A+ A A-

Какво означава да бъдеш 5D човек – човек в пета плътност/измерение?

С’вар’уу де Ерра е извънземна жена от планетата Ерра, принадлежаща към слънчевата система Тайгета (TAYGETA), една от 7-те звезди, съставляващи системата Плеяди (Седемте сестри) (Pléyades). Установила е контакт и общуване с Гошия, на английски език. С’вар’уу отговаря на въпроси и предава информация - полезно познание за тези, които биха искали да научат нещо по-различно...

Гошия: Добър ден С’вар’уу, днес ще поговорим малко повече за света 5D. Колко по-различен е от нашия и какво е да си 5D-човек, докато все още си в 3D? Ще говорим и за съществените отношения и действия, които могат да ни накарат да разрушим 3D Матрицата и да проявим 5D Съзнанието. За начало, може ли да опишеш какво е петата плътност? Как ще изглежда Земята и как ще се почувства?

С’вар’уу: Добър ден Гошия, щастлива съм, че отново съм тук. В обобщение, Земята 5D ще включва това, което другите светове правят тук - космическите пристанища, взаимодействието с други звездни видове и най-важното - свободно холографско общество, с всичките му предимства, като истинските познания и неограничените ресурси, също и отпадането на дълбоко вкоренената вяра за липса и оскъдица, която сега създава много проблеми на Земята.

Гошия: И какво е възприятието 5D относно 5-те сетива - осезание, слух и т.н., сравнявайки ги с 3D?

С’вар’уу: Сравнявайки ги със сетивата в 3D тук има много повече цветове и възприемане на цветовете. Променят се. Имам предвид, че нещо зелено в 3D може да изглежда различен цвят в 5D, тъй като химическите компоненти, отразени в обекта и тяхното възприемане от спектъра на светлинното излъчване, са различни. Също така, другите ти сетива са акцентирани. Всички те. Виждаш повече в тъмнината и чуваш неща, които не би чула в 3D и цялото ти Съзнание е по-голямо.

Гошия: Нещата по същия начин ли се чувстват при допир?

С’вар’уу: Да, горе-долу същото, но пръстите ти са много по-чувствителни. Например, можеш да усетиш къде има отпечатване и къде няма, върху лист хартия. На Земята се нарича хипердактилия. Цялото ти познание се увеличава, да не говорим за други неща като телепатията и други екстрасензорни умения, които са нормални тук.

Гошия: Добре, а природата усеща ли се по друг начин, по-жива ли е? Например, дърветата и всички други живи същества, можеш ли да възприемеш тяхната същност?

С’вар’уу: Да, дърветата например. Чувстваш присъствието им като на силна любов, както живота, който дава нова свежест. Наистина искаш да си близо до тях. Усещаш, как техният положителен живот генерира енергия. Емпатията също е много изявена. Усещаш и разбираш всички същества, включително и насекомите, като други хора.

Гошия: Колко красиво! Бъдейки в 5D, можеш ли да възприемаш 3D нещата или оттам ти е невъзможно или трудно?

С’вар’уу: Да, тъй като 5D включва 3D. Мога да възприема 3D, така че мога да разбера концепции от трета плътност, но нормален 3D човек не може да разбере моите 5D концепции. В реалността ти няма някои отговори, но това не те прави по-низша. Просто търсиш отговори от 5D природа, по 3D начин. Примерът за това са много уфолози, които дори след години, след десетилетия изследване на темата НЛО, не са видели духовния и трансценденталния аспект на НЛО феномените. Не можеш да търсиш отговори в 3D за 5D въпрос, въпреки, че има много добри изследователи, като Мери Родуел (Mary Rodwell), Врауни Килдър(Brownie Kilder), Долорес Кенън (Dolores Cannon). Те са много добри 5D изследователи на НЛО.

Гошия: Кой реши, че е време да се върнем в 5D, защо сега, а не преди 200 години или след 200 години?

С’вар’уу: Предполагам, че го реши Източникът. Всичко на Земята, в крайна сметка, ще се върне към 5D. Целият квадрант на Галактиката покачва честотите си. От центъра на Галактиката идват позитронни вълни, които увеличават честотата на всеки импулс.

Гошия: Добре, ти спомена, че трябва да бъдем с 5D Съзнание, за да се изкачим, да го проявим. Какво означава да бъдем 5D-човек в 3D-света?

С’вар’уу: 5D е състояние на ума, състояние на Съзнанието, а не материално място. Всичко е Съзнание. Материалните аспекти на всяка плътност са само страничен продукт на Съзнанието. Трябва да спреш да мислиш, че въображението ти е фантазия. Въображението е в основата на едно ново творение. Всичко започва като идея. Трябва да живееш така, сякаш си 5D-същество - това е да следваш истинското си сърце, истинското си ядро, дори светът около теб да не ти го позволява, трябва да си такъв вътрешно. Трябва да си наясно с честотата или вибрацията си. Ако нещо те кара да се чувстваш щастлив, значи си на правилния път, ако не, значи не си. До такава степен е просто. Трябва да си наясно с честотата си по всяко време и трябва да се научиш да я контролираш.

Гошия: Как да контролираме честотата?

С’вар’уу: Трябва да знаеш, че Матрицата е създадена, за да предизвика реакция в теб. Това, как контролираш твоите реакции, е това, което има значение тук, какво отношение имаш към тях. Трябва да си наясно с емоциите си, какво ги задейства, да разбереш какво те кара да се чувстваш зле и да разбереш, че ти си този, който има контрол върху тях. Ако се чувстваш зле или „ниско“, научи се да го приемаш и да го обработваш, защото не можеш да се съпротивляваш или ще го направиш да продължи. Трябва да уважаваш всичко живо, включително растенията и насекомите. Трябва да се научиш да надхвърляш дуалността, да не съдиш другите, нито други неща. В същото време приеми, че докато си въплътен, си в дуалност и преценката е неизбежна. Управлявай тази дуалност и я превърни в единица. Трябва да работиш върху себе си, да простиш на другите, да не се вкопчваш в безполезни обиди, особено срещу себе си. Трябва да живееш в настоящето, защото настоящето е всичко, което има.

Гошия: Каза: “Трябва да знаеш, че Матрицата е предназначена да предизвика реакция в теб”. Как те кара да реагираш?

С’вар’уу: Матрицата ще те прочете: твоите чувства, твоите вътрешни емоции. Ще ти изпрати събития, които да се адаптират към твоята собствена честота, за да провокират емоционална реакция в теб, която непрекъснато ще те подлага на изпит. Създадена е, за да прави това. Ситуация, конфликт, дори куче на улицата, на което искаш да помогнеш, но знаеш, че не можеш или нещо, което виждаш по телевизията. Нищо не можеш да направиш по въпроса или срещаш отвратителен човек, който нарочно се опитва да съсипе деня ти.

Гошия: Как се прилага да не се съди, когато постоянно се бориш? Как се прилага в този случай?

С’вар’уу: На едно ниво не съдиш, тъй като знаеш, че всичко е игра, а от друга страна знаеш, че от гледна точка на твоя аватар, от твоето място и от твоята страна, в рамките на самопроектираното добро и злото, в което си потопена, да, самоосъждаш се. Трябва да разбереш, че не зависи от теб и трябва да го освободиш, като в същото време трябва да продължиш борбата. Приеми това и го превърни в единна част от теб, като част от съществуването или като съществуване. Освободи се от необходимостта да се критикуваш за нещата, които си направил или не си направил, действайки в най-добрия си интерес, по онова време с най-добрата информация, която имаше под ръка. Няма смисъл да се критикуваш за нещата, които правиш или не правиш сега, когато имаш много по-широко Съзнание.

Гошия: Всички ли го виждате по този начин, да се съди и да не се съди едновременно? Това също ли е част от 5D-човек?

С’вар’уу: Да, това е част от нас, но това е, което 3D-човекът трябва да разбере, за да бъде 5D-човек. Тук това е само втора природа.

Гошия: Добре, нека да спрем за секунда отново. Каза: “Матрицата ще те прочете: твоите желания и твоите вътрешни чувства, емоции и ще ти изпрати събития, които ще се адаптират към твоята собствена честота, за да провокират емоционална реакция, която непрекъснато ще те подлага на изпит, той е предназначен за това. Нека първо да уточним коя Матрица прави това - Оригиналната или 3D-Матрицата?

С’вар’уу: И двете, но това е по-очевидно в 3D-Матрицата. В Оригиналната Матрица, тъй като си по-наясно какво се случва и как работи всичко, не получаваш толкова много удари, колкото когато си в 3D, което има склонността да притеснява хората, защото имат манталитета на жертви и не знаят как да се справят с Матрицата. Законът за Привличането е по-силен тук, в сравнение с там, поради плътността, така че всичко се проявява по-бързо тук. Така че, може да се разглежда и по този начин: Животът в 3D е тренировъчно преживяване, за да могат Душите да контролират това, което искат, защото ако нямат опит и искат слон, представи си бъркотията върху килимите си. Казвам го съвсем сериозно, трябва да преминете през процес на обучение.

Гошия: Разбирам. Ти също каза: “Матрицата също ще прочете твоите желания и ще ти изпрати неща, които ще те тестват”. Имаш предвид, че ако искаме нещо положително, ще ни изпрати нещо отрицателно, за да ни изпита? Опростявайки го, разбира се.

С’вар’уу: Не. Ако искаш положителни неща и се съсредоточиш достатъчно, ще получиш твоите положителни неща, но в процеса, потапяйки се в една супа от привидно случайни честоти и събития, твоето неосъзнато програмиране ще привлече към теб негативни събития, ако не контролираш честотата си през цялото време. Трудна работа е, но няма друг начин. Това, върху което се фокусираш, ще го получиш. Дали, върху което се фокусираш, е добро или лошо, зависи от теб. Това на Матрицата ѝ е все едно.

Гошия: Но ти каза, че Матрицата ще направи това, за да те тества, сякаш прави нещо противоположно на това, което искаш. Защо? Например, ще ти покаже тъжно куче на улица, за да докажете - какво?

С’вар’уу: Това е правилно, но нека да го разгледаме от друга гледна точка. По-скоро е като твоето подсъзнание и целия багаж, който носиш със себе си. Това е, което те тества. Все едно да тестваш себе си. Искаш да няма страдащи кучета на улицата, така че на едно или друго ниво се съсредоточаваш върху това, дори и да мислиш, че не го искаш. Матрицата не се интересува дали го искаш или не. Тя просто възприема, че си обърнал внимание на това, каквото и да е и така бездомното куче се проявява в твоя ден.

Гошия: По същия начин ли работи в 5D?

С’вар’уу: Същото работи и в 5D, но тук сме много по-приведени в съответствие с Източника, така че тук не проявяваме често тези негативни неща към себе си. В допълнение трябва да разбереш, че ако две неща са противоречиви и парадоксални, това не означава, че едното от тях е фалшиво. Да се мисли по 5D-начин означава да разбереш, че нещата могат да бъдат истина, дори ако пряко си противоречат. Само е способността да възприемаш повече неща наведнъж. Това е просто повече Съзнание, повече възприятие. Там си на Земята само за едно малко пътуване. Цяло едно въплъщение и в същото време е само мигване на очите - от друга гледна точка, също от твоя гледна точка.

Гошия: Много добре обяснено.

С’вар’уу: Бъди сигурна, че това е точно така. Материализмът просто не е състоятелен. Материята е следствие от Намерението на едно Съзнание, а не едно Съзнание - като вторичен продукт на материята, химически реакции в мозъка. На Земята се казва или приема, че тази материя по някакъв начин генерира Съзнание, както при взаимодействието в мозъка между неврони, химически и електрически импулси и че само си това: Съзнанието като резултат на материята. Изключваш тялото и няма Съзнание. Тук в 5D разбираме, че нещата са обратното. Тук не признаваме материята като такава. Тя е само проекция на Съзнанието. Тук разбираме, че сме един ум и материята е само умът ти, който измисля неща, проявява неща и преживявания. Няма лъжица, както във филма „Матрицата“. Това е абсолютно правилно, лъжицата е в главата ти, но дори не е и това, защото няма глава, има само една идея. Няма нищо някъде там, само Съзнание. Ти си вечен.

Гошия: Понякога се опитвам да видя себе си и хората като цяло, от друга гледна точка. Имаме толкова кратък живот, безкрайни разсейвания и много малко осъзнаване на ситуацията ни тук долу. Имаме много малка подкрепа и трябва да преодолеем цялата тази нужда за толкова кратко фрактално време. Това отдалеч трябва да изглежда на цирк.

С’вар’уу: Проблемът е, че хората имат намеса. Друг интелектуално превъзхождащ ви вид си играе с главите ви. Това трябва да спре, несправедливо е, затова излагането на лъжите е от изключителна важност, за да могат хората да видят какво наистина не е наред, каква е истинската причина за тяхното състояние.

Гошия: Бих казала, че тези същества дори не са интелектуално по-висши, просто ни мамят, нали?

С’вар’уу: Такива са от една гледна точка и потискат вашата интелигентност, използвайки много неща: ментален контрол, електромагнитно потапяне. След като вече бъдете свободни ще преодолеете тяхната интелигентност, тъй като те имат малка или никаква връзка с Източника. Те не могат да създават неща, нито понятия, нито идеи, както хората могат, но трябва да се сблъскате с факта, че един много интелигентен вид променя вашите възприятия, контролирайки ви ментално 24 часа на ден.

Гошия: Добре, нека да поговорим за това, моля, как точно можем да излезем?

С’вар’уу: Единственият изход от Матрицата е чрез познанието,... буквално.

Гошия: Разкажи ми повече за това... Как можем точно да препрограмираме Матрицата оттук, да допринесем за нейното препрограмиране, да се освободим към 5D-Съзнанието? Какви умствени нагласи и практически действия трябва да следваме?

С’вар’уу: Първо хората трябва да разберат, че нещо не е наред с този свят. Трябва да разбереш, че си в една Матрица. Разбери го. Да гледаш телевизионните медии и да имаш само тази информация, е пагубно за твоето разбиране. Медиите те програмират за това, което трябва да виждаш, като реално и това, което трябва да виждаш като нереално. Тъй като хората нямат друг избор, никаква друга гледна точка, те го приемат. Възприятието е всичко.

Гошия: Въпреки това, в средновековието и преди, също е имало и войни. Хората не са ги създали изкуствено насочени чрез медиите, така че събитията са се случили - дали защото хората са ги познавали и са били манипулирани или не, нали? Какво направиха манипулаторите, за да накарат хората да проявяват тази реалност, по онова време?

С’вар’уу: Накараха хората да си мислят, че са ограничени, налагайки върху тях материализма в продължение на много време. Всичко различно от материализма беше съсредоточено и задържано в религиите, където отново бяха потиснати и контролирани. Карат хората да наблюдават фалшива реалност, която е била внимателно планирана, например: създаването на биологични същества. Само знаят за Дарвин или за божественото творение. Нямат представа за съществуването на трети вариант, но за да разберат този трети вариант, първо трябва да разберат много други неща, преди да стигнат до това. Например, че Умът е над Материята. Друг момент: нещо, за което винаги говорим: хората смятат, че са жертви на външни обстоятелства, които не са под техен контрол, така че Матрицата им дава точно това - илюзията да бъдат жертва. В Матрицата сте потопени в материализъм. Тази Наука сега се счита за религия, догматична е и не следва собствените си правила. Сумата от частите не представлява Цялото. Това е основният проблем за разбирането на Матрицата. Продължават да гледат към една малка част от реалността - това е част от проблема на Матрицата. Цялата информация, която хората получават в живота си, идва чрез петте им ограничени сетива. Тези сетива могат да бъдат манипулирани и са манипулирани. За да преминеш през Матрицата трябва да осъзнаеш, че си в капана на една Матрица от виртуална тридименсионална реалност. За да избягаш от нея трябва да го направиш от страната на въплъщението, по време на живота си, а не в отвъдното. В настоящия живот се представя като пречка, за да те събори отново, чрез заличаване на паметта. Хората трябва да искат истината, дори ако тя противоречи на всички техни предишни програми. Трябва да сте готови да изоставите цялото това предишно програмиране.

Гошия: Представи си, че хората вече знаят всичко това и сега какво? Точно върху какво друго трябва да се съсредоточат? Кои са тези практически действия за разбиване на Матрицата?

С’вар’уу: Трябва да се съсредоточат върху това, което искат, използвайки Закона за Привличането, но всеки трябва да проучи как работи, защото това също може да бъде капан. Не трябва да следват това, което Матрицата им заповядва да правят, освен ако то не ги излага на риск. Чувствата ще се проявят най-бързо, така че трябва да излъчват благотворни чувства. За да го направят, трябва да разберат, че причината да са живи, е да бъдат щастливи.

Гошия: Питат ме за държавите с конфликти. Как мога да се концентрирам върху препрограмирането на Матрицата и да се чувствам щастлив, когато виждам толкова ограничения и липса на щастие?

С’вар’уу: Това е капанът, за който говорих... Законът за Привличането може да бъде и капан, защото ако всичко, което виждаш, са проблеми и страдания, ще проявиш повече от това. Всичко е фреквенция. Тя не е само неща, а също така и събития. Следователно, ако не си наясно с нещо, което си привлякла, може да се окаже, че си в честотно съвпадение с това събитие, така че непрекъснато трябва да си на висока честота. Високата честота ще я разпознаеш от това, как се чувстваш. Освен това, ако все още проявяваш събития с ниска честота, дължи се на много сложна мрежа - все още влачиш неща от по-стари проявения. Трябва да напуснеш всички системи на вярвания... Дори когато съдържат някаква истина, тя е извън контекста и е била отвлечена, за да подкрепи системата. Повишаването на честотата е от изключително значение. Трябва да отмениш всички договори на Душата от миналото, настоящето и бъдещето, за да бъдеш свободен от всички програми за Карма и грях, което само по себе си е една огромна тема.

Гошия: Добре, отлично, благодаря. Ще ни дадеш ли едно последно послание, така че тук, на Земята, да се увлечем все повече и повече към 5D-Съзнанието?

С’вар’уу: Преодолей всички идеи, които те ограничават. Например причината, поради която смяташ, че една маса е твърда и не можеш да преминеш през нея. Не е, защото там има твърда материя. Само е енергийната честота на холограмата „маса“, която отблъсква енергията на холограмата „ръка“, тъй като два магнита се отблъскват един друг, когато са в определена полярност и създават съпротива, но може да се преодолее с ума. Друг пример за ограничаваща идея е, че ​​си роб на твоите гени. Съзнанието е това, което активира или деактивира гените. Мога да осигуря точния механизъм за това. Това, в което наистина вярваш, е това, което получаваш. Тогава, ако вярваш, че телепатията не работи с теб или за теб, тогава няма да работи. Ако някой мисли, че ще се разболее от рак, защото това се случва в семейството, вероятно ще го има. Гените не властват над Съзнанието, Съзнанието властва над гените. Това е доказана Наука и тя вече е на Земята, в големите произведения на д-р Брус Липтън. Това, което той казва, е истината. Так че, хората трябва да наблюдават добре в какво вярват. За да се промени расата, не е необходимо да се промени генома на един вид, използвайки биологична лаборатория, както твърдят последователите на шумерските таблици. Всичко, от което се нуждаеш, е да контролираш ментално населението. Накарай ги да повярват в това, което искаш да вярват.

Гошия: Имаш ли друго послание към хората на Земята, за да се отворят към Съзнанието 5D?

С’вар’уу: Искам хората да знаят, че не са остатъци от месо. Те са магични, вечни същества, създатели на светове, че няма смърт като такава, че няма нищо в акта на смъртта, от гледна точка на твоето същество, тъй като го запазваш от другата страна, че Матрицата, в която живееш е фалшива, че единствената заплаха, която наистина съществува, е страхът, който ти налагат. Той е единственият ти враг. Трябва да се отучиш от всичко и отново да научиш всичко. Не си сам. Тук има повече човечество - много повече братя и сестри, които са много притеснени, когато те виждат, че страдаш от кошмарен сън, сън, от който можеш да излезеш. Не си безпомощен. Всъщност ти си единственият, който притежава истинска сила, затова те държат в неведение и контролиран, за да създаваш фалшива реалност, която служи само на малцина. Нужен си, защото си Истинският Творец. Вие сте богове и богини, задържани там, за да създадете реалност, която е в интерес на един отрицателен вид, който не само се страхува, но и се ужасява от възможността да се събудите, защото тогава не биха имали никакъв шанс. Всичко е една игра, само една игра е. Когато получиш достъп до по-високите нива, след като завърши времето ти там, виждаш всичко с перспектива и набор от приоритети, интерпретации и много различни значения. Това е просто преживяване. Няма нищо друго освен любов и приобщаване. Раздялата не е нищо повече от илюзия. Няма време, нито пространствено разстояние. Всичко е в ума ти и само ти решаваш какво е. Искам всички да знаят, че могат да бъдат мощни и могат да управляват Матрицата в своя полза. Не са жертви, колкото и да е трудно да бъде прието от мнозинството. Дори малките деца, страдащи в зона на война, не са жертви. Това, че не са жертва, не означава, че не се нуждаят от помощ. Нуждаят се от много помощ, за да спрат да проявяват всичко това за себе си, но всичко е резултат от техните мисли, дори и абортираните деца. Реакцията на хората, които отхвърлят всичко това е, защото имат манталитета на жертва, който от своя страна ще им донесе повече преживявания на жертви, така че са затворени в омагьосан кръг, което се случва, когато са в ниската страна на честотния спектър на вибрациите. Целият този чат, подробностите за нас, за нашите превозни средства и прочие, са интересни, но това е истинското послание. Аз, ние – Тайгетеаните като вид, както с това общуване с теб, с Робърт и другите, сме много шумни. Аз съм много шумна, както никой друг извънземен, може би. В моите ръце съм приела това разкритие за по-добро или за по-лошо.

Гошия: Радвам се, че го правиш С’вар’уу и много ти благодаря.

С’вар’уу: Не позволявай на никой да ти отнеме личната сила! Не се нуждаеш от възнесени Учители или йоги, или от каквото и да било. Ти си цялата божественост, от която се нуждаеш. Пътят ти към духовността и обратно към Източника, си ти самият. Ти си единственият, който се самонаказва, а не друг. Няма по-висши сили, които те наказват. Само ти винаги си собствен съдия на себе си. Освободи ума си! Освободи се! Освободи Душата си! За да избягаш от Матрицата се нуждаеш от вибрация, достатъчно висока, за да си с над 51% откъм положителната страна на Закона за Привличането. Работи върху себе си. Това, което виждаш и това, което възприемаш, е твоята реалност. Твоята реалност е всичко, което те интересува. Трябва да се научиш да уважаваш себе си, да обичаш себе си, да се завърнеш към най-висшия си Аз. Ти си Аз-а, твоята истинска божествена същност, духовна и вечна. Ако не се научиш да уважаваш себе си, да се обичаш, да се доверяваш на себе си, няма да можеш да го правиш с другите. Твоите животи в други времеви линии се случват сега, тъй като няма време. Има само това, което създаваш от него чрез твоето Съзнание, тъй като ти си Източникът.

Гошия: Можеш ли да ми дадеш личен съвет?

С’вар’уу: Никога не бих могла да дам този тип съвети. Мога конструктивно да критикувам видеоклип например, но никога теб, като личност. Това е под идеята, че имаш провали. Когато не е така, вече си цялостна, такава, каквато си сега. Идеята, че все още не си това, което би искала да бъдеш, е това, което те ограничава, а вече си такава. Но всички сме динамични, така че, винаги се променяме, развиваме и растем. Ти вече си това, което търсиш и винаги си била.

Гошия: Да, но всички все още се нуждаем от нещо, което трябва да вземем предвид, когато разширяваме. Например: Ако някой все още прекалено работи с левия си мозък, трябва да се отвори към десния си мозък, за да се разшири и в двете посоки, или ако видиш, че някой може да се възползва повече от медитацията, тъй като не се чувства прекалено съсредоточен или ако някой има ненужно негодувание, винаги има нещо, нали?

С’вар’уу: Добре, но хората работят с левия си мозък по една причина - това е техният избор и ниво на еволюция. Ако кажа, че се нуждаят от работа, то би било от моя гледна точка или само от твоя гледна точка. Когато говорим за някого, е негова реалност. Чувствата е по-добре да ги разбереш, за да ги превъзмогнеш, но не са грешни. Просто съществуват и си го почувствал по някаква причина. Никога няма да отрека как се чувстваш, защото това определя кой си. Не можем да променим хората. Можем само да напътстваме и предлагаме други гледни точки.

Гошия: Да, да, точно,.. насочи ме тогава. От твоя гледна точка, каква ориентация и перспектива би ми предложила, имайки предвид моя растеж?

С’вар’уу: Мисля, че си добре такава каквато си. Не се променяй, приеми себе си! Искаш какъвто и да е отговор, освен да приемеш собственото си съвършенство. Предполагаш, че не си такава само от програмирането - този вид, по който винаги да изглеждаш смирен пред очите на Бога.

Гошия: Права си, тук имаме една поговорка: „Никой не е перфектен!“

С’вар’уу: Тук имаме друга гледна точка: „Всички сме перфектни!“ Просто трябва да се събудиш, осъзнавайки “Защо?”

Гошия: Невероятно! Благодаря отново за думите ти, С’вар’уу, за цялото ти търпение и за толкова доброта, както винаги!

С’вар’уу: Благодаря и на теб, до следващия път! ЧОВЕКО: БЪДИ СВОБОДЕН!

Източник: https://www.svaruu.com/blog/categories/bulgarian