, не е фламинго, но имено такава птица, която има шарени криле, разперени настрани, както разперва крила пеперудата. Към това трябва да се стреми човек. Да има разноцветие, да има пъстрота, да има широк размах на крилете, за да може да бъде свободолюбив, независим, осмеляващ се, действащ и творящ на свобода, да излезе от матрицата, да бъде на върха на скалата, да види нещата отвисоко. Много е захлюпено човечеството.

Ако продължава така, много души ще напуснат Земята. Нужно е да се хванат ръка за ръка, да правят кръгове, много кръгове от хора, защото когато правят кръгове от хора – един за друг, един зад друг правят все по-големи кръгове, тогава могат да завихрят огромен потенциал енергия, но къде са тези хора, които могат да оформят тези кръгове? Търсят се, търсят се! Те са разпръснати по Земята, не са се събрали на едно място. Физически няма как да се съберат, но е нужно на енергийно, духовно, телепатично ниво да се събират и да правят тези кръгове. Мрежата е разкъсана, няма връзка между тези хора. Земята се променя много бързо. Планетата скоро няма да е такава, каквато е в момента, а това скоро, толкова наскоро ще настъпи, че докато премигнете, тя вече ще е друга и все си казвате – утре, и утре е ден, ще оставя за утре, действайте сега, не чакайте, проявявайте се!

Какво друго мога да ви кажа като посланик! Дори много неща  казах, които вие ги знаете, но натъртваме на тях като акцент, защото той е важен!

Добре. Ще дадеш ли послание към Мария и към мен лично, след като сме в лична среща – комуникация с теб? Как да те наричам? Как звучи твоето име? Сега разбрах! … АХЕЯ! Ахея наричам съзнанието от девето измерение, с което аз общувам, което е вътре в мен. Благодаря ти Ахея, не знаех, че комуникирам с теб! Всъщност Ахея е с по-силна женска енергия, затова го възприемам като жена, а не като мъж, макар, че те са два образа, слети в едно, които не дават пол, защото в девето измерение пол няма, но усещам силната женска енергия, изявена и в момента тази женска енергия на Ахея се проявява като кукла, която е направена от слама и която във двете си ръце държи кош, плетен кош, пълен с плодове. И един вид тези плодове ги материализира в тази форма, която кошница с плодове ние да вземем. Добре.

Мъжката форма на Ахея, мъжката енергия, тя подава обръч. Обръч, в който можеш в целия си ръст да се пъхнеш в него и в този обръч когато стъпиш с краката си от едната страна и горната му част опре в главата, да се завъртиш на хиляди посоки, без да се страхуваш, че ще паднеш или, че ще се свлечеш някъде. Този обръч може да помага по много начини като метафора – хем да се търкаляш, хем да правиш различни фигури и хем да бъдеш гъвкав, да бъдеш креативен, да знаеш, че която и посока да заемеш в този обръч, тя все ще ти донесе някаква полезност.

Сега ми показва форма на кристал, обработен, шлайфан кристал, който ние познаваме като диамант, като обработен, шлайфан диамант, но не е диамант, а е кристал. Този кристал го подарява на теб и на мен, за двете ни поотделно по един кристал, който пречупва светлината в различни цветове. Тази кристална енергия, която носи със себе си от девето измерение да бъде в помощ и подкрепа за теб и за мен и тази кристална енергия да ни помага да разцъфтяваме като цветя, да бъдем нежни, красиви, любящи като натура, като женска енергия, която да омекотява излъчваната мъжка енергия, която е водеща в теб и в мен и да ни помага да бъдем волни, жизнерадостни пеперуди. Всичко това са метафори, защото волността, свободата и независимостта са много важни за да може да вървиш леко напред и нагоре.

Благодаря ти, Ахея! Благодаря за всичко казано и предадено! Благодаря за срещата с теб!

Сега ми показва една много голяма розова сфера, която вътре е куха и от едната страна има нещо като не точно правоъгълник, но горната и долната страна на този правоъгълник са като дъги. Не знам как се нарича тая форма. И през този отвор като две дъги можеш да влезеш вътре в тази кръгла сфера. Тя е розова на цвят. Това е сферата на мечтите. А когато влезеш вътре този отвор става като екран, на който може да проектираш всичките си мечти като на екран и да ги виждаш как се реализират. Тя подарява по една такава сфера на теб и на мен като сфера на мечтите, в която да влизаме, когато имаме необходимост и там, хем да релаксираме, хем да възстановяваме жизнена енергия, хем да виждаме на екран как проектираме нашите мечти и желания да стават реалност.

Благодаря за този подарък, Ахея! Наистина много ми харесва да вляза в тази сфера и да видя на екран как се проектират моите желания, защото аз съм пълна с желания и Мария е пълна с желания, вярвам в това.

Сега корабът изчезна, просто за части от секундата този човек, космонавт Ахея си влезе в кораба и много бързо за миг се телепортира извън пирамидата. Не се върна обратно, по пътя, по който влезе. Аз и Мария се озовахме отново в тунела с арките, които имат същата форма както на беседката, в която седим. Излизаме от тунела. Постепенно тунелът се разтваря и изчезва в моето виждане. Сега се появява лотос, който е многолистен. Отваря се, разцъфтява. Ние излизаме от неговия център.

Благодаря за това изживяване!

- Мария, как ти звучи всичко това?

- Много неща бяха. Много ми харесва да вляза в тази розова сфера.

- Не знам дали успя да си я представиш и да гледаш на екрана и да виждаш. Този екран е свързан с мислите и с душата. Каквото пожелаеш екранът го улавя телепатично от теб и го оформя в образи, в картини, които ги виждаш как се реализират…

Ще се радвам информацията в това споделено с вас послание да ви докосва, да ви помага по начин, който е полезен и подпомагащ. 

Галя Йосифова